zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τί άλλο εκτός από ένα switch μπορώ να χρησιμοποιήσω για να να συνδέσω 2 υπολογιστές σε μία παροχή δικτύου Ethernet;
zoranb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 άλλο το hub άλλο το switch? δεν ήξερα την ύπαρξη ethernet hub, μόνο για usb πίστευα πως υπήρχαν! ποιά η διαφορά τους;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με λιγα λογια το switch ειναι ενα "εξυπνο" hub, το οποιο βρισκεται ενα επιπεδο πιο πανω(2ο) απο το hub στο OSI model.Για πιο αναλυτικη και εμπεριστατωμενη απαντηση ριξε μια ματια σ αυτο το αρθρο.
zoranb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με λιγα λογια το switch ειναι ενα "εξυπνο" hub, το οποιο βρισκεται ενα επιπεδο πιο πανω(2ο) απο το hub στο OSI model.Για πιο αναλυτικη και εμπεριστατωμενη απαντηση ριξε μια ματια σ αυτο το αρθρο. Thanx φίλε, αλλά είμαι άσχετος, δεν πιάνω κ τα αγγλικά καλά, μπορείς να μου το κάνεις πιό λιανά plz? το swhitch είναι έξυπνο σε τί θέμα? Πρακτικά δηλαδή εγώ που θα δώ διαφορές;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ενα thread απο το 2005 και η απαντηση του costa_90 θα με γλυτωσουν απο το γραψιμο
lexmark Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με απλά λόγια, ας πούμε ότι το hub είναι κάποιος με πολύ μικρή μνήμη και δεν θυμάται ποιο διαμέρισμα του είπε να μεταδώσει ένα μήνυμα από αυτό το διαμέρισμα της πολυκατοικίας του σε ένα άλλο. Με αποτέλεσμα κάθε φορά που δίνουμε ένα μήνυμα στο hub αυτό να παίρνει σβάρνα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας για να δει σε ποιο ανήκει. Αυτό δεν συμβαίνει με το switch, μιας κι έχει πολύ καλή μνήμη, και ένα από τα αποτελέσματα είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα στην μετάδοση των μηνυμάτων. Χοντροκομμένο αλλά αυτό είναι πάνω κάτω, χωρίς πολλές πολλές λεπτομέρειες. Edit: Με πρόλαβες Gi0! Καλημέρες!
zoranb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ παιδιά, οκ αυτή ήταν αναλυτική εξήγηση το ομολογώ, οκ να πάω στο πρακτικό μου ζήτημα ώστε να καταλάβετε τί θέλω να κάνω κ γιαυτό ρωτάω. στο δωμάτιό μου έρχεται μια γραμμή ethernet και έχω τις παρακάτω συσκευές που θέλω να έχουν σύνδεση στο internet, 1. lcd tv 2. mac mini (που θα λειτουργεί σαν media center) 3. έναν υπολογιστή 4. μια θέση για έναν ακόμα υπολογιστή φίλου που πιθανόν να έρθει με το laptop του και να θέλουμε να συνδεθούμε κ οι δύο στο internet τί προτείνετε να βάλω hub ή switch και γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.