Προς το περιεχόμενο

Απορίες για την αγορά λάπτοπ...

captaintzim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλυτερος για 100 hertz ? Eνταξει για να δεις καποια διαφορα σε normal συν8ηκες χρησης του laptop (internet,ταινιες,περιβαλλον windows,games ) (οχι benches που και εκει παρα πολυ μικρες θα ειναι οι διαφορες,ασε που ο 520 εχει turbo mode στα 2900 ενω ο 460Μ 2.8) Πρεπει να εισαι ο superman..

To παιδι ρωτησε ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης.

Εστω και για 100hertz καλυτερος λεγεται.

Δημοσ.

Bασικα ο Ts ρωτησε για αξιοπιστία αλλα περαν αυτου τα 100 hertz ειναι αμελητεα ποσοτητα..Και εκτος αυτου αν μπουμε στην λογικη των 100 hz μπορουμε να πουμε πως ο 520M θα δωσει περισσοτερα οταν χρειαστει λογω μεγαλυτερου boost..Τεσπα φιλε μου αν δεν θελεις ενσωματομενο blu ray υπαρχουν καλυτερες προτασεις σε αυτα και με λιγοτερα χρηματα..Αν παλι οχι και το toshiba και το dell ειναι το ιδιο καλα.. Aπλα στα dell ακούγετε εντονα σε διαφορα forums παραπανa για το δισκους τους..

Ps Και ναι το μεγεθος τελικα μετραει !! τα 100 Hz κανουν την διαφορα..Πλακιτσα.. B)

Δημοσ.

Παιδιά σας είπα πως θέλω το νέο λάπτοπ για καθημερινή χρήση, ίντερνετ, μουσικη, να το συνδέσω με LED τηλεόραση και να βλέπω HD ταινίες με HDMI χωρίς να κολάει ή να έχω πρόβλημα στην προβολή στη οθόνη...

Επίσης, θέλω μέσω της σύνδεσης λάπτοπ με ΤV να βλέπω και internet-tv που θα είναι στη μόδα σε λίγα χρόνια... Όπως καταλάβατε, θέλω λάπτοπ που να αντέξει για πέντε χρόνια τουλάχιστον και να μην ξεπεραστεί από τις εξελίξεις.

ΥΓ Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια στο pc. Επομένως επεξεργαστή, κάρτα γραφικών κλπ τα θέλω μόνο για τα παραπάνω που γράφω στην χρήση...

Έχετε να αναφέρεται άλλα μοντέλα πέραν των προαναφερομένων με ή χωρίς Blue Ray και με προτίμηση σε Τοσίμπα ή Dell για την χρήση που το θέλω; Τιμή μέχρι 1.000 ευρώ το πολύ...

ΥΓ2 Παίζει καμία καλή έκπτωση αυτές τις ημέρες ή να περιμένω το γενικό ξεπούλημα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου;

Πάντως, πείτε μου μοντέλα για να παρακολουθήσω τις τιμές το επόμενο διάστημα...

ΥΓ3 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι τώρα... Θα αγοράσω ένα σκληρό δίσκο αύριο για να δω αν μπορώ να σώσω βραχυπρόθεσμα το Τοσίμπα Μ30Χ-113 με περίπου 42 ευρώπουλα απ' ότι είδα τις τιμές... και από εκεί και πέρα αν δεν τον σώσω προχωρώ στην αγορά νέου λάπτοπ που να αξίζει τα λεφτά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...