Προς το περιεχόμενο

Archos 70 Internet Tablet

LeukoSustima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Λοιπόν μάγκες,δεν εχω ξαναγράψει στο foroum και γενικά δεν το γνωρίζω,ελπίζω να έβαλα το θέμα στο κατάλληλο section,αν όχι ας μεταφερθεί.]

Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράω κάποιο mp4 player κυρίως για να βλέπω ταινίες,αλλά και για σερφασρισμα στο ιντερνετ για τις περιόδους που δεν έχω pc περισσότερο.

Παλαιότερα,είχα ενα archos 605 το οποίο δυστυχώς,καταστράφηκε.

Μέχρι τώρα,χρησιμοποιούσα το psp,αλλά δεν εχει καλή οθόνη και το χειρότερο είναι οτι χρειάζεται πολύ ώρα για να μετατραπεί ένα βιντεο,πόσο μάλλον και να ενσωματώσω τους υπότιτλους.

Έτσι λοιπόν βρήκα το archos 70 που νομίζω πως ικανοποιεί τις ανάγκες μου(διότι έχει και αρκετά μεγάλη οθόνη,υποστηρίζει πολλά είδη αρχειών βιντεο και υπότιτλους κ.α).

Θα ήθελα όμως τώρα να ρωτήσω τη γνώμη σας.

Ποιο να πάρω,το 8gb ή το 250gb?η διαφορά στην τιμή είναι μόλις 50 ευρώ,ενώ για να αγοράσω μια κάρτα μνήμης στα 16gb χρειάζομαι 35 ευρώ.

Προσωπικά,το 250gb,με αυτή τη διαφορά,μου φάνηκε αρκετά καλή ευκαιρία.

Αλλά απ' οτι διάβασα σε κάποια σχόλια κτλπ είδα οτι λένε πολλοί οτι η διάρκεια της μπαταρίας του είναι πολύ μικροτερη και άλλα τέτοια.

Ισχύει αυτό?Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

Επίσης,αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο. . .

Δημοσ.

Εγω πηρα το archos 45 κυριως λογω φορητοτητας να το παιρνω παντου μαζι μου. Ειναι πολυ καλο απο specs το μονο ψηλοαρνητικο που βρισκω ειναι οτι επειδη η οθονη του ειναι resistive (ή καπως ετσι) θελει λιγο περισσοτερο πατημα και επιμονη απο της πυκνωτικες οθονες που εχουν τα touch κινητα (εχω το xperia). Κατα τα αλλα το προτεινω ανεπιφυλακτα 1ghz επεξεργαστης και 16GB εσωτερικη μνημη στα 225 ευρω.

Δημοσ.

Παιδιά, να ρωτήσω...

Σε αυτά τα Archos (70, 101 κτλ), μπορείς να εγκαταστήσεις Windows XP/7;

Οχι δεν γίνεται αλλά και να γίνονταν μόνο και μόνο που το ρωτάς μου δείχνει ότι δε θα το κατάφερνες ποτέ :devil:

Δημοσ.

Οχι δεν γίνεται αλλά και να γίνονταν μόνο και μόνο που το ρωτάς μου δείχνει ότι δε θα το κατάφερνες ποτέ :devil:

Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα όπως κι εγώ βιάστηκα να ρωτήσω χωρίς να ψάξω οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω tablet (ειδικά για το υλικό του).

Ωστόσο επέλεξα να στραφώ σε ένα γνωστό τεχνολογικό forum για να ρωτήσω, πράγμα που το θεωρώ πιο αναμενόμενο και καλοπροαίρετο από το να βιάζεται κανείς να βγάλει συμπέρασμα. :fear:

Δημοσ.

Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα όπως κι εγώ βιάστηκα να ρωτήσω χωρίς να ψάξω οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω tablet (ειδικά για το υλικό του).

Ωστόσο επέλεξα να στραφώ σε ένα γνωστό τεχνολογικό forum για να ρωτήσω, πράγμα που το θεωρώ πιο αναμενόμενο και καλοπροαίρετο από το να βιάζεται κανείς να βγάλει συμπέρασμα. :fear:

Το :devil: το έβαλα για να δείξω χιούμορ και κακία. Δε το είπα με πρόθεση να σε υποτιμήσω. Πάντως όχι win7 δεν μπαίνουν σε arm επεξεργαστές και πραγματικά δε βλέπω το λόγο tablet να τρέχουν ένα ενεργοβόρο και βαρύ λειτουργικό που βασίζεται στην x86 αρχιτεκτονική. Γενικά πιστεύω πως windows tablets είναι doa

Δημοσ.

Το :devil: το έβαλα για να δείξω χιούμορ και κακία. Δε το είπα με πρόθεση να σε υποτιμήσω. Πάντως όχι win7 δεν μπαίνουν σε arm επεξεργαστές και πραγματικά δε βλέπω το λόγο tablet να τρέχουν ένα ενεργοβόρο και βαρύ λειτουργικό που βασίζεται στην x86 αρχιτεκτονική. Γενικά πιστεύω πως windows tablets είναι doa

παίδες είστε λίγο offtopic?

όσο για το θέμα μπαταρίας

λογικά φοράει κανέναν σκληρό 1.8' χωρίς να το έχω ψάξει (άλλα δεν χωράει κάτι αλλο εκεί μέσα).

οπότε σίγουρα αυτό τρώει πιο πολύ μπαταριά άλλα δεν νομίζω η διάφορα να είναι πολύ μεγάλη με την άλλη εκδοση!!

Δημοσ.

παίδες είστε λίγο offtopic?

όσο για το θέμα μπαταρίας

λογικά φοράει κανέναν σκληρό 1.8' χωρίς να το έχω ψάξει (άλλα δεν χωράει κάτι αλλο εκεί μέσα).

οπότε σίγουρα αυτό τρώει πιο πολύ μπαταριά άλλα δεν νομίζω η διάφορα να είναι πολύ μεγάλη με την άλλη εκδοση!!

Ελα μωρέ πέντε νοματέοι είμαστε ας μη κολλάμε σε τέτοιες τυπικούρες :rolleyes:

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις τόσα φράγκα για να πάρεις την έκδοση με τα 250 γίγα λογικά θα καταναλώνει πολύ μπαταρία και θα είναι πιο ευαίσθητο.

Δημοσ.

Ελα μωρέ πέντε νοματέοι είμαστε ας μη κολλάμε σε τέτοιες τυπικούρες :rolleyes:

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις τόσα φράγκα για να πάρεις την έκδοση με τα 250 γίγα λογικά θα καταναλώνει πολύ μπαταρία και θα είναι πιο ευαίσθητο.

έχεις ένα point σε αυτό που λες με την ευαισθησία. αλλά δεν θα παίζεις μπάλα με αυτό.... :rolleyes:

τελικά πήρα το 8gb γιατί το 250 θα είναι διαθέσιμο από 15++/2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε μάγκες τί γίνεται?

παίζει κάτι με την εταιρεία?

δεν το βρίσκω πουθενά το 250.

στο eshop που το έχω παραγγείλει απο αναβολή σε αναβολή.

και σε όποιο άλλο μαγαζί ρωτήσω δεν το έχουν και δεν ξέρουν πότε θα έρθει.

γαμώ την τυχή μου δλδ! :angry:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω ενα archos 7 home tablet 8gb το απλο, απο οτι καταλαβα εχει πανω android 1.5 μπορω να βαλω 2,2-2,3 ή κατι τετοιο γιατι οι δυνατοτητες του ετσι ειναι περιορισμενες.

κανα λινκ για να δω κατι της ...ευχαριστω.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα archos 7 home tablet 8gb το απλο, απο οτι καταλαβα εχει πανω android 1.5 μπορω να βαλω 2,2-2,3 ή κατι τετοιο γιατι οι δυνατοτητες του ετσι ειναι περιορισμενες.

κανα λινκ για να δω κατι της ...ευχαριστω.

1.5; ΕΛΕΟΣ! Μόλις έπεσε πολύ η Archos στην υπόληψή μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...