Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη σε OnTelecoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!!!

ειχα forthnet 2play στα 24mbps και εβγαζέ μονο 2mbps και εκανα αιτηση σε OnTelecoms 3PLAY σε νεα γραμμη

και μου ειπάν οτι θα με βάλουν στο κοντινοτερο dslam και θα εχω περιπου στα 5-6 mbps

αξίζει?? (οι 2 πρωτοί μηνες ειναι και δωρέαν λογο αιτήσης μεσω τήλ)

Μου φαίνετε καλο , αλλα θελω και την δικη σας γνωμή!

Δημοσ.

Το ότι "θα σε βάλουν σε κοντινότερο dslam" στο είπε ο πωλητής/πωλήτρια απ το τηλέφωνο? :angry:

Και εντάξει, έστω ότι είναι μάγος και υπολόγισε την ταχύτητα που θα σου δώσουν, γιατί διάλεξες το triple play?

Έχω την εντύπωση ότι για να παίξει σωστά η iptv δεν φτάνουν τα 5-6Mbps (με επιφύλαξη το τελευταίο)

Δημοσ.

με παιρνουν σταθερα μια φορα την εβδομαδα απο εταιριες γιατι μου λενε οτι αυτοι εχουν την σουπερ ντουπερ τεχνολογια και ειναι πολυ μπροστα απο τους υπολοιπους και ενα σωρο τετοιες μπουρδες πωλητων.........

Η απαντηση ειναι,

μεσω του καφαο δεν δινεται και εσεις?

Ολοι στο ιδιο τσουβαλι δεν ειστε?

Ξαναενοχληστε με οταν θα εχετε βαλει wimax.

Με χαλκο δεν ασχολουμε.

κλικ

Δημοσ.

Ειναί διαφορετικο το dslam σε αυτο το τηλ γιατι ειναι απο ιλιον (32 download attenuation) ενω η αλλη γραμμη που εχω περνει απο καματερό forthnet (48 attenuation στο download)

• Super Moderators
Δημοσ.

Αμα ενδιαφερεσε για gaming οχι Ον τελεκομς,μακρια.

εδώ και μερικές μέρες έφτιαξε, τώρα το πόσο θα κρατήσει άγνωστο...

Ειναί διαφορετικο το dslam σε αυτο το τηλ γιατι ειναι απο ιλιον (32 download attenuation) ενω η αλλη γραμμη που εχω περνει απο καματερό forthnet (48 attenuation στο download)

είναι 1000% σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό?

Δημοσ.

Ε ναι γιατί ειναι η ευρήτερη περιόχη εκει που μένω το ιλιόν και η γραμμη θα ειναι Ιλιου

Αμα ενδιαφερεσε για gaming οχι Ον τελεκομς,μακρια.Παντως λογικα θα εχεις την ιδια ταχυτητα με forthnet καθως το dslam δεν αλλαζει.

Δεν Ενδιαφερομαι για gaming αλλα για γρηγορο surf και download κάλο

Δημοσ.

Ε ναι γιατί ειναι η ευρήτερη περιόχη εκει που μένω το ιλιόν και η γραμμη θα ειναι Ιλιου

Δεν Ενδιαφερομαι για gaming αλλα για γρηγορο surf και download κάλο

Καλο download θα δεις,σερφαρισμα ,ορισμενες φορες καλο ,αλλες σερνεται το συμπαν.Παντως αυτο που ειπε οτ tresh για το λαγκ ειναι σωστο.Τις τελευταιες μερες οντως εφταιξε,το καταλαβα και εγω που ειχα σημαντικα προβληματα με ping.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...