Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε προστατευτηκές ζελατίνες για την οθόνη του κινητού μου? και ακόμα, μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω αυτό το προστατευτηκό που "ντύνει" ολόκληρο το κινητό?

Δημοσ.

Τι μαρκα κινητου εχεις?

htc wildfire..

Το παρακάτω μήνυμα έχει αποθηκευθεί. Σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιώντας το κουμπί back του browser σας θα αδειάσει όλες τις πληροφορίες που έχετε συμπληρώσει στα πεδία της φόρμας. Μπορείτε να επιλέξετε όλη την περιοχή κειμένου παρακάτων και να την αντιγράψετε πριν πατήσετε το back.

Δεδομένα Μηνύματος Αποθηκεύτηκαν!

Δημοσ.

καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε προστατευτηκές ζελατίνες για την οθόνη του κινητού μου? και ακόμα, μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω αυτό το προστατευτηκό που "ντύνει" ολόκληρο το κινητό?

για πλήρη κάλυψη δεν ξέρω, αλλά εγώ πήρα κάτι πάμφθηνες από το ebay (κάτι σε στυλ 3 τεμάχια 3 ευρώ) και είναι μια χαρά. Έχω στο galaxy ακόμη την 1 από τις 3, ούτε ξεκόλλησε ούτε τπτ, και το δάχτυλο γλιστράει μια χαρά (sic). Από πίσω έχω μια επίσης πάμφθηνη σιλικόνη.

Γνώμη μου είναι να μη δώσεις μια περιουσία για τέτοια είδη. Μια φορά μόνο έδωσα 9,5 ευρώ για την ζελατίνα που έβαλα στο Omnia II, αλλά η οθόνη του ήταν resistive και το χρειαζόταν, και επίσης ήταν εγγυημένη μάρκα (brando)

Δημοσ.

Εγώ μόλις παρέλαβα θήκες και διάφορα για το Galaxy, από αυτό το site και είμαι κατευχαριστημένη απο τιμές, παράδοση και ποιότητα.

Τώρα για το δικό σου εδώ από το ίδιο site.

Δημοσ.

πω ρε παιδες εδωσα 15 euros για αυτες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω να τις βαλω μιας και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια...

μαλλον επρεπε να ρωτησω πρωτα..............

Δημοσ.

Πωπω κλεψιμο αδερφακι μου :shock:

Συνηθως οι ζελατινες ερχονται τριπλες, δηλαδη, ειναι η κεντρικη ζελατινα στη μεση και δυο προστατευτικες. Οι προστατευτικες συνηθως εχουν νουμερα 1 και 2 πανω.

Βγαζεις την 1, την τοποθετεις στο κινητο (με προσοχη ωστε να μην κρατησει αερα), και οταν εισαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ξεκολλας και την 2.

Δημοσ.

Κοίτα στην αρχή ίσως χαλάσεις μία δύο. Μετά θα σου είναι πιο εύκολο.

το θέμα είναι ότι το πακέτο είχε 2 μεσα :(

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι το πακέτο είχε 2 μεσα :(

Τώρα το είδα αυτό :confused: . Καρακλέψιμο λέμε. Πωπωπωπω!!!!

Δοκίμασε να την τοποθετήσεις όπως σου είπε ο Pournaras και κάνε καμιά παραγγελία από έξω. Έχω πάψει εδώ και καιρό να ψωνίζω από Ελλάδα.

Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό :confused: . Καρακλέψιμο λέμε. Πωπωπωπω!!!!

Δοκίμασε να την τοποθετήσεις όπως σου είπε ο Pournaras και κάνε καμιά παραγγελία από έξω. Έχω πάψει εδώ και καιρό να ψωνίζω από Ελλάδα.

Το αυτο.

Ειδικα σε τετοια μικρα, καθε μερα ολο και κατι θα παραγγειλω. Εχει σαλταρει ο ταχυδρομος να βλεπει μονιμα μικρα φακελακια απο Κινα :-D

Και οση ωρα κουβεντιαζαμε παραγγειλα αυτα

http://cgi.ebay.com/6x-screen-protector-ultraclear-Orange-San-Francisco-/180611880912?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a0d4e97d0

(και ας μην ηρθε ακομη το κινητο απο Αγγλια, αθανατα ταχυδρομεια μια βδομαδα στο σκατοδεμα).

Δημοσ.

κλεψιμο δε λες τιποτα... προσπαθησα να κανω αυτο που λεει ο φιλος pournaras αλλα δε γινεται γτ το πακετο εχει μεσα μονο 2 κανονικες ζελατινες. πανω στη συσκευασια λεει "package contains 2 protecrors"

Δημοσ.

Το αυτο.

Ειδικα σε τετοια μικρα, καθε μερα ολο και κατι θα παραγγειλω. Εχει σαλταρει ο ταχυδρομος να βλεπει μονιμα μικρα φακελακια απο Κινα :-D

Και οση ωρα κουβεντιαζαμε παραγγειλα αυτα

http://cgi.ebay.com/6x-screen-protector-ultraclear-Orange-San-Francisco-/180611880912?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2a0d4e97d0

(και ας μην ηρθε ακομη το κινητο απο Αγγλια, αθανατα ταχυδρομεια μια βδομαδα στο σκατοδεμα).

Ε τι να λέμε τώρα. Έκανα παραγγελεία απο το σίτε που έδωσα παραπάνω, συνολικά 5 θήκες. Διάφορα χρωματάκια και υλικά ανάλογα τη διάθεσή μου. Μαζί με τα μεταφορικά δεν έδωσα 20ευρώ. Πόσα θα έδινα σε ελληνικό e-shop;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...