ndimos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα έγγραφο το οποίο όταν το ανοίγω στο Acrobat Reader στα Windows φαίνεται κανονικά αλλά όταν το εκτυπώνω, εκτυπώνονται όλοι οι χαρακτήρες λάθος! Μου εμφανίζει κάτι..."κινέζικα". Τί να κάνω;;;
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλώς όρισες στο forum. Για το θέμα σου τώρα. Αν πας στην καρτέλα εκτύπωσης, κάτω αριστερά λέει advanced. Πάτα το και στο νέο παράθυρο, επέλεξε print as image.
ndimos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Καλώς όρισες στο forum. Για το θέμα σου τώρα. Αν πας στην καρτέλα εκτύπωσης, κάτω αριστερά λέει advanced. Πάτα το και στο νέο παράθυρο, επέλεξε print as image. Ακόμα και όταν το εκτυπώνω με αυτήν την επιλογή "Print as image" γίνεται πάλι το ίδιο! Βοήθεια!!!!
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μήπως να βγάλεις και να ξαναβάλεις το adobe; Λογικά με αυτή την επιλογή τυπώνει ότι βλέπει.
ndimos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μήπως να βγάλεις και να ξαναβάλεις το adobe; Λογικά με αυτή την επιλογή τυπώνει ότι βλέπει. Θα το δοκιμάσω, αν και προς το παρόν το αφήνω το θέμα. Εξάλλου, το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στα έγγραφα από έναν συγκεκριμένο πελάτη ο οποίος θα αργήσει πολύ να μου ξαναστείλει κάποιο έγγραφο. Ευχαριστώ πάντως...
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι σε έναν πελάτη τότε μάλλον χρησιμοποιείται διαφορετικές εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.