Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 5.1 για Η/Υ

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε εγώ σου προτείνω αυτά: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0395951&catid=060800

Τα είχα για ένα διάστημα και ήταν υπέροχα...

Για πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις του δες εδώ: http://www.philips.gr/c/pc-audio/spa2602_10/prd/;jsessionid=B261C2BC5ECDEA5665D31974DC4EEBE1.app101-drp2?t=specifications\

Δημοσ.

Και τα παραπάνω καλούτσικα είναι...

Απλά αυτά που σ πρότεινα εγώ έχουν περισσότερα WATT και είναι γενικότερα πιο κομψά.

Τώρα η επιλογή είναι δική σου :rolleyes:

Δημοσ.

....................and just for the record (αν και χιλιοπειπωμένο): καμία σχέση τα watt-rms με το πόσο δυνατά παίζει το ηχείο. Tο τεχνικό χαρακτηριστικό που έχει να μας πει κάτι ειναι η ευαισθησία (sensitivity), το οποίο όμως, όπως θα παρατηρήσετε, επιμελώς παραλείπεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών. Αντιθέτως, μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με τα (εμμέσως πληροφοριακά) rms.

Φίλε μου, εγώ δεν έχω κάποιο σετ 5.1 να σου προτείνω με κόστος τα 60€, είναι πεταμένα λεφτά imho. Εντούτοις, μπορείς να βασιστείς στις γνώμες των παιδιών και να προτιμήσεις καποιο από τα προαναφερθέντα.

Δημοσ.

Σκεφτομαι απο Δευτερα να παρω καποια ηχεια 5.1 για τον υπολογιστη.

Τι πρεπει να προσεχτει?

Ποια προτεινετε?

Οριστε και μια οικονομικοτατη προταση απο μενα.Τα αγορασα την προηγουμενη εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ειναι αυτα

Δημοσ.

Θα σημφωνησω με τον Navu,σε αυτα τα λεφτα καλο 5,1 δεν περνεις.Αμα τα θες παντως μονο για μουσικη καλυτερα θα ητανε να στραφεις προς 2,1.Αμα παλι τα θες για παιχνιδια και ταινιες καλο θα ητανε να εδινες κατι παραπανω.

Δημοσ.

Και για να μην είμαι όλο θεωρία, ορίστε και μία πρόταση για πολύ οικονομικά αλλά πραγματικά εύηχα (μιλάω για τα Μ1550), από μία εταιρία που ξέρει από καλό ήχο. Μακράν σε σχέση με logitech/creative/whatever ακόμη και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αν μπορούσες να κάνεις την υπέρβαση για τα 5000Pro, θα ήταν ακόμη καλύτερα. Ηχεία από ξύλο, ψαγμένα σασί και κατασκευή που παραπέμπει σε γνώστες του αντικειμένου. Ξεφεύγει αισθητά από το budget σου βέβαια...

Για τα s550 δεν έχω να πω τίποτα, τα έχω απολαύσει τόσο σε μουσική (όπου σκίζουν), όσο και σε ταινίες όπου σε κατακτούν με τον ισοροπημένο και γεμάτο ήχο τους και το πραγματικά ελεγχόμενο μπάσο (έτσι όπως θα έπρεμε να είναι πραγματικά δλδ). Πανάκριβα για τα ελληνικά δεδομένα... :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...