ExaByte Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ναι μα η ζελατινα λογικα θα εχει προστατευτικα. Δεν εχει; Edit. Παρε κι ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=OxmeHV2TN1c τελικα εισαι σωστος, thnx!! η ζελατίνα ήταν μέσα σε προστατευτικό αλλα δεν το εβλεπα.. οποτε το εβγαλα και το τοποθετησα πανω στην οθόνη και όλα κομπλέ. ευτυχώς εφάρμοσε με την μια πανω στην οθόνη χωρίς φουσκάλες κλπ..
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρούλα. Τουλάχιστον δεν πήγαν χαμένα τα λ7
ExaByte Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 να ρωτησω και κατι τελευταιο.. στο μελλον αν θελησω να βγάλω/αλλάξω την ζελατίνα, υπάρχει περίπτωση να γρατζουνίσει/χαλάσει την οθόνη? θέλει κάποια προσοχή?
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δε θα έχεις πρόβλημα. Απλά απο μία γωνία σήκωσε προσεχτικά την ζελατίνα και τράβα τη.
ExaByte Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ok! ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθειά σας!!
orck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω παρει φτηνες απο ebay και εχω προβληματακια. Ειμαι ηδη στην δευτερη, την εφαρμοζω σωστα αλλα δεν παταει καλα σε μερικες γωνιες, σαν να μην ειναι κομενη σωστα, σαν να εχει γρεζια στις ακρες και δεν την αφηνουν να πατησει καλα. Θα δοκιμασω και τις αλλες χωρις να εχω ιδιαιτερη ελπιδα οτι θα παει καλα.
mados Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Έχετε να μου προτείνετε καμιά ανθεκτική προσταστευτική ζελατίνα για το ΟΜΝΙΑ i900?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα