smw3388 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ, κ δεν κσερο που ακριωος να γραπσο το θεμαπου με απασχολη, με λενε δημητρη κ εχω κατι τεραστια ηχεια , αυτα λιπον οταν τα βαζεις κοντα στην ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ , Η εικονα παραμορφονετε, αυτο γινοταν με τιν παλια τηλεορασι που ηταν TFT , ΤΩΡΑ πηρα μια σονυ μπραβια led, χθεσ την σηνδεσα εβαλα κ τα ηχεια κοντα ,η εικονα δεν παραμορφοθικε , δηλαδι στις ΛΕΔ δεν γινετε το ιδιο??????? η μιποσ κ παλι ειναι κακο για τιν τηλεοραση????? τι να κανω???
warewolf Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αυτο συμβαινει γιατι τα ηχεια δεν εχουν μαγνητικη θωρακιση. (Αν ανοιξεις ενα ηχειο με μαγνητικη θωρακιση θα διαπιστωσεις οτι η θωρακιση δεν ειναι τιποτε αλλο, παρα μια μαζα μεταλλου που περιβαλει το ηχειο με τον μαγνητη του.) Δεν μπορω παρα να υποθεσω οτι η νεα σου τηλεοραση εχει ισως σε καποια σημεια εσωτερικα (που δεν ειχε η παλια) καποια μεταλλικη επιστρωση που λειτουργει σαν μαγνητικη θωρακιση και περιοριζει το κακο. Αυτο μπορω να υποθεσω σαν πρωτη σκεψη. Ισως παλι εχει να κανει με το backlight φωτισμο οπου λογω απουσιας των λαμπων φθορισμου (λογω led) δεν επηρεαζεται τοσο πολυ. (Δεν γνωριζω ομως αν οι λαμπες φθορισμου και ο ιονισμος τους εχει να κανει με την ακτινοβολια των ηχειων, ή απλα εχει να κανει καποια μεταλλικη επιστρωση οπως ανεφερα πιο πανω) Παρ'ολα αυτα, προσπαθησε να εχεις οσο το δυνατον τα ηχεια σου λιγο μακρια απο την τηλεοραση για να μειωσεις το φαινομενο.
smw3388 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ. μιπος κσερισ κ ποσυ αποσταση περιπου χριαζετε?? 30 εκατοστα ειναι αρκετα?
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ, κ δεν κσερο που ακριωος να γραπσο το θεμαπου με απασχολη, με λενε δημητρη κ εχω κατι τεραστια ηχεια , αυτα λιπον οταν τα βαζεις κοντα στην ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ , Η εικονα παραμορφονετε, αυτο γινοταν με τιν παλια τηλεορασι που ηταν TFT , ΤΩΡΑ πηρα μια σονυ μπραβια led, χθεσ την σηνδεσα εβαλα κ τα ηχεια κοντα ,η εικονα δεν παραμορφοθικε , δηλαδι στις ΛΕΔ δεν γινετε το ιδιο??????? η μιποσ κ παλι ειναι κακο για τιν τηλεοραση????? τι να κανω??? Αυτο που πρεπει να κανεις βασικα ειναι να γραφεις λιγο καλυτερα για να καταλαβαινουν και οι αλλοι τι θελει να πει ο ποιοητης. Οχι δεν εχεις προβλημα με την TFT σε μαγνητισμους απο Η/Μ ακτινοβολιες.
warewolf Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 αν η εικονα σου τωρα ειναι ενταξει, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις. Εξ'αλλου, το φαινομενο υπηρχε σε τηλεορασεις CRT, απο οσο ξερω εγω οι lcd δεν επηρεαζονται. Ισως κατι αλλο εφταιγε. Δεν μπορω να ξερω τι ηταν αυτο που επηρεαζε την παλια σου τηλεοραση. Σκεφτηκες οτι μπορει να ηταν καποια βλαβη της τηλεορασης ? Nα υποθεσω οτι καποια βλαβη της παλιας tv την εκανε να επηρεαζεται απο τα ηχεια ? Προκυπτει τεχνικης φυσης θεμα που δεν μπορω να εχω αποψη μιας και και δεν μπορουμε να ξερουμε αν κατι εφταιγε στην παλια τηλεοραση. Οπως και να εχει δεν εχεις λογους ανησυχιας τωρα με την νεα tv.
smw3388 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι, sorry ηταν crt tomson 37' tft οθονη, απο το πρωι περνω τηλ σε αντιπροσωπεια κ δεν ηπαρχει τεχνικος πουθενα, θα σκασο αμα δεν μαθω ,
warewolf Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ναι, sorry ηταν crt tomson 37' tft οθονη, απο το πρωι περνω τηλ σε αντιπροσωπεια κ δεν ηπαρχει τεχνικος πουθενα, θα σκασο αμα δεν μαθω , Δεν πολυκαταλαβα γιατι θα σκασεις και τι θες να μαθεις ? Οι crt τηλεορασεις, επηρεαζονται απο την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια των μη θωρακισμενων ηχειων. Για αυτο τα τοποθετουμε μακρια απο αυτες. Αν ψαχνεις τεχνικο για να δεις μηπως εχει βλαβη η παλια tv οπως προανεφερα γραψε ακυρο. Δεν ειχες αναφερει οτι ειναι CRT. Δεν εχει βλάβη, απλα επηρεαζεται ηλεκτρομαγνητικα. Οι lcd δεν εχουν τετοιο προβλημα οπως ειπαμε. Τον τεχνικο γιατι τον ψαχνεις ? Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την νεα σου τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.