Προς το περιεχόμενο

Spartacus Season 2 - Gods of the Arena

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκλασα μεντες απο την χαρα μου οταν ειδα οτι ο γκανικους ειναι ο ιδρυτης του brazilian jiujitsu, wrestling kai MMA. Το παλικαρι εκανε single leg takedown, full guard, μετα περασε σε triangle choke, μετα full mount Και ground and pound!! eat ganikus balls Hello Gracie ( ο ιδρυτης του jiujitsu)! Δεν εχω κανει ποτε juijitsu αλλα εχω δει τοσους αγωνες (ισως καμια 500ρια και βαλε) που αναγνωριζω τις περισοτερες κινησεις. Μαλιστα πιστευω οτι αν ο γκανικους τραβουσε το κεφαλι προς τα κατω οσω τον ειχε στο triangle θα τον εχει κανει να λυποθημησει. Το juijitsu του ηθελε περισοτερη εξασκηση! Ειχε πλακα που στο κοινο κοιτουσαν με εκπληξη και λεγανε μα τι κανει, δεν εχω ξαναδει τετοιες κινησεις!

Για οσους δεν καταλαβαν στην μαχη του γκανικους εχουν ξεπατικοσει κινησεις απο mixed martial arts, MMA. Βεβαια το ΜΜΑ εχει τις ριζες τους ακομη και σε εκεινες τις εποχες, πανκρατιο, ελληνορωμαικη...κτλπ... αλλα ειναι γαμω τις φασεις να βλεπεις να κανουν τετειες κινησεις σε σειρες. Οπως και στο Untouchables του σταλονε που ειχε τον randy cotoure, ειχε μερικες τετειες λαβες. Να περναμε σε κατι δηλαδη ποιο πρακτικο, ρεαλιστικο και οριτζιναλ και οχι τις φαντεζι μαχες με την καμερα που κουναει σαν ιλλιγος και δειχνει μονο την καταληξη της μπουνιας και τον μαχητη ακροβατη που πηδαει 10 μετρα και κανει 5 στροφες στον αερα. Ολο και ποιο συχνα θα βλεπουμε τετοιες μαχες στα media. MMA is taking over.

Κατα τα αλλα, παρολο που λειπει ο πρωταγονιστης, η σειρα εχει ενδιαφερον και ο πρωτος κυκλος βοηθαει διοτι σου πετουσε μυθους και ιστοριες απο παλια και τωρα μπορουμε να δουμε πως εγιναν. Υπαρχει υλικο και πολλα ιδια προσωπα.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο έξι επεισόδια θα έχει το Gods of the Arena, ε; Μέχρι το Μάρτιο θα έχει τελειώσει :-(

Δεν πειράζει μωρέ. μετά θα δούμε μια σεζόν 6 επεισοδίων το πως έφτασε στο σπίτι ο Oenomaus :-D Υπάρχει υλικό!

Δημοσ.

Η 1η σεζον μου προκαλεσε υψηλοτατους οργασμους. Σιγουρα απο τα πιο απολαυστικα πραγματα που εχω δει. Ειδικα το τελος... νομιζω εχυσα στ΄ αληθεια λιγο.

Λυπηθηκα πολυ που δε θα συνεχισει ο Andy, γιατι ηταν υπεργαματος -εκτος κι απο πολυ ομορφος- στον ρολο του. Ο αλλος ο μοντελος δε ξερω... θα δειξει. Αλλα εξισου καλος με τιποτα.

Οσο για το prequel τωρα, ξεκινησε μετρια αλλα ανεβηκε πολυ, και μου θυμισε τους περισσοτερους απο τους λογους για τους οποιους ειχα πορωθει περυσι με τη σειρα. Εντυπωσιακες μαχες, απειρα λιτρα αιματος και σπερματος, φοβερο στυλ, μουσικη, ατμοσφαιρα. Πιστευω πως θα κρατηθει σε πολυ καλα επιπεδα, παροτι δε θα φτασει σε αξια την 1η σεζον.

Δημοσ.

Πολύ καλό και το δεύτερο επεισόδιο. Η σειρά είναι άκρως απολαυστική. Πραγματικά κρίμα που μαυτό φτάνουμε στο 1/3 της .. σεζόν..

Δημοσ.

Πολύ καλό και το δεύτερο επεισόδιο. Η σειρά είναι άκρως απολαυστική. Πραγματικά κρίμα που μαυτό φτάνουμε στο 1/3 της .. σεζόν..

Ωραιο και το τριτο. Παροτι το σεναριο ειναι λιγο ως πολυ προβλεψιμο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ωραιο και το τριτο. Παροτι το σεναριο ειναι λιγο ως πολυ προβλεψιμο.

Δημοσ.

ε ναι κάνει μπαμ πως ότι και να γίνει , στο τέλος θα καταλήξει σε παρτούζα :-D

:-D

Ρωμαικες τερψεις. Καλη φαση τοτε, εκτος κι αν ησουν σκλαβος βεβαια.

Δημοσ.

:-D

Ρωμαικες τερψεις. Καλη φαση τοτε, εκτος κι αν ησουν σκλαβος βεβαια.

Γιατί ρε και αυτοί καλοπερνάνε :ρ

Δημοσ.

Γιατί ρε και αυτοί καλοπερνάνε :ρ

Ναι δε λεω, οι ελευθερων ηθων σιγουρα.

Αλλα οπως και να 'χει ειναι μαλακια να ασκουν εξουσια -και μαλιστα τοσο απολυτη- πανω σου.

Δημοσ.

Εεεε λεπτομέριες!!! Η σειρά δεν είναι για τέτοιες αναλύσεις :P

(και) το φιναλε μια χαρα ηταν B)

Οι χιλιοκαταπιεσμενοι, κακοποιημενοι δουλοι να κατασφαζουν τους αφεντες τους, χαριζοντας αφθονο λουτρο αιματος.

Αυτο θα πει ηδονη :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...