Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης σε WiFi

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εκανα μια αναβαθμιση στον υπολογιστη μου κ συγκεκριμενα εβαλα τα:

Motherboard Asus ASUS M4A77T

CPU AMD ATHLON II X4 645 3.1GHZ

Ram Kingston 1333 (2x2 gb) dual channel

Seagate Baragunda 7200

Sapphire ati hd radeon 1 gb 5770

εβαλα λειτουργικο windows 7 64b(πριν την αναβαθμιση ειχα 32 bit).....

Το μονο που κρατησα απο τον προηγουμενο υπολογιστη ηταν ενας σκληρος wd 320 gb sata 1,μια internal καρτα wifi TL-WN353G και μια internal καρτα modem 56k(για να στελνω απο τον υπολογιστη fax).....

Περνω τον υπολογιστη εγκαθιστω το νεο λειτουργικο και δε μπορω να συνδεθω με το wifi ασυρματα με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Συνδεομαι μονο οταν βαζω ethernet καλωδιο....

Και τι δεν εκανα....

-Στο device manager στο network adapters αναγνωριζεται η καρτα....κατεβαζω drivers παω να κανω update μου λεει δεν ειναι αναγκαιο εχετε τους τελευταιους....

-Κανω update το firmware του router(thomson),μιλαω τηλεφωνικα με τη forthnet,κοιταμε τις επιλογες,τις Ip τα παντα.....

Το εικονιδιο κατω δεξια στην μπαρα που δειχνει την ενταση του wifi δειχνει κανονικα γραμμες πχ 3-4 αλλα γραφει συνεχεια udentified connection....κανω trooblshoot μεσω windows δε βρισκει κατι αλλα λεει limit access....

-αλλαζω την καρτα μεσα τη βαζω σε αλλη pci θυρα τιποτα.....

-Πριν κανω format - με windows 7 32 bit λειτουργουσε κανονικα...οποτε ξανακανω τωρα format βαζω παλι τα windows 7 32 βιτ TIPOTA...παλι τα ιδια.....

-σκεφτομαι μη φταιει η motherboard....εβαλα και απο το cd της asus που μου δωσανε οτι drivers ειχε παλι ΤΙΠΟΤΑ....

-ειχα εν τελει internet μονο οταν συνεδεα το pc μεσω ethernet cable.....

Το ολο γινεται για το ΓΑΜΩΤΟ γιατι δε μπορω να καταλαβω το γιατι?>??????και οχι για ενα καλωδιο.....

αλλο ενα τρελο προβλημα εχει ως εξης....

Εχω ασυρματο mouse και keyboard που συνδεονται με το pc ασυρματα μεσω usb.....οταν το usb το εβαζα στις μπροστινες usb θυρες του κουτιου mouse-keyboard μια χαρα!!!

Οταν εβαζα το usb adaptor στις πισω θυρες usb που βγαζει η motherboard εβγαζε εικονιδιο στην μπαρα κατω δεξια που ελεγε κλασσικα windows installing drivers for your device...και μετα the drivers are not installed correctly!!!!!!!και mouse-keyboard τιποτα.....

Απιστευτο.......

δε ξερω γενικα τι μπορει να φταιει....σε γενικες γραμμες ειμαι και λιγο απογοητευμενος απο το ολο συστημα που εστησα μιας και δε βλεπω τρελες διαφορες με το προηγουμενο(intel core 2 duo 1.86,asus p5p41d,2 gb ram 800mhz,nvidia 9600gt).....

Βεβαια ακομα δεν εχω παιξει παιχνιδια η δεν εχω κανει κατι πιο απαιτητικο.....

Κατι τελευταιο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ενω εκανα ταυτοχρονα copy paste απο εξωτερικο σκληρο στον εσωτερικο καποια αρχεια,ακουγα μουσικη,ειχα ανοιχτο εναν browser να κατεβαζω κατι και εκανα install ενα προγραμμα το κομματι που ακουγα απο media player σε καποια σημεια ΚΟΛΛΟΥΣΕ!!!απαραδεκτο για τετοιο cpu και ram( αν φταινε αυτα βεβαια)....

Ακουω αποψεις παιδια!!!!!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω ασυρματο mouse και keyboard που συνδεονται με το pc ασυρματα μεσω usb.....οταν το usb το εβαζα στις μπροστινες usb θυρες του κουτιου mouse-keyboard μια χαρα!!!

Οταν εβαζα το usb adaptor στις πισω θυρες usb που βγαζει η motherboard εβγαζε εικονιδιο στην μπαρα κατω δεξια που ελεγε κλασσικα windows installing drivers for your device...και μετα the drivers are not installed correctly!!!!!!!και mouse-keyboard τιποτα.....

Μήπως το έβαλες σε καμιά usb3 θύρα και δεν ήταν περασμένος ο driver του usb3 controller; Μπορεί και να είναι ασυμβατότητα/πρόβλημα του usb3 της μητρικής σου.

Τώρα για την αργή απόκριση, φυσικά είναι απαράδεκτο για pc με τέτοια specs. Φαντάζομαι θα έχεις βάλει όλους τους drivers από τις εταιρείες(π.χ amd για chipset/graphics) και όχι από το windows update.

Μήπως το pc γονατίζει από κάποιο antivirus/antispyware που σκανάρει συνέχεια;

Περίεργα πράματα..

Δημοσ.

Αυτό το κολλούσε δεν μου αρέσει καθόλου .Ας αρχίσουμε με της θερμοκρασίες είναι καλές; ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε. Δεύτερον ποιους drivers έβαλες για την κάρτα γραφικών ;

Δημοσ.

Οχι ολα αυτα τα εκανε προτου βαλω οποιαδηποτε antivirus antispyware κτλ....

δε νομιζω η motherboard μου να υποστηριζει usb 3.0.....υποστηριζει???

Ναι εχω βαλει drivers απο το cd της asus και της sapphire.....

Με την wifi καρτα καμια ιδεα????

Μηπως φταινε οι drivers της μητρικης?

Δημοσ.

drivers για καρτα γραφικων εβαλα τους τελευταιους απο το site της ati.....δε νομιζω να υπαρχει προβλημα μαυτους....

θερμοκρασιες πως τις βλεπω???απο bios δε βρηκα κατι αν και δε νομιζω να ζεσταινεται και πολυ....

βρηκα και αυτα εδω http://support.asus.com/download/Download.aspx?SLanguage=en-us

λετε να τα βαλω???η αυτοι ειναι οι drivers που ειχε και το cd της asus???και δε χρειαζονται...

κατι που σκεφτηκα τωρα ειναι το εξης....

στο device manager στις καρτες δικτυου ελεγε Realteq RTL8112L PCIe Gigabit LAN

Δεν εγραφε Tb link δηλαδη τη δικη μου εσωτερικη...αρα δεν την εχει αναγνωρισει μαλλον και νομιζα οτι την αναγνωριζε....

Η καρτα δικτυου που λεει τι ακριβως ειναι??wifi καρτα...γιατι υποτιθεται οτι εχει ενσωματωμενη καρτα δικτυου η motherboard μου....

Και λεω μη κανει conflict με αυτη που παω να βαλω....

Δυστηχως δε μπορω να βαλω φωτογραφια παιδια-γραφω απο αλλο pc...αυριο θα παω σπιτι....

Δημοσ.
Και λεω μη κανει conflict με αυτη που παω να βαλω....

Δές αν μπορείς να απενεργοποιήσεις απο το bios την κάρτα δικτύου της μητρικής.

Καί σκέφτομαι, μήπως κάνει conflict με το ασύρματο ποντικοπληκτρολόγιο.

Έχεις κανένα ενσύρματο να δοκιμάσεις ;

Δημοσ.

το πληκτρολογιο mouse τελικα δουλευει αφου του αλλαξα θυρα usb....πως να το κοιταξω αυτο στο bios?δυσκολα μου βαζεις...

τελικα τι ειναι αυτη η καρτα δικτυου?

μιλαγα με ενα φιλο μου τωρα και μου εξηγησε οτι η καρτα δικτυου ειναι στην ουσια το ethernet η καρτα lan οποτε οκ...δε νομιζω να ειναι θεμα ασυμβατοτητας.....

με τους drivers της motherboard που εβαλα πιο πανω τι λετε??να τους κατεβασω και να τους βαλω ή τους εχω βαλει ηδη μεσω του cd της asus??

λεω μη φταιει αυτο....

Δημοσ.

Άμα πας στην διαχείριση συσκευών σου βγάζει κάτι με ερωτηματικό ;

Ποια είναι η ασύρματη κάρτα δικτύου;

π.σ αν μπορείς άλλαξε τον τίτλο πριν στο διαγράψουν

Δημοσ.

οχι δεν εβγαζε κατι με ερωτηματικο.....η ασυρματη καρτα μου ειναι η tb wn353g...ηδη βρηκα κατι με drivers που μαλλον δεν ειχα βαλει καθως αποτι διαβασα στο internet θελει το software της για να δουλεψει καλα.....

λες να βαλω τους drivers και της motherboard που βρηκα πιο πανω....

εχει η motherboard πολλα utilities(πχ turbo key) που τωρα δε μπορω να τα εκμεταλλευτω...ασχετο βεβαια αυτο!

δε νομιζω τωρα που εχω ψιλοστησει το συστημα να εχω προβλημα αν τους περασω απο πανω?? η θελω παλι format?

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι .Ας τα πάρουμε ένα ένα γιατί γίνεται χαμός :Ρ. Απεγκαταστησε τους drivers για την κάρτα δικτύου και ξανά πέρασε τους. Κατέβασε τους από το site της tp-link για να vista 64bit.

Δημοσ.

σημερα φιλε μου δε γινεται καθως δε θα μαι καθολου σπιτι...ομως αυριο θα το κανω στανταρ....δε θα απεγκαταστησω κατι καθως δε νομιζω να εχω εγκαταστησει καν!!!! αυτο που εβλεπα σαν καρτα δικτυου ειναι η ενσωματωμενη lan της motherboard!!αρα εκανα λαθος....

τωρα οσον αφορα τις θερμοκρασιες εχεις να προτεινεις ενα πολυ ευχρηστο προγραμματακι να τις βλεπω στα windows....????

δεν ειναι ευχρηστο απο bios....και καλο ειναι να υπαρχει ενα τετοιο προγραμματακι....:)

Δημοσ.
...αυτο που εβλεπα σαν καρτα δικτυου ειναι η ενσωματωμενη lan της motherboard!!

Τότε, πώς εξηγείται το

Το εικονιδιο κατω δεξια στην μπαρα που δειχνει την ενταση του wifi δειχνει κανονικα γραμμες πχ 3-4 αλλα γραφει συνεχεια udentified connection....

whatq.gif

Απ' όσο ξέρω, οι ενσωματωμένες κάρτες, δεν βλέπουν ασύρματα δίκτυα (παρα μόνο στα λαπτοπς). scratchw.gif

Δημοσ.

δικιο εχεις...ισως ομως αν δεν εχουν περαστει οι drivers σωστα και το software να ειναι ετσι.....μονο δηλ μια μπαρα....αυριο θα δοκιμασω και θα πω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...