devil-ji Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Σκοπευω να αγορασω νεο pc σταθερο και θελω τα φωτα σας!!! Εχω να ασχοληθω καιρο με τα νεα προιοντα που βγαινουν οποτε οσο ψαξιμο κι αν εκανα τελευταια καλη ειναι και η γνωμη πιο εμπειρων!! Το πσ θελω να μου βγαλει 4 χρονακια ανετα χωρις να χρειαστει να βαζω min τα γραφικα και να σερνεται για browsing στην 4ετια. Δεν θα χρησιμοποιησω επαγγελματικα προγραμματα κτλ , απλα gaming,ταινιες και ιντερνετ. Επειδη εχω να παρω πσ απο τον p4 2ghz ας δωσω και κατι παραπανω,χαλαλι!!! Επισης σε 1-2 χρονακια με το καλο λογικα θα το αναβαθμισω με ραμ kai δευτερη gpu gia crossfire/sli. Εχω καταληξει στα παρακατω προιοντα αλλα δεκτες για συζητηση ολες οι γνωμες. cpu : Intel Core i5 2500 m/b : ud4 ή MSI P67A-GD65 . 1η επιλογη η msi ραμ : Αναγκαστικα dual channel,χωρις σκοπο για o/c aρχικα , αναμεσα σε : http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=20&Category=69977727&Products=1548603,1596489 Δεν εχω καμια ιδεα για τα ταιμινγκ και η διαφορα στα βολτ μεταξυ vegeance, xms3 εχει αντικτυπο στην αποδοση??? hdd : Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata III) και ssd :OCZ Vertex 2 Series 120GB gpu : Οπως ειπα παιζει σε 1-2 χρονακια αγορα ιδιας καρτας για sli/crossfire . Αλλα με τις νεες της ΑΤΙ δεν ξερω τι παιζει , γυρω στα 200-330 €. (Με μια προχειρη ματια 6950-6870-6850 με 1η επιλογη την 6870) Optical drive : ενα απλο dvdrw και αργοτερα μπορει br κουτι : CoolerMaster Cosmos Pure Black.Οι usb θα ειναι 3.0 ετσι??(δλδ εχει σχεση μονο με τη mb??) τροφοδοτικο : αξιοπιστο αλλα δεν ξερω ποσα watt χρειαζομαι για ολα τα παραπανω. Τα φωτα σας Ψυκτρα : ξανα Τα φωτα σας .(Ειδα σε ξενα σαιτ οτι ο i5 2500 γινεται ευκολα oc οποτε δεν αποκλειεται μετα απο κανα χρονο να πειραματιστω ) Οθονη : 23 ή 24, Λογικα Dell U2311H OS : Win7 64bit. pro ή χομε??? Τι διαφορες εχουν???Για χομ λεω Σχετικα με πληκτρολογιο εχει κανεις razer arctosa/lycosa.Ποιοτητα κατασκευης κτλ?? Το πσ θα αγοραστει μαλλον απο πλαισιο, γιατι δεν θα αντεξω να παρω ξεχωριστα εξαρτηματα , να τα συνδεσω και να μην δουλευει... Ειδα σε περιοδικο οτι αναμενονται νεες mb ?? Γνωριζει καποιος περισσοτερα , αν ειναι να περιμενω κανα μηνα
Tony_Montana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 κοιτα οι intel σημερα είναι καλύτεροι, παρε τωρα ενα sb να τελειωνεις και μια καρτα απο αυτες που λες. αλλα το πλαισιο 4ετιας ξέχασέ το ό,τι και να πάρεις. αν πας σε ΑΜD & sAM3 ίσως εχεις με αλλαγη επεξεργαστη & και αλλαγη καρτας(οχι δευτερη Sli) ελπίδα, θυμησου τι pc επερνες πριν 4 χρονια με τα λεφτα που λες ... Ε6600 και 8800GTS & 2GB DDR2 @ 800 ειδικα στο θεμα καρτας οτι και να παρεις τωρα αν κρατήσεις 1,5-2 χρονια και οχι high ευχαριστημένος να 'σαι εγω αν εισαι φοιτητης και τωρα ετυχε να εχεις λεφτα, αλλα ξερεις οτι δυσκολα θα εχεις για pc τα επομενα 4 χρονια παρε ενα καλο κουτι,δισκους,τροφοδοτικο,οθόνη που θα κρατησει για μια ζωη (που λεει ο λογος) παρε και μια καρτα <200 και mobo-cpu-ram παρε κατι για πλαισιο 2ετιας πιο φθηνο
dino1904 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για ρίξε μια ματιά μήπως ..... Πωλείται αυτό.
devil-ji Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 περιπου 2000 μαζι με οθονη,πληκτρολογιο-ποντικι
moldovan20 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτό το budget πάντως εγώ θα την έπαιρνα
devil-ji Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Οι μονες αποριες που εχω ειναι αναμεσα στις 2 ραμ του λινκ, στο τροφοδοτικο (750 φτανουν??) , στην gpu και αν οι θυρες usb του coolermaster ειναι 3.0. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.