Προς το περιεχόμενο

νεα σύνδεση internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ! Είχα πολύ καιρό να γράψω, εδς και 7-8 μήνες και μου λείψατε!

Μετακομίζω και σρο καινούριο μου σπίτι θέλω (φυσικά) να εχω internet.. Θέλω να είναι σχετικά γρήγορη γραμμή (πχ να μην κολλάει στο streaming στο youtube :S) και φθηνή!! δν θέλω να δίνω πολλά κάθε μήνα γιατί δν τα έχω κιόλας! Επίσεις θέλω κάποιος να μου πει πόσα τηα με χρεώσουν για τη σύνδεση.. τωρα που φτιάχνω το σπίτι μετράω και το κάθε ευρο..

Α! Πόσες μέρες μέτα τη σύνδεση θα έχω internet?? Έχω ακούσει κάτι για 2 μήνες..

Τα φώτα σας!!

Δημοσ.

Δε νομίζω πω ο ΟΤΕ είναι η πιό οικονομική λύση και δεδομένου ότι ο άνθρωπος λέει ότι δεν θέλει να διαθέσει λεφτά, δεν είναι και η καλύτερη λύση για τις δικές του ανάγκες. Αν θες οικονομία, δες κανένα από τα ADSL πακέτα που ξεκινάνε νομίζω από 15 - 20 euros.

Αν η έννοια σου είναι το youtube streaming, έχε στο μυαλό σου forthnet που έχει κάνει caching στο youtube, οπότε εκεί δεν θα έχεις θέμα και θα σου έρθει και φτηνά.

Δημοσ.

Youtube παίζει καμπάνα στην forthnet και μάλλον ο λόγος είναι αυτός που αναφέρει η anta_n. Τωρα πακέτα παίζουν πολλά. Φαντάσου όμως ότι στα λεφτά του ΟΤΕ θα μπορείς να έχεις και Nova στην forthnet

• Super Moderators
Δημοσ.

άρχισε όμως πάλι η γκρίνια στο adslgr για το Youtube streaming σε ώρες αιχμής και ας κάνουν "caching"... :fear:

Δημοσ.

Το τί σύνδεση θα κάνεις είναι λαχείο, εξαρτάται από τόσους παράγοντες, που κατανάει καθαρά θέμα τύχης.

Αφού έσκασα με την forthnet, όταν μετακόμισα το γύρια σε HOL, κρατώντας το ίδιο νούμερο. 6mbit, 200' σε αστικά-υπεραστικά, 20' σε κινητά και 20' σε εξωτερικό με €24.7 και δώρο οι πρώτοι τρεις μήνες. Έκαναν 2.5 μήνες να μου το συνδέσουν (λόγω λάθους του ΟΤΕ στη σύνδεση) και αρχικά κλείδωνα στα 2.8mbit, που ήταν αντίστοιχο με αυτό που έπιανα στη forthnet. Αλλά οι τύποι δεν ησύχασαν, σχεδόν με κούρασαν στα τηλέφωνα και τις επισκέψεις, μέχρι επιτέλους να κλειδώνω στα 5.8-6!..

Δεν μπορώ να ξέρω τί θα πιάνεις στην περιοχή σου, αλλά μπορώ να πω ότι το customer care της HOL ήταν εξαιρετικά καλό. Για την σύνδεση, αν όλα πάνε καλά, να περιμένεις γύρω στον μήνα στη χειρότερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...