baggeliswj Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδες καλησπερα....εχω ενα pc το οποιο αποτελειται απο m850 coolermaster,Q 9450 2.6-3.2mhz,ddr3 4x1gb corsair,ssd intel ,gibyte X48T-DQ6 watercooled ολο το συστημα ολα καλα μεχρι εδω, το συστημα τρεχει με windows 7 ultimate χ64(original) και μεχρι καποια στιγμη δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα...καποιες στιγμες και χωρις να κανει κανενα απολυτως αλλο crash το συστημα δουλευει κανονικα και ξαφνικα σβηνει η οθονη και ο υπολιστης δεν "ακουει" καμια εντολη εκτος απο το reset button!Σημειωση οτι η οθονη μπαινει σε sleep mode. κανω reset και δουλευει κανονικα παλι ασταματητα, μεχρι παλι να κανει το ιδιο προβλημα καποια στιγμη,δεν εχω καταλαβει να το κανει σε καποια "χ" χρονικη στιγμη...μπορει να ειμαι σε browser του net κανα 3-4 ωρες και μολις παω να παιξω black ops π.χ το κανει...μπορει να εχω να το ανοιξω κανα δυο μερες και με το που ξεκιναει το pc να μου κανει παλι τα ιδια....! οποια βοηθεια δεκτη...ευχαριστω εκ των προτερων.!
filip123go Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Από drivers gpu πως τα πας...? Έχεις τους τελευταίους..?
WilliamSats Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ρίξε μία ματιά στην κάρτα γραφικών. Αν έχει μαζέψει σκόνη στο ανεμηστηράκι ή γενικότερα, μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει για ασφάλεια. Γενικότερα πιστεύω οτι είναι απο θερμοκρασία.
baggeliswj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Από drivers gpu πως τα πας...? Έχεις τους τελευταίους..? [/quote ναι φιλε μου εχω τους 260.99 τους εβγαλα και τους εβαλα και παλι τα ιδια.... Ρίξε μία ματιά στην κάρτα γραφικών. Αν έχει μαζέψει σκόνη στο ανεμηστηράκι ή γενικότερα, μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει για ασφάλεια. Γενικότερα πιστεύω οτι είναι απο θερμοκρασία. βασικα ευχαριστω ρε φιλε αλλα δεν νομιζω να ειναι απο θερμοκρασια διοτι max με την υδροψυξη πιανει 58 βαθμους..ανεμιστηρα δεν εχω(λογικο)αρα.....???? και τωρα που γραφω παλι τα ιδια μου κανει...θα βγω και θα βαλω την παλια 9600gt....τα νευρα μου! λετε να εκλασε πανω του το τροφοδοτικο??η μητρικη??
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τρέξε memtest για κανένα πεντάωρο, και διαγνωστικά για τους δίσκους σου, απο το site του κατασκευαστή τους.
baggeliswj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τρέξε memtest για κανένα πεντάωρο, και διαγνωστικά για τους δίσκους σου, απο το site του κατασκευαστή τους. τα εχω τρεξει και παλι τιποταααα!ο δισκος μου ειναι ενταξειιι!
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Κατέβασε το HWMonitor, και παρακολούθα θερμοκρασίες. Το κόλλημα το κάνει μόνο με το black ops, ή και με άλλα παιχνίδια ;
baggeliswj Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Thanks αλλα και με αλλα παιχνιδια οχι μονο μ'αυτο....την ωρα που κλεινει εχει περιπου 58-60βαθμους..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.