Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης σε WiFi

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια χθες μολις ολοκληρωσα το στησιμο του νεου συστηματος οποτε και θα κανω και τις τελικες παρατηρησεις αλλα και μερικες ερωτησεις....

1)Τελικα η wifi καρτα εγκαταστηθηκε κανονικα...ηταν δικο μου τραγικο λαθος καθως δεν ειχα βαλει τους drivers με αποτελεσμα να μην αναγνωριζεται σωστα...και αυτο γιατι στο device manager νομιζα οτι η network adapter που αναγνωριζοταν ειναι αυτη ενω στην ουσια ηταν η lan της motherboard....πλεον λειτουργει κανονικoτατα...το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν στις ρυθμισεις του δικτυου ειναι καλυτερη επιλογη το router να αποκτα αυτοματα IP ή να το βαλω να εχει στανταρ IP με τηλεφωνικη επικοινωνια με τη forthet????

Το ρωταω γιατι το μονο που εκανε η καρτα(οπως και το κανε και παλια) ειναι καποιες φορες να την κανουν τα windows reset και fixed και σαν θεμα να γραφεται οτι εψαχνε για IP...οποτε τι ειναι καλυτερο????

2)Εβαλα τελικα drivers και utilities της motherboard τους τελευταιους που κατεβασα....καποια ουσιαστικη διαφορα δεν καταλαβα αλλα εχει καποια utilities καλα....πχ Αsus AI suite που σου λεει θερμοκρασιες.....

Οι θερμοκρασιες ειναι λοιπον κατα μεσο ορο του CPU 32 C και του συστηματος 28 C...οποτε απο θερμοκρασιες ειμαστε μια χαρα!!!!!

Ακομα και σε εντονη χρηση η μεγιστη θερμοκρασια που διαπιστωσα στον επεξεργαστη ειναι 36....

Ενδιαφερον utilie ειναι μια επιλογη της Asus με ονομα turbo key.....

Μολις την εγκαθιστεις μετατρεπει το power του κουτιου σε turbo key.....δηλαδη ενω πατας το power του κουτιου αυτο δε σβηνει αλλα στην οθονη βγαινει η ενδειξη tyrbo on....

Υποτιθεται οτι ετσι ενεργοποιουνται turbo επιδοσεις στην αξιοποισηση της motherboard...δε το δοκιμασα ιδιαιτερα οποτε δε μπορω να πω κατι.....

Ξερει κανεις αν οντως εχει χρησιμοτητα και βλεπεις ουσιαστικες διαφορες????

Επισης κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι οταν ανοιγα το pc στο interface της motherboard εκει που λει δλδ press del to enter setup.....ειχε επιλογη press 4 to UNLOCK CORE!!!!

παταω λοιπον και γω 4 bootαρει ο υπολογιστης με το που παταει και πλεον εγραφε 4 cores are activated!!!!!

Δηλαδη τωρα ενεργοποιησα τον τετραπυρηνο μου??αν ναι απορω πως μου το δωσανε ετσι απο το service του eshop...δλδ αν δε το βλεπα εγω και δεντο ενεργοποιουσα δε θα ειχα 4 cores activated...?

3)Δοκιμασα την καρτα γραφικων(και συνολικα το συστημα) με το call of duty OPS......Πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες.....τρεχει ανετα και χωρις καποιο κολλημα...βεβαια μου το παιζει σε μεγιστη αναλυση 1680Χ1050....οι αλλες επιλογες στο full.....

αυτο εχει να κανει με την οθονη που εχω?????η οποια γενικα εχει σαν μεγιστη αναλυση αυτη.....

Η το παιχνιδι δινει τετοια μεγιστη αναλυση??

4)Σε γενικες γραμμες ολα τα αλλα τα κοβω προς το παρον κομπλε.....βεβαια περιμενα καπως πιο γρηγορη εκκινηση των windows με αυτο το συστημα και σε σχεση με το προηγουμενο....αλλα αυτο δε ξερω αν εχει να κανει τελικα με hardware η τα windows....

Οπως και περιμενα πιο ουσιαστικη διαφορα απο intel core 2 duo 1.86 σε amd athlon x4 3.1....

αλλα δε ξερω κιολας πως μπορω να δω τις διαφορες τους....

Πολυ ευχαριστημενος ειμαι απο το σκληρο ο οποιος ειναι κυριολεκτικα ΑΘΟΡΥΒΟΣ και λιγο πιο γρηγορος....

Motherboard και Ram δεν μπορω να τις κρινω.....Οπως και το cpu....

καρτα γραφικων σε 1 παιχνιδι που δοκιμασα μεχρι στιγμης πολυ καλη.....

5)τελος να πω οτι μοναδικο προβλημα απο ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ παραμενει το usb adapter του wireless keyboard και mouse....

Ξανα αναφερω οτι οσο βαζω το usb στις usb υποδοχες του κουτιου μπροστα ολα οκ.....

Πισω που η motherboard εχει 6 υποδοχες!! ειναι το προβλημα.....

Τελικα δεν εχει η motherboard μου usb 3.0 οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα....

drivers-software των mouse kai keybard εχω βαλει οποτε δε ξερω τι να πω.....

γενικα πλεον λειτουργει σε μια θυρα usb που το εβαλα πισω αλλα που και που τρωει κολλημετα....τι εννοω.....

οταν ανοιγω τον υπολογιστη καμια φορα δε λειτουργει mouse-keyboard γραφει στην μπαρα εκκινησης windows cant recognise this usb device!!!is malfunctioned κατι τετοιο....και τοτε αναγαζομαι να σκυψω να βγαλω to usb απο τη θυρα πισω να το ξαναβαλω στη ιδια....και τοτε δουλευει!!!!!απιστευτο μικρο προβλημα αλλα υπαρκτο.....αν ελυνα και αυτο θα ηταν ολα τελεια!!!!!:))))

Mαλιστα γινεται ενοχλητικο καθως εχθες που επαιζα call of duty σε μια φαση ο στρατιωτης δε προχωεαγε οταν παταγα w στο πληκτρολογιο ή και κολλουσε....και αρχικα νομισα εφατιγε η καρτα αλλα μετα απο 1 λεπτο που το αφησα ισως γιατι εκανε recconection το keyboard ηταν κομπλε.....

Οποτε εχει κανεις καποια αλλη ιδεα τι μπορω να κανω????Αν βοηθαει εχω to microsoft wireless mouse 5000 και microsoft wireless keyboard 3000 v2......

Παιδια ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια ολων και πριν και τωρα!!!!! :rolleyes: :rolleyes:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος οτι όλοι οι drivers που έχεις περάσει είναι για Χ64 ?

μήπως να το τσεκάρεις ξανά ?

Αν θυμάμαι καλά , τα μπροστινά USB ελέγχονται απο άλλον controller , και αν έχεις τους σωστούς είναι όλα οκ.

Για τα πίσω όμως ? το κάνει και με άλλες συσκευές usb ?

Κάνε μια δοκιμή. Και σιγουρέψου οτι εφ όσον είναι ασύρματα , έχουν καλή επαφή.

Βάλε μια προέκταση και φέρε τον δέκτη κάπου πιό κοντά.

Δημοσ.

το δοκιμασα...εβαλα εναν εξωτερικο σκληρο πισω και ηταν μια χαρα....εξαλλου και στο site της asus δεν εχει usb drivers....οτι drivers υπαρχουν τους εχω βαλει.....

παιδια περιμενω απαντησεις και στα αλλα θεματακια μου!!! :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

οπως επισης εχω και συνδεδεμενο τον εκτυπωτη με USB πισω ο οποιος επισης δουλευει αψογα....Καμια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταιει για ποντικι-πληκτρολογιο???

Δημοσ.

Φίλοι μου,

δεν έχω ασύρματο σετ (ποντίκι & πληκτρολόγιο) παρά μόνο ασύρματο usb ποντίκι και έτσι δεν ξέρω ακριβώς πως ενώνονται στο PC. (το κάθε ένα σε ξεχωριστή usb με τον δικό του - ξεχωριστό - δέκτη η ένας δέκτης κοινός και για τα δύο που μπαίνει σε μία usb), οπότε συγχωρέστε με αν πω κοτσάνα.

Μήπως λοιπόν η μπαταρία είναι στα τελευταία της και επειδή οι πίσω usb είναι πιό μακριά δεν πιάνει καλά ? Εμένα έτσι γίνεται στο ασύρματο ποντίκι μου. Μόλις η μπαταρία του ποντικιού είναι στα τελευταία της αρχίζει και δεν πιάνει στις πίσω usb παρά μόνο στις μπροστινές. Και μετά από λίγο ούτε και σ' αυτές.

Δημοσ.

τις μπαταριες μολις τισ αλλαξα!!και σημερα το πρωι μολις το βαζω μπροστα το pc και ενω το usb ΤΟ ΧΩ ΣΕ ΜΠΟΡΟΣΤΙΝΗ θυρα μου εκανε το ιδιο!!!!!

μολις το βγαζω και το ξαναβαζω ειναι κομπλε.....και μου γραφει windows cant recognise this usb device....is malfuctioned..click on to resolve the problems...αλλα πως να κανω click on οταν το ποντικι ειναι νεκρο....δε ξερω τι αλλο να κανω! :-(

Δημοσ.

Λοιπον παιδια χθες μολις ολοκληρωσα το στησιμο του νεου συστηματος οποτε και θα κανω και τις τελικες παρατηρησεις αλλα και μερικες ερωτησεις....

1)Τελικα η wifi καρτα εγκαταστηθηκε κανονικα...ηταν δικο μου τραγικο λαθος καθως δεν ειχα βαλει τους drivers με αποτελεσμα να μην αναγνωριζεται σωστα...και αυτο γιατι στο device manager νομιζα οτι η network adapter που αναγνωριζοταν ειναι αυτη ενω στην ουσια ηταν η lan της motherboard....πλεον λειτουργει κανονικoτατα...το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν στις ρυθμισεις του δικτυου ειναι καλυτερη επιλογη το router να αποκτα αυτοματα IP ή να το βαλω να εχει στανταρ IP με τηλεφωνικη επικοινωνια με τη forthet????

Το ρωταω γιατι το μονο που εκανε η καρτα(οπως και το κανε και παλια) ειναι καποιες φορες να την κανουν τα windows reset και fixed και σαν θεμα να γραφεται οτι εψαχνε για IP...οποτε τι ειναι καλυτερο????

2)Εβαλα τελικα drivers και utilities της motherboard τους τελευταιους που κατεβασα....καποια ουσιαστικη διαφορα δεν καταλαβα αλλα εχει καποια utilities καλα....πχ Αsus AI suite που σου λεει θερμοκρασιες.....

Οι θερμοκρασιες ειναι λοιπον κατα μεσο ορο του CPU 32 C και του συστηματος 28 C...οποτε απο θερμοκρασιες ειμαστε μια χαρα!!!!!

Ακομα και σε εντονη χρηση η μεγιστη θερμοκρασια που διαπιστωσα στον επεξεργαστη ειναι 36....

Ενδιαφερον utilie ειναι μια επιλογη της Asus με ονομα turbo key.....

Μολις την εγκαθιστεις μετατρεπει το power του κουτιου σε turbo key.....δηλαδη ενω πατας το power του κουτιου αυτο δε σβηνει αλλα στην οθονη βγαινει η ενδειξη tyrbo on....

Υποτιθεται οτι ετσι ενεργοποιουνται turbo επιδοσεις στην αξιοποισηση της motherboard...δε το δοκιμασα ιδιαιτερα οποτε δε μπορω να πω κατι.....

Ξερει κανεις αν οντως εχει χρησιμοτητα και βλεπεις ουσιαστικες διαφορες????

Επισης κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι οταν ανοιγα το pc στο interface της motherboard εκει που λει δλδ press del to enter setup.....ειχε επιλογη press 4 to UNLOCK CORE!!!!

παταω λοιπον και γω 4 bootαρει ο υπολογιστης με το που παταει και πλεον εγραφε 4 cores are activated!!!!!

Δηλαδη τωρα ενεργοποιησα τον τετραπυρηνο μου??αν ναι απορω πως μου το δωσανε ετσι απο το service του eshop...δλδ αν δε το βλεπα εγω και δεντο ενεργοποιουσα δε θα ειχα 4 cores activated...?

3)Δοκιμασα την καρτα γραφικων(και συνολικα το συστημα) με το call of duty OPS......Πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες.....τρεχει ανετα και χωρις καποιο κολλημα...βεβαια μου το παιζει σε μεγιστη αναλυση 1680Χ1050....οι αλλες επιλογες στο full.....

αυτο εχει να κανει με την οθονη που εχω?????η οποια γενικα εχει σαν μεγιστη αναλυση αυτη.....

Η το παιχνιδι δινει τετοια μεγιστη αναλυση??

4)Σε γενικες γραμμες ολα τα αλλα τα κοβω προς το παρον κομπλε.....βεβαια περιμενα καπως πιο γρηγορη εκκινηση των windows με αυτο το συστημα και σε σχεση με το προηγουμενο....αλλα αυτο δε ξερω αν εχει να κανει τελικα με hardware η τα windows....

Οπως και περιμενα πιο ουσιαστικη διαφορα απο intel core 2 duo 1.86 σε amd athlon x4 3.1....

αλλα δε ξερω κιολας πως μπορω να δω τις διαφορες τους....

Πολυ ευχαριστημενος ειμαι απο το σκληρο ο οποιος ειναι κυριολεκτικα ΑΘΟΡΥΒΟΣ και λιγο πιο γρηγορος....

Motherboard και Ram δεν μπορω να τις κρινω.....Οπως και το cpu....

καρτα γραφικων σε 1 παιχνιδι που δοκιμασα μεχρι στιγμης πολυ καλη.....

5)τελος να πω οτι μοναδικο προβλημα απο ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ παραμενει το usb adapter του wireless keyboard και mouse....

Ξανα αναφερω οτι οσο βαζω το usb στις usb υποδοχες του κουτιου μπροστα ολα οκ.....

Πισω που η motherboard εχει 6 υποδοχες!! ειναι το προβλημα.....

Τελικα δεν εχει η motherboard μου usb 3.0 οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα....

drivers-software των mouse kai keybard εχω βαλει οποτε δε ξερω τι να πω.....

γενικα πλεον λειτουργει σε μια θυρα usb που το εβαλα πισω αλλα που και που τρωει κολλημετα....τι εννοω.....

οταν ανοιγω τον υπολογιστη καμια φορα δε λειτουργει mouse-keyboard γραφει στην μπαρα εκκινησης windows cant recognise this usb device!!!is malfunctioned κατι τετοιο....και τοτε αναγαζομαι να σκυψω να βγαλω to usb απο τη θυρα πισω να το ξαναβαλω στη ιδια....και τοτε δουλευει!!!!!απιστευτο μικρο προβλημα αλλα υπαρκτο.....αν ελυνα και αυτο θα ηταν ολα τελεια!!!!!:))))

Mαλιστα γινεται ενοχλητικο καθως εχθες που επαιζα call of duty σε μια φαση ο στρατιωτης δε προχωεαγε οταν παταγα w στο πληκτρολογιο ή και κολλουσε....και αρχικα νομισα εφατιγε η καρτα αλλα μετα απο 1 λεπτο που το αφησα ισως γιατι εκανε recconection το keyboard ηταν κομπλε.....

Οποτε εχει κανεις καποια αλλη ιδεα τι μπορω να κανω????Αν βοηθαει εχω to microsoft wireless mouse 5000 και microsoft wireless keyboard 3000 v2......

Παιδια ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια ολων και πριν και τωρα!!!!! :rolleyes: :rolleyes:

1)Δεν δίνεις την ip που σου δίνει ο παροχές άλλα το router π.χ 192.168.0.69

2)Ναι τώρα ο επεξεργαστή σου έγινε τετραπυρηνο και μάλλον μπορεί να ξεκλείδωσε και Cache μνήμη :P

3)Η οθόνη που έχεις ποια μεγίστη ανάλυση έχει;

4)Μην κοιτάς μόνο την εκκίνηση του υπολογιστή

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε refail για τις απαντησεις...

1)Οποτε περνω τηλ τον παροχο και το κανω να εχει στανταρ Ip και οχι αυτοματα ετσι???

2)Η οθονη που εχω εχει μεγιστη αναλυση 1680χ1050....

Δημοσ.

1)Όχι αυτό το ρυθμίζεις μόνος σου από τον υπολογιστή σου για να δίνει καρφωτή ip.

2)Οπότε δεν έχεις πρόβλημα αφού η οθόνη σου υποστηρίζει μέχρι 1680χ1050

Δημοσ.

1)Δε ξερω πως να το ρυθμιζω....αφου νομιζω πρεπει σε κατι κουτακια να συμπληρωσεις κατι αριθμους νομιζω στο Ip protocol v4 καπως ετσι.....πως γινεται???

2)φιλε refail αυτο ειναι το προβλημα μου...θελω να παιζω τα παιχνιδια σε υψηλοτερη αναλυση απο 1680χ1050...και η οθονη μου δεν μπορει ενω η καρτα ναι.....αρα αν θελω full hd (1920χ1080) αναγκαστικα πρεπει να αλλαξω οθονη ετρσι δεν ειναι???

Δημοσ.

καλα αυτο με το usb δεν εχει ξαναγινει...ακομα και στις μπροστινες θυρες του κουτιου οταν βαζω το usb του mouse-keyboard και ξεκινανε τα windows μου γραφει windows cant recognise this device..usb is malfuctioned κτλ κτλ....

και τι κανω...το βγαζω-το ξαναβαζω στην ιδια θυρα!!!! και ολα κομπλε...λειτουργει ποντικι και πληκτρολογιο....

Πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα...δε μπορω να σκεφτω τιποτα που να φταιει....

drivers τελευταιοι,mouse-keyboard της ιδιας της microsoft ,μπαταριες καινουριες,usb θυρες τσεκαρισμενες οκ με αλλες συσκευες....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!

οποιος σκεφτει κατι θα ναι δυνατος λυτης πολυ.... :confused:

Δημοσ.

κάπου μέσα στο bios πρέπει να έχει μια επιλογή σαν "usb legasy support" η "usb keyboard" η κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν θυμάμαι καλά :wub: για δες τες και πες μας :rolleyes:

Δημοσ.

το ειδα....ηταν στο auto και το βαλα enabled....

4 επιλογες εχει ολες και ολες για το usb...

οι 3 ειναι στο enabled και μια αλλη που εχει να κανει αποτι καταλαβα με την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων στο usb ειναι στο high speed....

αυτα!!!!!

πειραζω κατι αλλο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...