Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω το ''μακραν'' δεν το καταλαβα ποτε και ουτε προκειται.Kατανταει παραπληροφορηση αυτη η υπερβολη πολλες φορες,σε φαση που καποιοι νομιζουν οτι δεν εχει καθολου online το ps3,λολ.(κι ομως σε τετοια συμπερασματα εχει οδηγησει αρκετες φορες)

Εφοσον μπορω να παιξω online,να μιλησω με αλλους οταν παιζω,δεν ξερω τι παραπανω χρειαζομαι για να ειμαι ικανοποιημενος.

Οτι ειναι πιο οργανωμενο το live και εχει καποια πραγματακια παραπανω ,ισχυει.Αλλα τα απαραιτητα τα κανει το ps3 και αυτο μετραει(τουλαχιστον για μενα).

Για μενα το που υπαρχει καλυτερο online gaming εξαρταται πολυ περισσοτερο απο τα παιχνιδια,παρα απο την υπηρεσια.

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω το ''μακραν'' δεν το καταλαβα ποτε και ουτε προκειται.Kατανταει παραπληροφορηση αυτη η υπερβολη πολλες φορες,σε φαση που καποιοι νομιζουν οτι δεν εχει καθολου online το ps3,λολ.(κι ομως σε τετοια συμπερασματα εχει οδηγησει αρκετες φορες)

Εφοσον μπορω να παιξω online,να μιλησω με αλλους οταν παιζω,δεν ξερω τι παραπανω χρειαζομαι για να ειμαι ικανοποιημενος.

Οτι ειναι πιο οργανωμενο το live και εχει καποια πραγματακια παραπανω ,ισχυει.Αλλα τα απαραιτητα τα κανει το ps3 και αυτο μετραει(τουλαχιστον για μενα).

Για μενα το που υπαρχει καλυτερο online gaming εξαρταται πολυ περισσοτερο απο τα παιχνιδια,παρα απο την υπηρεσια.

θα σου απαντήσω για μένα ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Live σε σχέση με το PSN

in game party chat

user friendly enviroment

δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουμε με την παρέα κάποιο uncharted ή LBP και μιλάμε από το ΧΒΟΧ :-D

στο Uncharted συγκεκριμένα η ποιότητα του Chat ήταν ψιλοχάλια, χώρια που κάποιες φορές κάποιος δεν ακούγονταν

άλλο κλασικότερο παράδειγμα το ανύπαρκτο chat σε ένα από τα κορυφαία games του PS3, το Demon's Souls...πάλι εκεί το ΧΒΟΧ ανοικτό :-D

η διαφορά μπορεί να μην είναι τόσο χαώδης όντως, αλλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το Live, δύσκολα συμβιβάζεται με το PSN

Δημοσ.

θα σου απαντήσω για μένα ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Live σε σχέση με το PSN

in game party chat

user friendly enviroment

δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουμε με την παρέα κάποιο uncharted ή LBP και μιλάμε από το ΧΒΟΧ :-D

στο Uncharted συγκεκριμένα η ποιότητα του Chat ήταν ψιλοχάλια, χώρια που κάποιες φορές κάποιος δεν ακούγονταν

άλλο κλασικότερο παράδειγμα το ανύπαρκτο chat σε ένα από τα κορυφαία games του PS3, το Demon's Souls...πάλι εκεί το ΧΒΟΧ ανοικτό :-D

η διαφορά μπορεί να μην είναι τόσο χαώδης όντως, αλλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το Live, δύσκολα συμβιβάζεται με το PSN

δηλαδή το "μακράν" είναι ότι έχει καλύτερο chat σε μερικά παιχνίδια, okay

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν διαφωνω στο οτι οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα,αλλα ας πουμε εγω ειμαι ικανοποιημενος και με το chat αλλα και με το online.Kαι στο lbp μιλαγα κανονικα και σε ολα οσα εχω παιξει.

Τι να πω,αναλογα πως το βλεπει κανεις:P

Εχω καταλαβει οτι το live εχει καποιες στανταρ δυνατοτητες απο την ms(και αυτο ειναι το μεγαλο +),ενω στο psn εξαρταται περισσοτερο απο τους devs.

Δημοσ.

δηλαδή το "μακράν" είναι ότι έχει καλύτερο chat σε μερικά παιχνίδια, okay

bob-esponja-ok.gif

Εχω καταλαβει οτι το live εχει καποιες στανταρ δυνατοτητες απο την ms(και αυτο ειναι το μεγαλο +),ενω στο psn εξαρταται περισσοτερο απο τους devs.

συμφωνώ απόλυτα σε αυτό

πάντως θα πρέπει η SONY να προσθέσει το in-game party chat, δεν το θεωρώ τόσο δύσκολο ποια

Δημοσ.
in-game party chat

σοβαρά τώρα η μακράν ανώτερη online εμπειρία για την οποία πληρώνει ο κόσμος συνδρομή, είναι απλά ένα καλήτερο in game chat που σε αρκετά παιχνίδια δεν χρησιμεύει καν? μιζέρια

Δημοσ.

σοβαρά τώρα η μακράν ανώτερη online εμπειρία για την οποία πληρώνει ο κόσμος συνδρομή, είναι απλά ένα καλήτερο in game chat που σε αρκετά παιχνίδια δεν χρησιμεύει καν? μιζέρια

u-mad-or-jelly.jpg?imageSize=Medium&generatorName=You-Jelly

γραφω ελληνικα

Δημοσ.

κοίτα επαφή με το live δεν έχω, από τη στιγμή που πάντα άκουγα για μακράν κορυφαίο online και δεν συμμαζεύεται και στο τέλος βλέπω ένα chat είναι λίγο *yawn κατάσταση

Δημοσ.

Ωραια αστο killzone3.Σε ενα tennis που επαιξα γυριζες κανονικα την ρακετα με τον καρπο σε 1:1.Με γρηγορη κινηση-αργη.Οπως θες.

Επισης με αυτο το παιχνιδι βλεπει αξονα(ρακετα) και οχι μπαλα(σημειο δλδ).Αν και στο killzone3 βλεπει αξονα αλλα τεσπα.

Οποτε δεν ισχυει ουτε αυτη η παρατηρηση του panther.

Eτσι και αλλιως εχουν δειξει και πολλα tech demos που δειχνουν οτι υπαρχει περιστροφη(ρακετες,σπαθια κτλ),

Ποιο ειναι το tennis για να το δοκιμασω, οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα θελω να δω σε τι επιπεδο βρισκεται και πως συγκρινεται με το wii-mote. Δεν λεω, σιγουρα παιζει ρολο η εκτελεση αλλα τουλαχιστον στο killzone δεν παρατηρησα αισθηση "αξονα" αλλα "lightbalb".

Δημοσ.

κοίτα επαφή με το live δεν έχω

σωωωωωπα

από τη στιγμή που πάντα άκουγα για μακράν κορυφαίο online και δεν συμμαζεύεται και στο τέλος βλέπω ένα chat είναι λίγο *yawn κατάσταση

προφανώς είναι και άλλα πράγματα πέρα του chat αλλά w/e

Δημοσ.
προφανώς είναι και άλλα πράγματα πέρα του chat αλλά w/e

αγόρι μου με δουλεύεις ? ρώτησα για συγκεκριμένα παιχνίδια για να μην μιλάμε περί ανέμων και υδάτων & απάντησες με ειρωνεία,

μετά από τη τρομερή ανάλυση του live που στην ουσία είπες 5 φορές για το chat μου λες πως έχει προφανώς και άλλα.

ποια άλλα ?! μυστικά κρατάς ? τόσο καιρό άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω με αυτή τη μακράν ανωτερότητα του live

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο ειναι το tennis για να το δοκιμασω, οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα θελω να δω σε τι επιπεδο βρισκεται και πως συγκρινεται με το wii-mote. Δεν λεω, σιγουρα παιζει ρολο η εκτελεση αλλα τουλαχιστον στο killzone δεν παρατηρησα αισθηση "αξονα" αλλα "lightbalb".

http://www.youtube.com/watch?v=ou7_0GpIjy0

To βασικο table tennis που υπαρχει και σε ντεμο.Σε συγκριση με αυτο του wii που εχω παιξει ειναι αρκετα ανωτερο.

Το Move ειναι πραγματικα η ρακετα(αξονας).

Αυτο ελειπε ρε συ να μην εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες το move ενω βγηκε τοσα χρονια μετα.Μην ξεχναμε με την καμερα απο μονη της μπορεις να παιξεις games.Σε συνδιασμο με move υπαρχουν μεγαλες δυνατοτητες,αλλα κατ'εμε αυτου του ειδους ο χειρισμος δεν ειναι για ολα τα games(για shooters ειναι αψογο,για κανα τεnnis επισης καλο και βλεπουμε)

Δημοσ.

αγόρι μου με δουλεύεις ?

μπορεί, επειδή δεν μου αρέσει το offensive στυλάκι

ρώτησα για συγκεκριμένα παιχνίδια για να μην μιλάμε περί ανέμων και υδάτων & απάντησες με ειρωνεία,

μετά από τη τρομερή ανάλυση του live που στην ουσία είπες 5 φορές για το chat μου λες πως έχει προφανώς και άλλα.

ποια άλλα ?! μυστικά κρατάς ? τόσο καιρό άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω με αυτή τη μακράν ανωτερότητα του live

μου είπες για 3 παιχνίδια που παίζεις εσύ στο PSN με άλλους, 100 ίσως worldwide? ...δεν ξέρω να σου πω για διαφορές για τα συγκεκριμένα που ανέφερες αφού δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους (βέβαια θα υπάρχουν διαφορές στα γραφικά υποθέτω αφού είναι multiplatform) αλλά θα σου πω για άλλες διαφορές

εκτός από το chat ανέφερα και το user friendly enviroment (προφανώς δεν θέλησες να το προσέξεις)...επίσης θα σου πω να πας να δοκιμάσεις να παίξεις Crysis 2 ή COD Black Ops στο PS3 και να μου πεις από lag πως θα τα πας...ξέρεις ότι υπήρχαν φήμες να κλείσουν οι servers για το COD στο PS3? (το παιχνίδι που λιώνουν οι περισσότεροι online)...αυτό δεν θα γινόταν επειδή το είπα εγώ αλλά επειδή έχει όντως προβλήματα στο matchmaking και όχι μόνο

οπότε να στα συνοψίσω όσο μπορώ μιλώντας από προσωπική εμπειρία (έχω ασχοληθεί με το online και στις 2 κονσόλες) και όχι απ' ότι έχω διαβάσει ή έχω δει στο youtube σαν κάτι άλλους

1)το ΧΒΟΧ έχει in game party chat που είναι πολύ χρήσιμο FACT

2)αν συναντήσεις κάπου lag αυτό θα είναι σε παιχνίδια στο PS3...δεν λέω ότι lag-αρουν τα παιχνίδια εκεί, λέω αν το συναντήσεις κάπου το lag θα είναι εκεί FACT

3)user friendly environment FACT

4)marketplace που ανανεώνεται καθημερινά και όχι κάθε Τετάρτη FACT

αν υπάρχει κάποιος που έχει δει και τα δύο από κοντά μπορεί να προσθέσει κάτι ή να με διορθώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...