trelofanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 τιποτασ παιδια το προβλημα παραμενει...ξεκιναω τον υπολογιστη νεκρο το ποντικι και το πληκτρολογιο,μου βγαζει το ιδιο μην στο taskbar περι δυσλειτουργιας και μη αναγνωρισης της συσκευης και πρεπει να το βγαλω και να το ξαναβαλω το usb για να δουλεψει το ποντικι και το πληκτρολογιο.... Μετα λειτουργει κανονικα.... Οποτε να φανταστω δεν ειναι προβλημα του ποντικιου και του πληκτρολογιου σαν hardware ετσι??? μη τα παω δλδ αδικα εκει που τα πηρα πριν 1 χρονο....κριμα ειναι....
Arbitary Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 για δεν αν έχει και αλλού αν θυμάμαι κάπου έχει μια επιλογή στο "intergrader peripherals" usb keyboard mouse support (διαφέρει βέβαια απ board σε board) απλά να υποθέσω ότι στο τέλος πατάς save and exit ok
trelofanis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ναι βρε φιλε save and exit παταω φυσικα...τι να πω...εχω απηυδυσει....
Arbitary Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 τι να πω και εγώ δεν μου πάει κάτι άλλο στο μυαλό
trelofanis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον θα τρελαθουμε τελειως παιδια....ακουστε πως εχουν τα πραγματα.... 1)Διαπιστωνω καταρχην οτι το προβλημα με το usb πληκτρολογιου-ποντικιου γινεται ΜΟΝΟ οταν κανω shut down το pc και οχι restart....στην επανεκκινηση λοιπον το σετ λειτουργει κανονικοτατα ενω οταν ξεκιναω τον υπολογιστη αφου εχω κανει τερματισμο τοτε στην αρχη ειναι νεκρα με κλασσικο μην windows cant recognise this device....μολις βγαλω βαλω usb επανερχεται..... 2)πειραζω στο bios οτι επιλογη εχει για usb configuration δοκιμαζω ολους τους συνδυασμους τιποτα το προβλημα παραμενει..... 3)δοκιμαζω αλλο ποντικι με δικο του usb μου κανει ακριβως το ιδιο!!!!!!!!Επομενως δε φταιει το σετ μου πληκτρολογιο-ποντικι.... 4)Θεωρω οτι δε φταιει η motherboard καθως αν ειχε προβλημα δε θα δουλευαν γενικα τα usb..... 5)στα windows 7 32bit που ειχα πριν την αναβαθμιση δεν ειχα παρομοιο προβλημα...στα 64b ναι....αλλα πως και γιατι να φταιει το λειτουργικο????δεν εχει νοημα....εχω σωστους drivers και οι συσκευες ειναι αναγνωρισμενες κανονικοτατα.... 6)θυμαμαι δε οτι οταν εστεινα το λειτουργικο οπου ειχα βαλει το setup cd των windows και κει το ποντικι-πληκτρολογιο παρουσιαζοταν νεκρο....και επρεπε παλι να το βαλω-βγαλω απο το usb....οποτε νομιζω δεν εχει νοημα να μπω παλι σε διαδικασια format νεου λειτουργικου(32b)..... Εχω τρελαθει παιδια....Για το γαμωτο....Τι μπορει να φταιει??????και δε μπορω να απευθυνθω φυσικα σε καποιο service οπου κλασσικα θα μου πουν δεν εχετε γνησιο λειτουργικο,δε φταιει η motherboard σας εφοσον λειτουργουν τα usb......κτλ κτλ.... τους ξερω και γιαυτο απευθυνομαι εδω μεσα παιδια..... :whistle:
web design expert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το καλύτερο που μπορεις να κάνεις τώρα ειναι να παρεις με 20 euro ενα καινουριο wi-fi usb adapter!
trelofanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Φιλε δεν εχω πλεον προβλημα με το wifi.. Εληξε αυτο..διαβασε καλυτερα τι γραφω..με ποντικι-πληκτρολογιο εχω προβλημα δυσεπιλυτο!!!
trelofanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ας αλλαξει καποιος την επικεφαλιδα του θεματος παρακαλω...ειναι προβλημα συνδεσης πληκτρολγιου-ποντικιου πλεον και οχι wifi...μπερδευονται πολλοι και δε βρισκω και λυση.. :-(
trelofanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 θα βοηθησει καποιος παιδια με το προβλημα??
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ποιο είναι το πληκτρολόγιο και το ποντίκι; .Όταν συνδέεις usb flash disk σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα;
trelofanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 microsoft wireless 5000 το ποντικι και microsoft wireless 3000 v2 το keyboard.... για usb flash disk δεν εχω παρατηρησει να σου πω την αληθεια....για αλλο ποντικι με usb ναι μου κανει το ιδιο..... :whistle:
rafail1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ άσχημα τα πράγματα αφού σου κάνει τα ίδια και με άλλο usb ποντίκι .Για δοκίμασε και ένα usb flash disk και αν σου κάνει πάλι τα ίδια αναγκάστηκα πας πίσω την μητρική.
Arbitary Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 για δοκίμασε ένα update στο bios μπας και διορθωθεί το πρόβλημα δεν χάνεις τπτ εκτός από το board φυσικά αν τα κανείς θάλασσα. μην μασάς όμως σου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη
trelofanis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εκανα οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο.... δοκιμασα σε ολα τις usb θυρες flash memory κανενα απολυτως προβλημα....shut down-start και μια χαρα αναγνωριζεται η συσκευη..... με το κωλο ποντικι-πληκτρολογιο παλι τα ιδια....μεχρι και windows 7 32 bit εβαλα...ξανα...τιποτα τα ιδια....μολις κανω shut down και start και φορτωσει παλι νεκρα και κλασσικο μην windows cant recognise this devise..... νομιζω αυριο παω eshop....δεν τη γλιτωνω.....Κριμα....Πραγματικα κριμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.