UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι φίλε μου και μάλλον εκεί θα καταλήξω.. Σε i5 2500k και μια μητρική των 120 ευρώ... μια βοήθεια; Τον επεξεργαστή λέω να τον πάρω από εδώ Τώρα για την μητρική είναι θέμα και θέλει ψάξιμο... σκεφτόμουν αυτή Η παραγγελία λογικά θα γίνει μέσα στην άλλη εβδομάδα λογικά Anyway fellas κάνω νέο θέμα.. εδώ κανείς δεν μπαίνει πλέον λόγω τίτλου..
rafail1994 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Tony_Montana Συμφωνώ ως ένα σημείο μαζί σου .Ακόμη και τώρα συμφέρει να πάρει κάποιος amd κύριος τους εξαπυρηνους για μένα όπως και για τους περισσότερους πιστεύω είναι να βλέπουμε για το τη το χρειαζόμαστε το pc αν είναι να δώσω 300+ ευρώ για επεξεργαστή και να είμαι όλη μέρα στο internet χωρείς να τον χρησιμοποιώ είναι βλακεία όπως και για τα υπόλοιπα (κάρτα γραφικών,ssd…..) .Εγώ πηρά εξαπυρηνο με την προοπτική ότι θα χρησιμοποιώ επεξεργασία video, εικόνας ,σκέδαση ,παιχνίδια και για να μου κρατήσει αρκετά χρόνια μια και δεν παίρνω κάθε χρόνο pc και ούτε κάνω κάθε τρεις και λίγο αναβάθμιση. Όσον αναφορά το παίζουν στα ΙΣΑ νομίζω ότι ακόμη δεν είναι καθαρό το πεδίο γιατί;; γιατί ακόμη δεν υπάρχουν ούτε προγράμματα ούτε παιχνίδια που να χρησιμοποιούν και τους έξη πύρινες.Οταν θα βγουν πιστεύω ότι οι εξαπυρηνοι θα δήξουν την αξία τους. UpToDate_ Τώρα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να φέρουν και άλλες παρτίδες μιας και τα περισσότερα καταστήματα έχουν εληψη .Για μητρική κάτι τέτοιο άλλα περίμενε λίγο ακόμη γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη η ''καλές'' μητρικές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αυτή που μου προτείνεις ραφαηλ φοράει Η οπότε δεν κλοκάρει. Τεσπα σε λίγο νέο θέμα γιατί είμαστε off από τίτλο,κόσμο κλπ..
rafail1994 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ένα παράδειγμα σου έφερα .Επειδή σου είπα να περιμένεις
Tony_Montana Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Είμαι, Ρaφαήλ... Και μάλιστα για να δουλέψει σε single mode η κάρτα πρέπει στο πρώτο PCIe να μπει μία "VGA-Switch-Card", τεχνική που θυμήζει περασμένες εποχές... Επιπλέον, εκτός του θέματος με τη μεγάλη ψήκτρα, κατά περίπτωση σκεπάζονται/αποκλειονται και κάποια SATA-ports. Δεν λεω οτι ειναι μουφα η μητρικη , την προτείνω και γω σε άλλους που θέλουν sam3 πλατφόρμα , αλλα Έχω τη συγκεκριμένη μητρική και ´ναι ισχύουν τα παραπάνω. Με 5770 σε haf 932 έχω πρόβλημα. Επειδή το τροφοδοτικο είναι στο πάτο , έχει απόσταση 2-3 cm. Με τα sata3 δεν έχεις πρόβλημα γιατί είναι οριζόντια, με τα απλά Sata έχεις πρόβλημα. Εγώ για να βάλω ένα απλο σκληρό sata έπρεπε να βγάλω τη κάρτα.
cabdik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 επειδη βλεπω οτι εχει κολλησει το μυαλο σου σε ορισμενα πραγματα, να σου διευκρινησω καποια! 1) στην πραγματικοτητα, δεν ειναι ΤΑ chipset της AMD. ειναι ενα chipset το 890FX και ολα τα υπολοιπα ειναι παραγωγα αυτου, αφαιροντας χαρακτηριστικα απο το καθενα! με SouthBridge το 850 με native υποστηριξη σε sata3. 2) η ASRock δεν ειναι τυχαια εταιρια, ειναι θυγατρικη της ASUS.......!! οποτε μπορεις ανετα να επιλεξεις και μια ASRock χωρις φοβο. εγω εχω ηδη 2! 3) οπως ηδη σου ειπαν, ο 965 με τον 955 δεν εχουν καμμια διαφορα..!! 4)επισης, οπως συζητειται ηδη σε αλλα θεματα, δεν ξερω κατα ποσον αξιζει η μεταβαση στην πλατφορμα S1155 με τα "πετσοκομμενα lanes" οπως χαρακτηριστικα ανεφερε ενας συμφορουμιτης!! http://www.insomnia.gr/topic/396421-%CE%B1%CE%BD%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-sandy-bridge%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/page__pid__3818286#entry3818286 βεβαια, καποιος που εχει πολυ παλιο συστημα δεν το συζηταω...., αξιζει! 5)επειδη αναφερθηκε η αναβαθμισιμοτητα του ΑΜ3, να πω οτι, οι σημερινες μητρικες ΔΕΝ θα παιρνουν τους νεους επεξεργαστες BULLDOZER!! ομως οι νεες μητρικες ΑΜ3+ θα δεχονται τους σημερινους επεξεργαστες! λαβε υποψη σου λοιπον, και αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19052&cat=3 οσον αφορα την ΑΜ3 πλατφορμα.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 επειδη βλεπω οτι εχει κολλησει το μυαλο σου σε ορισμενα πραγματα, να σου διευκρινησω καποια! 1) στην πραγματικοτητα, δεν ειναι ΤΑ chipset της AMD. ειναι ενα chipset το 890FX και ολα τα υπολοιπα ειναι παραγωγα αυτου, αφαιροντας χαρακτηριστικα απο το καθενα! με SouthBridge το 850 με native υποστηριξη σε sata3. 2) η ASRock δεν ειναι τυχαια εταιρια, ειναι θυγατρικη της ASUS.......!! οποτε μπορεις ανετα να επιλεξεις και μια ASRock χωρις φοβο. εγω εχω ηδη 2! 3) οπως ηδη σου ειπαν, ο 965 με τον 955 δεν εχουν καμμια διαφορα..!! 4)επισης, οπως συζητειται ηδη σε αλλα θεματα, δεν ξερω κατα ποσον αξιζει η μεταβαση στην πλατφορμα S1155 με τα "πετσοκομμενα lanes" οπως χαρακτηριστικα ανεφερε ενας συμφορουμιτης!! http://www.insomnia.gr/topic/396421-%CE%B1%CE%BD%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-sandy-bridge%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/page__pid__3818286#entry3818286 βεβαια, καποιος που εχει πολυ παλιο συστημα δεν το συζηταω...., αξιζει! 5)επειδη αναφερθηκε η αναβαθμισιμοτητα του ΑΜ3, να πω οτι, οι σημερινες μητρικες ΔΕΝ θα παιρνουν τους νεους επεξεργαστες BULLDOZER!! ομως οι νεες μητρικες ΑΜ3+ θα δεχονται τους σημερινους επεξεργαστες! λαβε υποψη σου λοιπον, και αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19052&cat=3 οσον αφορα την ΑΜ3 πλατφορμα. "Πετσοκομένα lanes?" Btw, σε c2d απο 1,8 στα 3 είμαι..
LouCi4er Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω και εγω με οσα ειπε ο cabdic και θελω να σου πω οτι οι μητρικες της ASRock ειναι πραγματικα αστερια.Εχω μια με το 785 και εκτος του οτι μου ξεκλειδωσε 2 επεξεργαστες,τρεχει χαλαρα 1600αρες με 7αρια (οι περισσοτερες φτηνες μητρικες δεν την παλευουν με γρηγορες μνημες) και στο κλοκαρισμα ειναι κορυφη.Τον Phenom αυτη την στιγμη τον τρεχω στα 3,9 και δεν με παιδεψε καθολου.Τον εφτασε ανετα,με πολυ λιγα ρευματα για την συχνοτητα αυτη και απολυτα σταθερη.Και ολα αυτα με 64 ευρω που ειχα δωσει. Εγω εχω να σου προτεινω αυτη η οποια ειναι πολυ καλη.Υπαρχει και στο thelab σχετικο review στο οποιο τα πηγαινει τελεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.