Προς το περιεχόμενο

Forthnet ερωτήσεις...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά,έχω Forthnet 24αρα (adsl economy) και έχω κλείσει 1 χρόνο συμβολαίου,δν είχα κανένα πρόβλημα απο θέμα αποσυνδέσεων και οτιδήποτε άλλο (τηλέφωνο δν χρησιμοποήσα καθόλου).Όριστε και τα στατιστικά της γραμμής http://img716.imageshack.us/img716/1921/forthnet.png,είμαι Περιστέρι (στο Γήπεδο του Ηφαίστου για όποιον ξέρει)τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω τν ταχυτητά μου;δν περιμένω θαύματα αλλά μια βελτίωση,να ζητήσω να έρθει τεχνικός να μετρήσει την γραμμή μου;και πόσο θα κοστίσει αυτό αν ξέρει κάποιος;Για περίπου μια βδομάδα είχα δοκιμάσει το Linksys WAG200 με Openwag (αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το 1,2 ) αλλά μετά απο κανα τρίωρο έκανε αποσυνδεση και συνέχεια το ίδιο γινόταν και έβαλα το Thomson πάλι.

Και κάτι άλλο για να μν ανοίγω καινούργιο θέμα αν δν δώ προκοπή αξίζει καμία απο τις τρείς HOL-ON-WIND;για την περιοχή που είμαι και με τα στατιστικά που έχω τώρα

Ευχαριστώ προκαταβολικα :)

• Super Moderators
Δημοσ.

πάνω κάτω τα ίδια θα δεις όπου και να πας, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τον συγχρονισμό παρά να μετακομίσεις ή να περιμένεις για vdsl

Δημοσ.

Με το attn που έχεις, η γραμμή σου είναι αρκετά καλά. Είναι πολύ μικρά τα περιθώρια βελτίωσης. Στη θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καν να ρισκάρω να πάω σε κάποιον άλλο εναλλακτικό. Γιατί δε παίρνεις τηλέφωνο καμία τεχνική υποστήριξη να το δείτε μαζί για να βλέπουν και τη γραμμή σου; Δε ξέρεις ποτέ.

Δημοσ.

oxi apla mia χαρα αλλα πολυ μια χαρα εισαι με 37,5 attenuation εκει που εισαι.το linksys Θα κλειδωνε παραπανω οπως ειπες αλλα για θεμα αποσυνδεσεων...το περιστερι δεν φημιζεται για τις γραμμες του.μεγαλες αποστασεις πρωτο προβλημα.β.προβλημα.παρα πολλα σιδερενια box σε χαλια κατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...