Προς το περιεχόμενο

Insomnia Skin 2011

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ενεργοποιηθεί η νέα έκδοση του skin η οποία θα αντικαταστήσει το υπάρχον μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος. Οι αλλαγές της νέας έκδοσης είναι αρκετές και σε διάφορα μέρη του site. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές

• αλλαγή background χρώματος
  • μεγαλύτερο slideshow στην κεντρική σελίδα
  • νέα εικονίδια μηνυμάτων/κατηγοριών στο forum
  • μεγαλύτερο pagination

Η νέα έκδοση έχει στηριχθεί αρκετά στο feedback των insomniacs ενώ μελλοντικά θα εξελίσσεται ανάλογα με τα νέα χαρακτηριστικά που θα προστίθονται στο site.

Για να το ενεργοποιήσετε, απλά πλοηγηθείτε στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας του site και στο μενού της εμφάνισης επιλέξτε το Insomnia Skin 2011

2011-01-17_0310.png

• Moderators
Δημοσ.

Διακριτικες αλλαγες, καλό που μπηκε η λιστα με τους χρηστες σε κουτι γιατι γεμιζε πολυ χωρο, πιο ζωντανα τα εικονιδια, αλλα οχι το γενικοτερο μουντόχρωμα.

Λυθηκε και το θεμα με τις αγγελιες και το adblock.

Αρα όλε κι απο μενα, μα περιμενουμε περισσοτερα!

Δημοσ.

καταρχας να πω οτι ειδα τις διαφορες που αναφερει ο hal

κατα δευτερον να πω οτι περα απο τα εικονιδιακια που αλλαζουν διπλα απο τα τοπικς δεν ειναι και πολυ αισθητη η διαφορα :X

βεβαια ενταξει δεν μπορουν να γινουν θαυματα αλλα κουβεντα να γινεται... :)

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό το νυχτερινό look, μ αρέσει, και βολεύει πολύ.

Πού ειναι αυτο? Κατι εχω χασει?

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει, σκουρυνε ελαχιστα, αλλα νυχτερινο δε το λες.

Ενα παραδειγμα νυχτερινου φορουμ (just for reference ετσι? αν θεωρηθει διαφημιση ας σβηστει) ειναι το www.hwbox.gr

Φυσικα ειμαι υπερ στο να υπαρχει νυχτερινο skin ως επιλογή, και οχι ως default.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον GeorgeMan,και να παρατηρησω οτι καποια φτηνα σε κατασκευη sites προσφερουν στα μελη τους 20 skins εντελως διαφορετικων αποχρωσεων.Επειδη δεν ειμαι ειδικος στο θεμα,ειναι τοσο ακριβο να γινει μια επιλογη 10 skins ας πουμε εδω στο insomnia?

Απο ελαφρια φωτεινα, μεχρι σκουρα μαυρα.

Δημοσ.

Πολύ όμορφο το νέο skin σε σχέση με το άλλο....:)

Συμφωνω με τον GeorgeMan,και να παρατηρησω οτι καποια φτηνα σε κατασκευη sites προσφερουν στα μελη τους 20 skins εντελως διαφορετικων αποχρωσεων.Επειδη δεν ειμαι ειδικος στο θεμα,ειναι τοσο ακριβο να γινει μια επιλογη 10 skins ας πουμε εδω στο insomnia?

Απο ελαφρια φωτεινα, μεχρι σκουρα μαυρα.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αυτο κατναλώνει πόρους συστήματος.(Αλλά τονίζω, με κάθε επιφύλαξη το λέω)

Δημοσ.

Ενεργοποίησα την επιλογή Insomnia Skin 2011 αλλά δεν βρήκα που πάω και αλλάζω το background.Κάποιος να βοηθήσει;

Αυτο κανεις μονο και βουαλα! :lol: Υποτιθεται οτι αλλαζει.Μικρη εως ελαχιστη διαφορα βρηκα και εγω.Εμενα θα μου αρεσε να εξαφανιστει το κουραστικο,χιονατο λευκο στο πλαισιο που γραφουμε τα μυνηματα οπως αυτο που γραφω τωρα.

Και ,χωρις να θελω να κανω διαφημιση και χωρις να δωσω λινκ,ας ριξουνε οι mods μια ματια στο στυλ του AMD Processors forum. Ειναι πολυ ευχαριστο και ξεκουραστο εκει το στυλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...