Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο παλιου πισι για ταινίες HD

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω να επανα-στήσω ένα παλιο μου πισί για να το χρησιμοποιήσει ένας φίλος για ταινιες HD και ισως για κανένα ελαφρύ παιχνίδι.

Εχει μια 26'' full HD, αλλα ελεω αρχαιου πισι την εχει σε 1360Χ758

Παιχνιδια ΑΝ παιξει θα παιξει σε χαμηλή αναλυση.

Το πισι αποτελειται απο:

τροφοδοτικο Heroichi 520W

επεξ. Intel Pentium D930 3.0GHz διπυρηνος

4 GB ram DDR2 στα 667 (αν θυμαμαι καλα)

μητρικη http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1906#ov

Οπότε θελουμε το εξης:

Μια φθηνή καρτα γραφικών για να αναλάβει το βάρος των ταινιων στις πλάτες της και αν μπορει να παιξει κανα παιχνιδακι σε χαμηλή αναλυση.

Περιμένω προτάσεις.

Δημοσ.

Eννοω τη φθηνότερη δυνατή ώστε το πισι να έχει αξιώσεις για HD ταινίες αντε και κανένα παιχνιδι σε αναλυση κατω των 1440Χ900.

Δημοσ.

η κοπέλα μου έχει στην άκρη μια Asus 7600gt που της την είχα δώσει παλιότερα. αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να την ρωτήσω αν την έχει κάπου ακόμη.. στείλε μου μύνημα αν ενδιαφέρεσαι.

Δημοσ.

ακου λιγο, o επεξεργαστης και η ram σου για παιχνιδια ειναι απογοητευτικος,

εχω ανοιξει θεμα γιατι εχουμε περιπου ιδιο συστημα.

τωρα για ταινιες

εγω σου λεω να παρεις μια καρτα 5450 fanless

που ειναι ησυχη και οικονομικη και υποστηριζει και bitstreaming

αν σε πλαισιο χρονου εχεις σκοπο να παρεις ενισχυτη και ηχεια για Home Cinema.

και επι τη ευκαιρια σε

26" μην περιμενεις να δεις διαφορα μεταξυ 1080p και 720p

αυτα ειναι για >50"

οποτε μην σε νοιαζει τοσο, μην πεφτεις θυμα του marketing του κωτσοβολου και του σατουρν

Δημοσ.

Xmm, οταν ειχα τον υπολογιστη εγω με 8800GT πιστεψε με δεν ηταν καθολου απογοητευτικός για αναλύσεις 1280Χ1024...

Τεσπα,δεν ειναι αυτο το θέμα μας! το θέμα μας ειναι να βρούμε την πιο φθηνή καρτούλα που να αποκωδικοποιεί HD.

Ραφαηλ 50-60ε νομιζω ειανι το ταβανι...

Οσο για αυτο που λές περι διαφοράς 720/1080 δε περιμέναμε τον κωτσοβολο και το σατουρν να μας το πασάρει.

Διαφορά υπάρχει,αν δεν το βλέπει κάποιος είναι άλλο θέμα.

Ξεφευγει ομως η κουβέντα ξανά.

Δημοσ.

πριν απο λίγο καιρό , έκανα ακριβώς το ίδιο , αλλα με λίγο πιό σύγχρονη motherboard.

χρησιμοποίησα μια φθηνή 5670 , μιας και σε κάποια reviews που είχα διαβάσει , μια 5450 παίζει καλά μεν hd απο mkv , αλλά δεν είναι αρκετή για Blu-Ray.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446638&catid=020300

και για ταινίες με τον ήχο τους (εγώ συνήθως βλέπω Blu-Ray) και για ελαφρύ gaming.

όσον αφορά το υπόλοιπο σύστημα , μάλλον είναι λίγο παλιό , αλλά τα σύγχρονα προγράμματα αναπαραγωγής στέλνουν όλο τον φόρτο εργασίας στην κάρτα γραφικών , οπότε , μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

Όσον αφορά το φθηνή , βρες μια μεταχειρισμένη καλύτερα , αλλα μην κάνεις πίσω σε προδιαγραφές , αλλιώς , ξέχνα το gaming μιας και το σύστημά σου δεν βοηθάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...