barman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame 100 νο tnx θα παραμείνω για πάντα νέος. ΜΑκαρι ρε φιλε. Απλα μαθε να πιστευεις τους αλλους. Δεν ειμαστε εδω για να λεμε παραμυθια. Για να γλυτωσουμε χρημα και χρονο γινονται ολα αυτα.
egw_eimai_re Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Θελω Tutorial για έκπτωση στο πλαίσιο δε με πείθεις διαφορετικά
Spyros7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μπορει στα μετρητα ο πελατης να κερδισει εως και 30%. Τωρα εσεις αν εχετε αλλη γνωμη απλα δεν ειστε ψαγμενοι. *** Επισης για τις ψευτοπροσφορες θα σου πω τι κανω ΕΓΩ φιλε . Παω στο Χ μαγαζι ( οχι γειτονιας ) Ζηταω π.χ. θελω τον i7-950,μου λεει ο τυπος 350Ε ο.κ ; Του απανταω ως εξης θα το παρω πληρωνοντας μετρητα αλλα θελω τιμη Skroutz. Άμα είναι να ζητάς τιμή Skroutz γιατί να μην το πάρεις απ το Skroutz να γλιτώσεις και τη μετακίνηση? Περίεργα μας τα λες ψαγμένε..
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Άμα είναι να ζητάς τιμή Skroutz γιατί να μην το πάρεις απ το Skroutz να γλιτώσεις και τη μετακίνηση? ελα ντε και εγω αυτο αναρωτηθηκα...
SOWHAT Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Άμα είναι να ζητάς τιμή Skroutz γιατί να μην το πάρεις απ το Skroutz να γλιτώσεις και τη μετακίνηση? Περίεργα μας τα λες ψαγμένε.. Ισως γιατι δεν εμπιστευεται το ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ/-ΑΚΙ; Εσεις ρε παιδια απο οπου να'ναι ψωνιζετε αληθεια; Ειδάλλως δεν θα υπηρχαν τα νηματα για την κακη εξυπηρετηση που βιωσαμε... Θα πηγαιναμε παρακατω...
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ισως γιατι δεν εμπιστευεται το ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ/-ΑΚΙ; Εσεις ρε παιδια απο οπου να'ναι ψωνιζετε αληθεια; Ειδάλλως δεν θα υπηρχαν τα νηματα για την κακη εξυπηρετηση που βιωσαμε... Θα πηγαιναμε παρακατω... εγω ψωνιζω σχεδον απο οπου να ναι, αρκει να μου φαινεται αξιοπιστο το site ποσο ασχημη εξυπηρετηση μπορει να εχεις δηλαδη απο αυτα τα μαγαζια? ποσο χειροτερη απο αυτη του πλαισιου?
SOWHAT Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 εγω ψωνιζω σχεδον απο οπου να ναι, αρκει να μου φαινεται αξιοπιστο το site ποσο ασχημη εξυπηρετηση μπορει να εχεις δηλαδη απο αυτα τα μαγαζια? ποσο χειροτερη απο αυτη του πλαισιου? Εγω οχι......... Προτιμω μαγαζια που να ειναι σχετικα κοντα μου... κ εξαρταται κ απο το τι υποστηριξη εχει η εταιρεια για το doa...Για παραδειγμα, σιγουρα θα προτιμησω το ε-σοπ για ενα δισκο, εναντι του pc1/plus4u λογω του doa συν του οτι τα αλλα δυο ειναι πολυ μακρια μου, παρολο που θεωρουνται "ιδιο" μαγαζι...
Spyros7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ισως γιατι δεν εμπιστευεται το ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ/-ΑΚΙ; Εσεις ρε παιδια απο οπου να'ναι ψωνιζετε αληθεια; Ειδάλλως δεν θα υπηρχαν τα νηματα για την κακη εξυπηρετηση που βιωσαμε... Θα πηγαιναμε παρακατω... Κι εγώ από οπουδήποτε αρκεί να παίζει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Ποτέ δε μου έχει έρθει κάτι DOA
barman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 εγω ψωνιζω σχεδον απο οπου να ναι, αρκει να μου φαινεται αξιοπιστο το site ποσο ασχημη εξυπηρετηση μπορει να εχεις δηλαδη απο αυτα τα μαγαζια? ποσο χειροτερη απο αυτη του πλαισιου? Μα δεν ειπε κανεις οτι το Πλαισιο εχει ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Ομως απο την στιγμη που μπορεις να "ψαρωσεις" τον ΑΣΧΕΤΟ πωλητη και να τσιμπησεις καλη τιμη γιατι να κανεις παραγγελια μεσω Ιντερνετ ; Άμα είναι να ζητάς τιμή Skroutz γιατί να μην το πάρεις απ το Skroutz να γλιτώσεις και τη μετακίνηση? Περίεργα μας τα λες ψαγμένε.. Φιλε για εσενα αμφιβαλω πολυ αν εχεις ξοδεψει ποτε για pc-κινητα κλτ πανω απο 1.000Ε. Διαβασε καλα τι γραφουμε εδω και μετα γραψε. Θελω Tutorial για έκπτωση στο πλαίσιο δε με πείθεις διαφορετικά Δεν χρειαζεται κατι τετοιο..κοιτα να μαθεις να "τσιμπας" εκπτωση παντου διοτι θα σου χρειαστει οταν θα εχεις οικογενεια-παιδια κτλ. Ευκολο ειναι απλα να κοβεις φατσες. και φυσικα οταν θες κατι,π.χ. το βρισκεις στο multirama, Ωραια Δεν θα πας μονο σε 1 multirama. Πηγαινε σε 2-3 στην ιδια πολη (αν υπαρχουν) . Σου λεω εχω πετυχει τρελες τιμες απο Πλαισιο και multirama. Εδω ο αλλος ειχε την 5850 Asus στα 380Ε τον ιουλιο και του λεω " ρε φιλε ζεστη εξω ποιος θα παρει καρτα γραφικων και εσυ μου την εχεις τετοια τιμη" ; Ξερεις ποσο μου ειπε οταν του ειπα Cash ; 320Ε.. Τοτε τιμη skroutz σε κατι ΑΣΧΕΤΑ μαγαζια -περιπτερα ηταν 318Ε. Εσυ δηλαδη τι θα εκανες ; θα πηγαινες σε skroutz ;;; Κι εγώ από οπουδήποτε αρκεί να παίζει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Ποτέ δε μου έχει έρθει κάτι DOA ΜΑζι σου συμφωνω για το DOA ομως.....Εχω τρελο παραδειγμα wind θεσσαλονικη (περιοχη δεν γραφω). Λοιπον αγοραζω το γνωστο Blade, ΠΡοβλημα με την οθονη την 4η ημερα . ΠΑω στο καταστημα και του λεω, εχει προβλημα η συσκευη κτλ. και συμφωνα με τον ΝΟΜΟ εισαι αναγκασμενος να μου δωσεις ΑΛΛΗ συσκευη εαν ΔΕΝ εχουν περασει 7 ημερες. Και τι μου λεει ;; Εσυ δικηγορος επρεπε να γινεις. !!!! Δηλαδη εχει τρελα πραγματα εξω μιλαμε. ΑΣΧΕΤΟΥΣ . ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ και ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΥΣ !!!!
Spyros7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Φιλε για εσενα αμφιβαλω πολυ αν εχεις ξοδεψει ποτε για pc-κινητα κλτ πανω απο 1.000Ε. Διαβασε καλα τι γραφουμε εδω και μετα γραψε. Μόλις τώρα τα μέτραγα 2000 για ηλεκτρονικά μόνο το 2010. ΟΛΑ προσφορές ή καλές τιμές. Η δικιά μου τακτική είναι αν δε χρειάζομαι άμεσα κάτι να περιμένω να βγει σε προσφορά. Γίνεται κι αλλιώς η δουλειά, μην είσαι απόλυτος. Το να πετύχεις σε ένα μαγαζί 35% έκπτωση σε κάτι που είναι τιμολογημένο εκεί 40% πάνω από το φθηνότερο ανταγωνιστή δεν είναι και κατόρθωμα.
PCharon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το να πετύχεις σε ένα μαγαζί 35% έκπτωση σε κάτι που είναι τιμολογημένο εκεί 40% πάνω από το φθηνότερο ανταγωνιστή δεν είναι και κατόρθωμα. Έλα μου ντε...
barman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Μόλις τώρα τα μέτραγα 2000 για ηλεκτρονικά μόνο το 2010. ΟΛΑ προσφορές ή καλές τιμές. Η δικιά μου τακτική είναι αν δε χρειάζομαι άμεσα κάτι να περιμένω να βγει σε προσφορά. Γίνεται κι αλλιώς η δουλειά, μην είσαι απόλυτος. Το να πετύχεις σε ένα μαγαζί 35% έκπτωση σε κάτι που είναι τιμολογημένο εκεί 40% πάνω από το φθηνότερο ανταγωνιστή δεν είναι και κατόρθωμα. ρε αγορι μου μιλαμε για οτι ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ . Δεν λεμε βγηκες εξω και απλα τα ξοδευεις. Καλα εισαι. Εγω σε 10 ημερες 780 Ελπιζω να παμε πιο χαλαρα το υπολοιπο ετος !! Έλα μου ντε... Δηλαδη ποντιοι και οι 2 ετσι ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ skroutz .Για βγες και παρε τιμη skroutz απο το Πλαισιο εξυπνε. Μαγκακο
PCharon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Δηλαδη ποντιοι και οι 2 ετσι ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ skroutz .Για βγες και παρε τιμη skroutz απο το Πλαισιο εξυπνε. Μαγκακο Ξεκαβάλα λίγο και μίλα πιο όμορφα. Ευχαριστώ.
barman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame Ξεκαβάλα λίγο και μίλα πιο όμορφα. Ευχαριστώ. Εσυ πουλησες τρελα και σου απανταω. Αν θες κατι παραπανω ξερεις που ειμαι.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Κόψτε χαρακτηρισμούς και λοιπά ή συνεχίστε με pm. Εδώ άλλα προσπαθούμε να αναλύσουμε. Μην καταλήξουμε στις Αναφορές μηνυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.