kostakiss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα,εχω εναν υπολογιστη ενως φιλου,ο οποιος αφου μεινει ανοιχτος περιπου 10 λεπτα..μετα κλεινει απο μονος του.. παιζει να ειναι απο τροφοδοτικο?τσεκαρα τις επαφες με τα καλωδια κτλ..και ολα φαινονται ενταξει..το παιδι μου ειπε οτι καποια φορα μυρισε ψιλοεντονα σαν κατι καμμενο..αλλα οταν ανοιξε ολα λειτουργουσαν κανονικα! τωρα που τον τσεκαρα,ανοιξε κ εκλεισε μετα απο 10 λεπτα και μετα δεν ξανανοιξε..τι μπορει να φταιει? ευχαριστω για τον χρονο σας!
jim123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Κατεβασε το core tempLinkκαι πες μας τις θερμοκρασιες που γραφει
epitropos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αφού είχε μυρίσει καμμένο, κι' όλας,.... Κάνε, πάντως κι' ένα έλεγχο στη μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές.
kostakiss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 θα το δοκιμασω σε λιγο ΑΝ ανοιξει και θα σας πω! @epitropos πυκνωτες ποιοι ειναι? παιδια επεμενα πολυ!το pc ειναι νεκρο ανοιγει 1 δευτερολεπτο,αναβουν οι ανεμηστηρες και κλεινει...δεν προλαβαινω να δω τιποτα δηλαδη..
epitropos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Τα μπλέ, στρογγυλά εξαρτήματα που βλέπεις στην φωτο :
kostakiss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τα ειδα!φαινονται οκ! οταν το ανοιγω,λιγο πριν κλεισει ,κανει εναν ηχο πολυ απαλο, σαν ηλεκτρισμο..
Antonis3d Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πρόσεχε μην σου κάνει κανα μπαμ! Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάτι θα έχει καεί! Δεν γίνετε να μυρίζει καμένο και να μην έχει πάθει τπτ.
kostakiss Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 τωρα ενω ανοιξε και εμεινε λιγο παραπανω ανοιχτος,ενω συνδεα το καλωδιο της οθονης πανω στην μητρικη..τιποτα αυτο.. ενω το ιδιο καλωδιο με την ιδια οθονη την δοκιμασα και στον αλλο το σταθερο κ λειτουργουσε κανονικα.. η κατασταση μεταδιδεται σε ολα τα μερη του pc?
the_call_of_fir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 χα0χα0χαχα0..λοιπόν επειδή πρίν απο μερικές μέρες έπεσε στα χέρια μου ενας υπολογιστής με παρόμοιο πρόβλημα(στην αρχη άνοιγε ως το λογότυπο τον win στην συνέχεια έκανε επανεκίνηση και όσο ποιο πολύ επέμενες να τον ανοίγεις τόσο ποιο γρήγορα έκλεινε)και έσπασα πραγματικά το κεφάλι και τα νεύρα μου τελικά το ΒΡΗΚΑ!Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είχε πέσει κάτω και δεν ξέρω πως ούτε αν ήταν αλήθεια οτι έπεσε έσπασαν απλά 2 κουμπόματα απο το ανεμηστηράκι του επεξεργαστήκαι δεν έκανε καλή επαφή!να σας πώ οτι παιδευόμουν με τον εν λόγο υπολογιστή κάνα 4ωρο και είχα αλάξει πάνω του τα πάντα...μα τα ΠΑΝΤΑ και στο τέλος για κακή μου τύχη άφησα τον επεξεργαστή(που ηταν τελικα και το πρόβλημα).Ελπίζω να είναι αυτο το πρόβλημα του φίλου σου και να βοήθεισα!
lexmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν σταμάτα τις πολλές πολλές δοκιμές του "ανοίγω-δεν-ανοίγει" στυλ. Και να μην έχει καεί τίποτα θα το κάψεις στο τέλος εσύ. Αν δεν έχεις psu tester βρες ένα spare τροφοδοτικό και κάτσε το πάνω. Πες μας αν παίζει καλά. Όσο το έχεις ανοικτό (για το κουτί μιλάω) φύσηξε καλά ψήκτρα επεξεργαστή ή αν δεν έχεις σκόνες θα σου πρότεινα βγάλσιμο - καθάρισμα - νέα πάστα - τοποθέτηση πίσω. Δοκίμασε στο τέλος (με το 2ο τροφοδοτικό και την νέα, πλέον, πάστα στη cpu) να τον ανοίξεις μόνο με τα βασικά απάνω. Πες μας τα αποτελέσματα.
kostakiss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 psu tester δεν εχω...τον σταθερο μου που εχει παρομοιο psu ,χτες τον εκλεισα,και πραγματικα βαριεμαι να το ξαναβγλαω,γινεται ενα μπαχαλο εκει μεσα,ασε που παιδευομουν ποσες ωρες.. το κουτακι το πηγα εξ αρχης σε βενζιναδικο για αερα..μπας και εφταιγε τιποτα απο τη πολυ σκονη που ειχε... μονο τα βασικα εχει αυτο το pc ετσι κ αλλιως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.