GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον θελω να παρω καποια πραγματα για τους υπολογιστες μου.Στον εναν θελω επεξεργαστη,καρτα γραφικων και μνημη και στον αλλον θελω να αλλαξω επεξεργαστη και καρτα γραφικων εχω βρει καποια που θελω αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατα με τους υπολογιστες Πρωτος Υπολογιστης: μητρικη:ASUSTeK Computer INC. επεξεργαστης:AMD ATHLON || X2 245 Καρτα γραφικων:ATI RADEON HD 4850 Μνημη:DDR2 4Gb Kingston Και θελω να παρω αυτα καρτα γραφικων:Link επεξεργαστης:Link μνημη:Link Ειναι συμβατα αυτα? Δευτερος Υπολογιστης: μητρικη:Acer επεξεργαστης:Intel Pentium E2220 Καρτα γραφικων:NVIDIA GeForce GTS 250 Μνημη:DDR2 2Gb Transcend Information Και θελω να παρω αυτα καρτα γραφικων:Link επεξεργαστης:Link ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
tarantules Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φτοιάξε λίγο τον τίτλο αν έχεις την καλωσύνη.Αγριεύομαι και μόνο που τον βλέπω... Μπορείς πχ να γράψεις : Δεν ξέρω εαν θα είναι συμβατά.
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 οκ το εκανα εσυ μηπως ξερεις να με βοηθησεις?
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φτιάξε τα λίνκς, γιατί μόνο του Phenom II X6 δουλεύει.
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Φιλε τα εφτιαξα μπορεις να με βοηθησεις?
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πρώτος υπολογιστής : Καρτα γραφικων και επεξεργαστης, συμβατά. Μνήμες ασύμβατες (έχεις DDR2, και θέλεις να βάλεις DDR3). Δεύτερος υπολογιστής : Καρτα γραφικων συμβατή. Επεξεργαστής ασύμβατος (έχεις INTEL και θέλεις να βάλεις AMD). Πές μας μάρκες/μοντέλα των μητρικών σου, να βοηθήσουμε καλύτερα.
epitropos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το «ASUSTeK Computer INC» που γράφεις για τον πρώτο υπολογιστή, δεν είναι μάρκα, ούτε μοντέλο. Είναι το εργοστάσιο που την έφτιαξε. Το ίδιο ισχύει και για το «Acer». Κατέβασε το CPU-Z, τρέξ' το σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά, και στην καρτέλα "Mainboard" θα δείς ακριβώς το μοντέλο της μητρικής που φοράει.
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 οκ απλα ειμαι στον δευτερο υπολογιστη τωρα και θα σου τα πω απο αυτον και το βραδυ θα ειμαι στον πρωτο Λοιπον το δευτερο ειναι MCP73VE NVIDIA MCP73 αυτα λεει στο μοντελο και εχει και αλλα απο κατω αλλα πιστευω πως δεν ειναι εκεινα χρησιμα
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Απο την πισω μερια ναι αλλα απο την μπροστα ειναι διαφορετικο
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον θελω να παρω καποια πραγματα για τους υπολογιστες μου.Στον εναν θελω επεξεργαστη,καρτα γραφικων και μνημη και στον αλλον θελω να αλλαξω επεξεργαστη και καρτα γραφικων εχω βρει καποια που θελω αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατα με τους υπολογιστες Πρωτος Υπολογιστης: μητρικη:ASUSTeK Computer INC. επεξεργαστης:AMD ATHLON || X2 245 Καρτα γραφικων:ATI RADEON HD 4850 Μνημη:DDR2 4Gb Kingston Και θελω να παρω αυτα καρτα γραφικων:Link επεξεργαστης:Link μνημη:Link Ειναι συμβατα αυτα? Δευτερος Υπολογιστης: μητρικη:Acer επεξεργαστης:Intel Pentium E2220 Καρτα γραφικων:NVIDIA GeForce GTS 250 Μνημη:DDR2 2Gb Transcend Information Και θελω να παρω αυτα καρτα γραφικων:Link επεξεργαστης:Link ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. 1ος υπολογιστης: -ΔΕΝ μας δινεις το μοντελο της μητρικης -εχεις δεν μπορεις να βαλεις DDR3 μνημες -4850>5670,αν και θα θελα να μας πεις τον λογο που θες να κανεις την αλλαγη 2ος: -επισης Gts250>5570 -τα αλλα εχουν ηδη σχολιαστει... επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες να πας σε υποδιεστερες καρτες γραφικων,εκτος και αν δεν παιζεις παιχνιδια κ θες κανα HD MOVIE μονο
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη η καρτα γραφικων μου ειναι καλυτερη απο αυτην που θελω να αγορασω?? και γενικα και τα δυο pc τα θελω πιο πολυ για παιχνιδια
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη η καρτα γραφικων μου ειναι καλυτερη απο αυτην που θελω να αγορασω?? και γενικα και τα δυο pc τα θελω πιο πολυ για παιχνιδια ναι και οι δυο καρτες που εχεις τωρα ειναι καλυτερες
GOAKIAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σιγουρα ρε φιλε γιατι αλλα ατομα μου ελεγαν το αντιθετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.