Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό 350W 80+ - Είναι αρκετό για το σύστημά μου;

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημά μου αποτελείται από τα ακόλουθα:

CPU: AMD Phenom II X4 965

RAM: 4x 2GB

HDD 1: SSD

HDD 2: WD 640GB AAKS (black)

VGA: 8800GTS 320MB

1x DVD-RW

Μητρική δεν βάζω διότι μάλλον θα πάρω καινούρια (αν έχετε καμια καλή πρόταση σε micro atx μην διστάσετε αν την πείτε).

O/C δεν σκοπεύω να κάνω.

Η χρήση μέχρι τώρα είναι internet/μουσική/developing (web - visual studio 2010)/photoshop.

Παιχνίδια δεν παίζω μέχρι τώρα. Ο λόγος που βάζω την 8800 είναι μήπως θελήσω να παίξω κάποιο μελλοντικά.

Ένα τροφοδοτικό με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά είναι αρκετό για το παραπάνω σύστημα;

11-129-038-14.jpg

Το τροφοδοτικό έρχεται μαζί με το κουτί που σκέφτομαι να πάρω το οποίο δυστυχώς δεν παίρνει κανονικό ATX ώστε να βάλω ότι θέλω. Να σημειώσω ότι το τροφοδοτικό είναι χαρακτηρισμένο 80+.

Δημοσ.

καλα 550w δεν χρειαζεται...

το antec αν και οχι ασχημο για τα watt του, νομιζω δεν θα σε καλυψει...

χωρις καρτα θα εισαι μια χαρα σιγουρα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια άλλη κάρτα λιγότερο ενεργοβόρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; Δεν έχω απαιτήσεις να παίζω ούτε σε υψηλές αναλύσεις ούτε με τέρμα τα γραφικά. Νορμάλ καταστάσεις.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με τέτοιο (μικρό) κουτί το καλοκαίρι λόγω θερμοκρασίας / έλλειψης ροής αέρα.

Αν χρησιμοποιείς πολύ Photoshop και ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις η 8800 κάνει διαφορά.

Όσο για το τροφοδοτικό, αν βάλεις και την 8800 θα είναι αρκετά οριακό, δεν θα το ρίσκαρα.

Δημοσ.

Με 130Ε μπορείς να πάρεις και τροφοδοτικό αξιόπιστο και ποιοτικό(όχι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι).Kαι κουτί που έχει καλύτερο airfull.

Δημοσ.

Έχεις κάποιο κουτί να προτείνεις; Ψάχνω κάτι σε micro atx, στυλ κύβου. Δεν πρόκειται για HTPC απλά μου έχει κολλήσει η ιδέα να πάρω ένα μικρό κουτί.

Μια εναλλακτική είναι το Aerocool M40 αλλά μου φαίνεται κάπως μεγαλούτσικο.

Tροφοδοτικό έχω ήδη ένα Thermaltake 550W οπότε δεν καίγομαι να έχει τροφοδοτικό το κουτί ούτε και ψήνομαι να αγοράσω καινούριο.

Δημοσ.

Αφου δεν κλοκάρεις απάντησεςμόνος στο ερώτημα σου.

Ναι το antec θα τα βγάλει πέρα με την gtx 8800.

Βέβαια αν είσαι τώρα σε φάση επιλογής κάρτας τέτοιας γενιάς 8800GT 512 είναι πιο safe λύση.

Απο σύγχρονες με ΑΤΙ 5770 - 5750, Nvidia GTS 450 πάλι θα είσαι πιο safe και με καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα κουτιά έχουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους

θετικά

Είναι μικρά σε μέγεθος και δεν πιάνουν πολύ χώρο για αυτό και οι περισσότεροι τα περνούν για HTPC.Για να τα εγκαταστήσουν σε κάποιο ράφι.

Αρνητικά

Δεν έχει αρκετό χώρο μέσα στο κουτί και έτσι έχεις περιορισμένες δυνατότητες να προσθέσεις ένα σκληρό δίσκο μια δεύτερη κάρτα γραφικών ,τα καλώδια είναι αρκετά ποιο χύμα ,έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες λόγο έλλειψης ανεμιστήρων.

Γενικά αν σε ενδιαφέρει κουτί για HTPC προτείνω να πάρεις κάτι τέτοιο και αν επιμένεις για τετράγωνο σε αυτό

Δημοσ.

Αφου δεν κλοκάρεις απάντησεςμόνος στο ερώτημα σου.

Ναι το antec θα τα βγάλει πέρα με την gtx 8800.

Βέβαια αν είσαι τώρα σε φάση επιλογής κάρτας τέτοιας γενιάς 8800GT 512 είναι πιο safe λύση.

Απο σύγχρονες με ΑΤΙ 5770 - 5750, Nvidia GTS 450 πάλι θα είσαι πιο safe και με καλύτερες επιδόσεις.

8800gts+965+ssd+2xhdd και ολα αυτα σε 350w?

πολυ αισιοδοξο σε βρισκω...

αν ειχε και την 8800gtx που λες εσυ εκει ειναι που δεν θα το σηκωνε με τιποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...