osakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650646&sid=1 ειναι αθορυβο? αξιζει? (απο 70-54 ευρω)
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650646&sid=1 ειναι αθορυβο? αξιζει? (απο 70-54 ευρω) παρολο που εχω Thermaltake τροφοδοτικο αυτο δεν μου πολυγεμιζει το ματι. θα σου ελεγα αυτο και τρια χρονια εγγυηση.
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το OCZ StealthXStream 2 είναι πάρα πολύ καλό για τα χρήματά του και έχει πολύ υψηλό efficiency. Το αγόρασα και εγώ τα Χριστούγεννα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μοναδικό μειονέκτημα το γεγονός ότι έχει μόνο τρείς (03) sata power connectors για σκληρούς / optical drives ενώ η ίδια γραμμή τροφοδοσίας για GPU's δίνει 2 συνδέσεις τροφοδοσίας (1xpin pci-e + 1x6+2pin pci-e) που και εδώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε CrossfireX ή Sli θα χρειαστείτε 2 επιπλέον αντάπτορες για να τροφοδοτήσετε τις κάρτες απο άλλη γραμμή (molex). Aν και δεν είναι πρόβλημα καθώς όλες οι νέες κάρτες περιλαμβάνουν αντάπτορα στην συσκευασία.
caution Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 ( Απ' όταν μπλέχτηκαν OCZ και PC Power & Cooling τα τροφοδοτικά της πρώτης ανέβηκαν στα μάτια μου (και των reviewers) - ακόμα και τα μικρά τις μοντέλα είναι πλέον αξιοπρεπέστατα )
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 όπως είπαν τα παιδιά το ocz.. σε thermaltake κοιτάς μόνο σειρά toughpower που είναι όμως ακριβή...απο τα υπόλοιπα μακριά..
LouCi4er Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 παρολο που εχω Thermaltake τροφοδοτικο αυτο δεν μου πολυγεμιζει το ματι. θα σου ελεγα αυτο και τρια χρονια εγγυηση. Καμια σχεση αυτο που εχεις (το ιδιο εχω και εγω ) με αυτο που ποσταρε ο φιλος. +1 και απο μενα για το OCZ.
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν ειναι toyghpower τα Τt καλυτερα να μην τα κοιτας
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 To ocz αν δε κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι έχει 84% efficiency .
yiannis_1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 όπως είπαν τα παιδιά το ocz.. σε thermaltake κοιτάς μόνο σειρά toughpower που είναι όμως ακριβή...απο τα υπόλοιπα μακριά.. Καλύτερα πάντως στα reviews βγαίνουν τα litepower παρά τα ακριβά pure-tough. Επειδή εχω ενα TR2 εχω να πω πως είναι πολύ καλά κατασκευασμένο μεγάλο με μεγάλες ψύκτρες και 14άρη fan. Παρόλο που ήταν ήδη δυο ετών το έβαλα με φόβο ψυχής στο main μου όταν εξεράγει το AXP Simple Power 500 και παρόλο που είναι λιγότερα ονομαστικά watt 450 σήκωσε ανετότατα το rig.(το οποίο παρεπιπτόντος σύμφωνα με το extreme power supply θέλει 470 minimum και 530watt recomended για 24/7 χρήση.) Τώρα τελευταία πήρα το θεωτητικά καλύτερο vx της corsair 450 w πάλι και το ΤΤ δουλεύει πλέον στο HTPC. Το μόνο μείον είναι ότι είναι τεράστιο για Home Theater κουτί... Ενας φίλος πήρε πρόσφατα ίδιο (θεωρητικά) ΤΤ με το δικό μου. Παρόλο που ήταν ίδιο σε διαστάσεις είχε διαφορές στην κατασκευή του και ήταν mat και όχι γυαλιστερό. Μαζί έδινε και ενα αντικραδασμικό καουτσουκένιο σωβρακάκι για να αποροφά τους κραδασμούς. Αυτές οι αθόρυβες αλλαγές είναι που με φοβίζουν στην TT. Δεν ξέρεις αν αυτό που εχεις δει στο review και μαμεί και δέρνει είναι όντως ίδιο με αυτό που παίρνεις... Αλλιώς θα πρότεινα άφοβα.
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλύτερα πάντως στα reviews βγαίνουν τα litepower παρά τα ακριβά pure-tough. Επειδή εχω ενα TR2 εχω να πω πως είναι πολύ καλά κατασκευασμένο μεγάλο με μεγάλες ψύκτρες και 14άρη fan. Παρόλο που ήταν ήδη δυο ετών το έβαλα με φόβο ψυχής στο main μου όταν εξεράγει το AXP Simple Power 500 και παρόλο που είναι λιγότερα ονομαστικά watt 450 σήκωσε ανετότατα το rig.(το οποίο παρεπιπτόντος σύμφωνα με το extreme power supply θέλει 470 minimum και 530watt recomended για 24/7 χρήση.) Τώρα τελευταία πήρα το θεωτητικά καλύτερο vx της corsair 450 w πάλι και το ΤΤ δουλεύει πλέον στο HTPC. Το μόνο μείον είναι ότι είναι τεράστιο για Home Theater κουτί... Ενας φίλος πήρε πρόσφατα ίδιο (θεωρητικά) ΤΤ με το δικό μου. Παρόλο που ήταν ίδιο σε διαστάσεις είχε διαφορές στην κατασκευή του και ήταν mat και όχι γυαλιστερό. Μαζί έδινε και ενα αντικραδασμικό καουτσουκένιο σωβρακάκι για να αποροφά τους κραδασμούς. Αυτές οι αθόρυβες αλλαγές είναι που με φοβίζουν στην TT. Δεν ξέρεις αν αυτό που εχεις δει στο review και μαμεί και δέρνει είναι όντως ίδιο με αυτό που παίρνεις... Αλλιώς θα πρότεινα άφοβα. Εγω πριν απο ενα χρονο που πηρα ενα 750αρι toughpower ειχε μεσα το λαστιχενιο "σωβρακακι" οπως το ειπες.Σιλικονη ειναι,δεν νομιζω οτι αυτο ειναι λογος να ανυσηχει καποιος για την ποιοτητα.Απλως η σειρα toughpower κατασκευαζεται απο την CWT.Γι' αυτο υπαρχει εμπιστοσυνη στα συγκεκριμενα και να σου πω την αληθεια απο το δικο μου μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Αυτο το extreme power supply οτι να 'ναι.Δεν υπαρχει περιπτωση με μια 260 να θες 530 watt.Τεσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.