Προς το περιεχόμενο

unlimited συνδεση bradband μεχρι 5gb??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Μενω στην Αμερικη και χρησιμοποιω μια συνδεση broadband2go τις virgin mobile η οποια εχει unlimited data και πληρωνω $40 το μηνα. Δεν ειχα κανενα παραπονο μεχρι στιγμης καθος ειναι αρκετα γρηγορη η συνδεση (δεν ειμαι σιγουρος ποσο γρηγορη) και πιανει σημα σε καθε σημειο. Σημερα το πρωι ελαβα ενα ε-μαιλ το οποιο λεει οτι απο μεσα Φεβρουαριου οι χρηστες που χρησιμοποιουν πανω απο 5gb θα εχουν μειωμενη ταχυτητα μεχρι να ανανεωσουν, πληρωσουν δηλαδη χωρις να εχει λειξει, το prepaid λογαριασμο τους. Αυτο σημαινει οτι αν εγω πληρωσω τα $40 στη πρωτη του μηνος, και χρησιμοποιησω 5gb πριν τη πρωτη του επομενου μηνα θα ειναι τοσο αργη η συνδεση που θα πρεπει να ξαναπληρωσω τα $40 για να μηδενιστει το data που χρησιμοποιησα μεχρι να παει παλι στα 5gb.

Θελω να μου πειτε ποσο ακριβος ειναι 5gb γιατι δεν εχω ιδεα. Χρησιμοποιω τη συγκεκριμενη συνδεση 8-10 ωρες τη μερα. 7 ωρες εχω το λαπτοπ ανοιχτο και ακουω ελληνικο ραδιοφωνο στη δουλεια και μετα στο σπιτι μερικες ωρες light use (ε-μαιλς, surfing στο ιντερνετ, βιντεακια στο youtube, βλεπω 2-3 αγωνες ποδοσφαιρο το μηνα σε streaming κτλ.) Δεν κατεβαζω ταινιες ουτε τραγουδια. Ξεπερναω τα 5 gb;

Επισης, εχω το δικαιωμα να ζητησω απο την εταιρια να μου δωσει πισω τα $80 που πληρωσα για τη καρτα; Δεν υπαρχει συμβολαιο και προπληρωνω καθε μηνα τη συνδεση.

Η συγκεκριμενη συνδεση εχει unlimited και ετσι οπως θα το κανουν παυει να ειναι unlimited.

6 Φεβρουαριου λιγει ο λογαριασμος, πληρωνω καθε 6 του μηνος, και αν ειναι να παω σε αλλη εταιρια να δινω $50 και να ειναι unlimited και με σχετικα καλυτεηρη συνδεση απ οτι εχω ακουσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...