aelmon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα, Που μπορώ να πουλήσω μεταχειρισμένο κινητό Θεσσαλονίκη; ξέρετε κάποιο κατάστημα που μπορώ να του πάω το κινητό μου και να το αγοράσει ; επίσης ξέρετε κάποιο που να αγοράζει και mp3 players;
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα, Που μπορώ να πουλήσω μεταχειρισμένο κινητό Θεσσαλονίκη; ξέρετε κάποιο κατάστημα που μπορώ να του πάω το κινητό μου και να το αγοράσει ; επίσης ξέρετε κάποιο που να αγοράζει και mp3 players; Ναι έχει ένα πάνω στη μοναστηρίου κοντά στα κτέλ. Το κτίριο στο κέντρο είναι.... Link
aelmon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχει ένα πάνω στη μοναστηρίου κοντά στα κτέλ. Το κτίριο στο κέντρο είναι.... Link ξερεις μηπως σε ποιο νουμερο στην μοναστηρίου ειναι; ξερεις το ονομα απο το μαγαζι; εκτος απο αυτο ξερεις καποιο αλλο;
Adon1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 αν δεν κανω λαθος το Αστυνομικο Μεγαρο ειναι αυτο
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τα καταστήματα Aλέξανδρος/vodafone (έχει σε διάφορα σημεία στην πόλη)πουλούσαν κι αγόραζαν μεταχειρισμένα. Είχα πάει παλιά αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, λογικά θα ισχύει (λέω εγώ τώρα).
eSATA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κοντά στη στάση Κολόμβου στην Εγναντία έχει ένα. Άλλο ένα είναι απένταντι από το Blue Iguana δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.