Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εγώ είμαι της άποψης παίρνεις κάτι την ώρα που το χρειάζεσαι (άλλο να περιμένω να βγει κάτι σε 1 βδομάδα ) . Αν νομίζεις ότι σου χρειάζεται άμεσα , 3 μήνες είναι πολύ για να περιμένεις Moldovan δεν μου χρείαζεται άμεσα. Τα κουτσο-καταφέρνω με το γέρο που έχω. Απλώς παρουσίασα μια σύνθεση που μου αρέσει και θέλω να αγοράσω στο μέλλον. Όπως είπα απλώς θέλω να δω και τον BD (επιδόσεις, τιμές) και ύστερα να αγοράσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα περιμένω παραπάνω γιατί έτσι κι αλλιώς, οι IVY θα είναι άπιαστοι από πλευράς χρημάτων για εμένα.
epitropos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κατά τα άλλα, φίλε Eru, η ζωή είναι τώρα και συζητάμε για το τώρα και όχι για σπέκουλες περί επεξεργαστών που θα βγουν. Για μένα είναι δεδομένο ότι ούτε σε 3 ούτε σε 6 ούτε σε 12 μήνες θα φτιάξεις το μηχανάκι που θες γιατί συνεχώς βγαίνει/αναμένεται και κάτι ισχυρότερο/καλύτερο, αυτό το γαϊτανάκι δεν τελειώνει ποτέ και όποιος προσπαθεί να το ακολουθήσει καταντά θεατής των εξελίξεων. Σ-ω-σ-τ-ό-τ-α-τ-ο-ς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.