mentos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Συμφορουμιτες κ συμφορουμιτισες γεια σας... Πιστευω οτι ο τιτλος τα λεει ολα. Ειμαι 4ο ετος κ χρωσταω αρκετουστικα,ειχα αυτην τν απορια,τι θα γινει δηλ αν παω να δωσω μαθημα θερινου εξαμηνου σε αυτην την εξεταστικη?Αν το περασω θα ισχυει κανονικα ή και να το περασω δεν θα γραφτει καν?(το πιο πιθανο δηλ...) Απλα να σας πω,χωρις να ξερω αν εχει σχεση ή οχι,οτι στην σχολη μου δεν κανουμε δηλωσεις σχετικα με το ποια μαθηματα θα δωσουμε σε καθε εξεταστικη.Μπορουμε να δωσουμε δηλ οποια θελουμε.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να ανατρέξεις στο πρόγραμμα σπουδών της σχολής σου.Εκεί αναφέρονται όλα.Δεν έχουν όλες οι σχολές το ίδιο πρόγραμμα σπουδών. Αν βαριέσαι ή δε μπορείς να το βρεις(είτε στη σελίδα της σχολής σου είτε σε έντυπο),πάρε τηλ στη γραμματεία σου κι ενημερώσου από κει.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ..Η να γράψεις σε ποια σχολή είσαι μπας και βρεις κανα συνάδελφο να σου πει.
Adon1s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 στο τμημα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης Θράκης που εισαι και ΕΦΟΣΟΝ εισαι στο 4ο ετος εχω την εντυπωση οτι μπορεις να δωσεις τα επι πτυχιο , αλλα οπως ειπαμε και πριν ανοιξε τον οδηγο σπουδων , ψαξε , ρωτα , πηγαινε στην γραμματεια (απο τηλεφωνο δεν μπορουν να σε εξυπηρετησουν) και θα σου λυθει η απορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.