Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 φτιαξε αυτοσχεδια πανοπλια στη γατα σου με καρφια,λεπιδια και ηλεκτροφορα καλωδια και αμολα τη
slygeo87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ρε πέτα μια αλεπού μέσα να σου πω εγώ ποιος είναι τεριτσόριαλ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Οι κοτες, εκτος απο σαρκοφαγες -ως γνωστον!- ειναι και κανιβαλες Παρεπιπτοντως, το ιδιο με παραπανω -κανιβαλα (sic) δηλαδη!- ειναι και ... τα <συμβολα της ειρηνης>, περιστερια
Kasrith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και τίγρεις γαμάνε Δείτε αυτό το εκπληκτικό βίντεο http://www.break.com/index/chicken-versus-tigers-surprise.html 5 άγριες τίγρεις μασάνε να τα βάλουν με μία κότα Γατάκι είναι και αυτό... Πιάνει πουλιά στον αέρα. Σορτ οφ
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Έρχομαι με νέες πληροφορίες και δεν είναι καλές. Όντως κάτι τρέχει με αυτές τις κότες .. μίλησα χτες με την μάνα μου και μου είπε πως όταν τις είχε περιορίσει είχαν σκοτώσει μια άλλη κότα που δεν τσίμπαγε και βρήκε ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ! μέχρι και τα πόδια είχαν κόψει! και το βραδυ που πήγε και τις είδε βρήκε άλλη μια κότα γεμάτη πληγές. περίεργο .. δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο από τις κότες που είχε η γιαγιά μου στο χωριό όταν πήγαινα τα καλοκαίρια (είχε 30+ κάθε φορα) ούτε εμείς που είχαμε παλιότερα δεν γινόταν τίποτα τέτοιο. Έλεος τι στο ... πάντα εννοείτε ότι είχαν φαΐ γιατί η μάνα μου τους βάζει παραπάνω απότι πρέπει. :shifty: Τελικά δεν τις σφάξαμε. Αύριο μάλλον θα συναντήσουν το λεπίδι .
The_Judas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Πρόσεχε μόνο μην έχουν καμιά νέα νόσο... "της τρελής κότας"
Alchemist` Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Οι κότες είμαι παμφάγα ζώα... Δηλαδή και φυτοφάγα, και σαρκοφάγα... Τρώνε τα πάντα... Σίγουρα είναι λίγο τραβηγμένο που επιτέθηκαν σε γάτο, αλλά σίγουρα δεν είναι αφύσικο.
lary7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μαχαιρι -> καταψυκτης και μετα αγορα νεων νεοσων ωστε να μεγαλωσουν μαζι σας και να μην εχετε αλλα παρατραγουδα....
kgian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μια φίλη μου είχε έναν πάπιο και έναν γάτο. Ο πάπιος καβάλαγε τον γάτο, τον έπιανε με το ράμφος απο το σβέρκο και τον πήδαγε!! Ναι, δεν κάνω πλάκα, ήταν εξωπραγματικό! Α, επίσης ο πάπιος έτρωγε την γατοτροφή σε χρόνο dt!
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μια φίλη μου είχε έναν πάπιο και έναν γάτο. Ο πάπιος καβάλαγε τον γάτο, τον έπιανε με το ράμφος απο το σβέρκο και τον πήδαγε!! Ναι, δεν κάνω πλάκα, ήταν εξωπραγματικό! Α, επίσης ο πάπιος έτρωγε την γατοτροφή σε χρόνο dt! Ναι και εμείς είχαμε ένα πάπιο παλιά που προσπαθούσε να .. ότι περπάταγε. Ανέβαινε στην σκύλα μου όπως κοιμόταν πλαγια κουλουριασμένη και προσπαθούσε να κάνει κάτι στο πόδι της (δεν ήξερε ούτε ο ίδιος πως να την πιάσει) το μονο σίγουρο είναι ότι σημάδευε το πόδι της και μια γριά κότα που την είχε στα μετρα του από το πολύ ... την βρήκε η μάνα μου τέζα ανάποδα σαν κατσαρίδα. Και άλλο ένα περίεργο που συμβαίνει είναι ο ερωτας μεταξύ της σκύλας μου μιας αρσενικής γαλοπούλας. Τον είχε για σφάξιμο η μάνα μου τα χριστούγεννα αλλα επειδή είδε ότι κοιμούνται μαζί και η σκύλα μου βάζει το κεφάλι της κάτω από την φτερούγα του τον λυπήθηκε και την γλίτωσε. Πήραμε ένα από το super market και τον κρατήσαμε για κατοικίδιο. :lol:
xpapias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει οι κότες τρώνε τα πάντα. Μπορούν να χωνέψουν επίσης τα πάντα, πχ πέτρες. Το θέμα είναι θα τις φας ξέρωντας ότι έχουν προηγουμένως φάει το γατάκι?
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει οι κότες τρώνε τα πάντα. Μπορούν να χωνέψουν επίσης τα πάντα, πχ πέτρες. Το θέμα είναι θα τις φας ξέρωντας ότι έχουν προηγουμένως φάει το γατάκι? Εγώ συγκεκριμένα δεν θα τις φάω (ξέρεις, για τους άλλους δεν με νοιάζει ) αλλα ισα ισα για το λεπιδιασμα ναι είμαι μέσα. Μήπως να τις κάνω δώρο σφαγμένες σε κανένα συγγενή ? :lol:
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κότες εκτροφείου, τρέφονται αποκλειστικά με γατοτροφή. Θα πιάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.