FISHERAKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα σε όλους μετά από 2 μήνες απουσίας μου απο τους Η/Υ έρχομαι και διαβάζω και ακούω κάτι νεώτερο από φίλους συγγενείς κλπ. Ακούω πως γίνονται διάφορες κλήσεις με απόκρυψη εδώ και μερικές μέρες αλλά όχι για φάρσα σαν τις γνωστές.Λένε πως κάποιο νέο κύκλωμα έχει κάνει την εμφάνιση του αυτές τις μέρες. Ακούγονται διάφορες κραυγές και δεν παίρνεις απάντηση. Το έχω ακούσει και στο τοπικό κανάλι ειδήσεων στα Γρεβενά καθώς και στο Μακεδονία tv. Αν έχετε ακούσει κάτι ή έχετε κάποια παραπάνω πληροφορία παρακαλώ ενημερώστε με ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ FISHERAKOS
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και εμενα με εχουν ταραξει τελευταια. Συγκεκριμενες ωρες ομως, γυρω στις 3 το μεσημερι και γυρω στις 7 το απογευμα. Δεν το εχω προλαβει ποτε ομως και την τελευταια φορα ειχε διαρκεια δυο χτυπων. Ειμαι με vodafone. sent from my Galaxy S using IT
FISHERAKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου έχει συμβεί 3 φορές.Ας ακούσουμε μήπως κάποιος άλλος ξέρει κάτι
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Και εμενα με περνουνε καθε τοσο με αποκρυψη αλλα ποτε δεν το σηκωνω.
ktiniatros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πω, τι μου θυμίσατε τώρα. Από αυτό ακριβώς υπέφερε ένας γνωστός μου το 2005. Κάθε μέρα γύρω στις 19:00 τον έπαιρναν και ακουγόντουσαν κάτι brutal φωνητικά. Μια φόρα μου το δωσε να το σηκώσω και απαντούσα κι εγώ με brutal φωνητικά . Δεν ξέρω που κατέληξε η ιστορία καθώς μετά χαθήκαμε. Η καλύτερη λύση είναι αυτόματη απόρριψη των κλήσεων με απόκρυψη.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Είναι απλός ο κανόνας. Σε ιδιωτική χρήση (για σπίτι ή προσωπικό κινητό) δεν σηκώνουμε τηλέφωνα με αποκρυψη. Η επιλογή ή το πρόβλημα αυτού που μας καλεί και εχει απόκρυψη, δεν με απασχολεί καθόλου και δεν επηρεάζει τη δική μου επιλογή να μην σηκώνω κρυφά νούμερα.
Toudor14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Πω, τι μου θυμίσατε τώρα. Από αυτό ακριβώς υπέφερε ένας γνωστός μου το 2005. Κάθε μέρα γύρω στις 19:00 τον έπαιρναν και ακουγόντουσαν κάτι brutal φωνητικά. Μια φόρα μου το δωσε να το σηκώσω και απαντούσα κι εγώ με brutal φωνητικά . Δεν ξέρω που κατέληξε η ιστορία καθώς μετά χαθήκαμε. Η καλύτερη λύση είναι αυτόματη απόρριψη των κλήσεων με απόκρυψη. Sounds Kinky ... mmmmmmmm !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.