Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό 350W 80+ - Είναι αρκετό για το σύστημά μου;

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βρήκα ~77€. Από αυτά που μου πρότεινες, το πρώτο είναι αρκετά μεγάλο και το δεύτερο λίγο ακριβό. Επιπλέον, το τροφοδοτικό μπαίνει πάνω από τον επεξεργαστή και δεν επιτρέπει ψηλές ψύκτρες. Στο APlus το τροφοδοστικό μπαίνει λίγο πιο δίπλα (πάνω από τις pci κάρτες αν βλέπω καλά στις εικόνες). Βέβαια έχει ένα «σίδερο» πάνω από τον επεξεργαστή και μάλλον θα χρειαστεί μόντα για να μπει ψηλή ψύκτρα, αλλά νομίζω είναι πιο υποσχόμενο.

Όσον αφορά την ποιότητα θα το μάθουμε όταν και αν τελικά προβώ στην αγορά.

Δημοσ.

Aν το antec είναι σχετικά καινούριο , ή τελοσπαντων δεν το χρησιμοποιείς 4+ χρονια για όλο το 24ωρο λογικά δεν θα χει πρόβλημα και θα σηκώσει μια χαρά το σύστημά σου, ειδικά απο τη στιγμή που δίνει αρκετά watt στην +12 γραμμή. Ο επεξεργαστής στου έχει tdp 125watt και η κάρτα 135watt. Στην πραγματικότητα δεν πιάνουν ποτέ αυτά τα watt, αλλά θα είναι αρκετά χαμηλότερα. Σε full load το πολύ να σου τραβάει 260-280watt. Σίγουρα αν ήταν να πάρεις καινούριο τροφοδοτικό θα σου λέγαμε ένα καλό 500αρι για να χεις περιθώριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο που ήδη έχεις δεν κάνει.

Απο κει και πέρα όσον αφορά το thermaltake, αν έχεις αυτό ή αυτό τότε μπορείς να το βάλεις, αν όμως έχεις αυτό αυτό μην το βάλεις καθώς είναι πολύ χειρότερο απο το antec που έχεις καθώς βγάζει λιγότερα απο 230watt στην +12v γραμμή (την οποια χρησιμοποιούν τα περισσότερα υποσυστήματα και είναι και η σημαντικότερη) σε σχέση με το antec που βγάζει 300watt.

Δημοσ.
αν όμως έχεις αυτό αυτό μην το βάλεις καθώς είναι πολύ χειρότερο απο το antec που έχεις καθώς βγάζει λιγότερα απο 230watt στην +12v γραμμή (την οποια χρησιμοποιούν τα περισσότερα υποσυστήματα και είναι και η σημαντικότερη) σε σχέση με το antec που βγάζει 300watt.

29Αχ12V=348W :)

Δημοσ.

29Αχ12V=348W :)

xaxa, sorry, 15+14 = 19 αυτό έκανα χαχα, και πάλι όμως 14+15 συνήθως δεν μας κάνει 29 αλλά αρκετά λιγότερα (γι'αυτό λέω λιγότερα απο 230watt) , αν και η thermaltake δεν μας λέει , πάντως πάνω απο τα 25Α που δίνει το antec δεν νομίζω να δίνει

Δημοσ.

Σύμφωνα με εδώ http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/thermaltake-psu-roundup_23.html τα δίνει, τώρα από κει και πέρα τι να σου πω :)

Το combined +12v δεν ξέρω πού το βρήκανε, καθώς ούτε πάνω στην ετικετα του τροφοδοτικού λέει κάτι ούτε στην σελίδα της thermaltake

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...