Προς το περιεχόμενο

επιλογή μνημών

moredread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά διαθέτω γύρω στο 100ευρω(+) για μνήμες

Να προτιμήσω 2 χ 2 gb 2000mhz (τις γνωστες Kingston Hyperx)

η να πάρω 2 χ 4 gb 16000 (9-9-9 )

Η παραπάνω χωρητικότητα προσδίδει και μεγαλύτερη ταχύτητα στις μνήμες (τν είχα πάντα αυτή την απορία) !??

πάνω απο 4 gb υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν σε παιχνίδι?

Δημοσ.

8gb για παιχνιδια ειναι αν μη τι αλλο υπερβολικο...

και με 4 θα εισαι παρα πολυ καλα

οποτε παιρνεις 2χ2 αλλα δεν ξερω αμα θα καταφερεις να τις τρεξεις στα 2000mhz, ειναι αναλογα την μητρικη σου

κατι τετοιο αμα υποστηριζεται μπορει να γινει μονο μεσω o/c αν δεν κανω λαθος...

Δημοσ.

αυτην εχεις?

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=FpufhQASBFHNvccl&templete=2

αν εχεις αυτη ειναι οπως ειπα, για να τις τρεξεις σε 2000mhz πρεπει να ριξεις λιγο o/c

διαφορετικα θα τρεχουν ειτε σε 1600 ειτε σε 1333

αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522875

με προβληματίζει ότι στα specs asus λέει ότι παίζουν μόνο 1866 - 2133 οι sandy ...συνεπώς αυτές οιμνήμες που πάνε μέχρι 2000 θα πέσει στα 1866??

μήπως να περνα καλύτερα αυτές ?

Δημοσ.

Ισχυει οτι ειπα παραπανω...

απ'οτι διάβασα δεν έχει επιλογή για 2000 αυτη η μητρική με sandy...θα παίζουν στα 1866 σωστά?

Δημοσ.

* Due to CPU behavior, DDR3 2200/2000/1800 MHz memory module will run at DDR3 2133/1866/1600 MHz frequency as default.

ενταξει θα την εχεις στα 1866 :lol: :lol:

ουτως η αλλως οσο o/c και να κανεις πανω απο 1600 δεν νομιζω να τις πας...

Δημοσ.

γιατί το λές αυτό ? γιατί να μην πηγαίνει πάνω απο 1600 ?

Αν ο κατασκευαστής την δίνει στα 2000 ή 2133 αντίστοιχα...γιατί να μήν πηγαίνει με ρύθμιση απο το Bios?

Δημοσ.

γιατί το λές αυτό ? γιατί να μην πηγαίνει πάνω απο 1600 ?

Αν ο κατασκευαστής την δίνει στα 2000 ή 2133 αντίστοιχα...γιατί να μήν πηγαίνει με ρύθμιση απο το Bios?

καταρχην οι μνημες που θες ουτως η αλλως δεν πανε πανω απο 2000Mhz...

κατα δευτερον αμα ασχοληθεις με o/c δεν θα μπορεις να εχεις συχνοτητα 2000mhz τις μνημες σου, θα ζοριζονται πολυ

επισης οποιαδηποτε τιμη πανω απο 1600mhz ειναι υπερβολικη

εγω ας πουμε τις δικες μου τις εχω στα 1280

δεν θα καταλαβεις μεγαλες διαφορες ουτως η αλλως σε απλη χρηση

Δημοσ.

τί μητρική/μνήμες/επεξεργαστή έχεις εσύ?

Γιατί πάνω απο 1600 είναι υπερβολική τιμή ? αν δουλεύουν με 1,65 v που είναι το πρόβλημα? είναι κατασκευασμένες για αυτές τις συχνότητες γιατί να ζορίζονται πολύ ?!??!?! και ας καουν...έχουν εγγύηση...τι με ενδιαφέρει

θεωρείς σημαντικότερα χαμηλότερα timings απο την συχνότητα? εγω επειδή με τα timings πάντα είχα ένα θέμα...με κουράζαν πολύ μέχρι να βρω stable καταστάση

ασχολιόμουν πιο πολύ με τη συχνότητα. γι'αυτο και είπα τώρα να μην μπω σε διαδικασία να ρίχνω χρόνους, να πάω σε max συχνότητα.

διαφορά έχει σίγουρα...τις θέλω γρήγορες κυρίως για winrar συμπίεση ...που κάνω πολύ συχνά!

Δημοσ.

δεν εχει σημασια τι συστημα εχω εγω...

τελος παντων

εχεις ασχοληθει με o/c?

αφου θες γρηγορες ram για αποσυμπιεση αρχειων θα ξερεις οτι πολυ μεγαλο ρολο παιζει και η αποδοση του επεξεργαστη, οπου αν εχεις τις μνημες στα 2000mhz δεν προκειται να κανεις πολλα πραγματα στο κλοκαρισμα του

δες εδω

http://www.tomshardware.com/reviews/tight-timings-high-clock-frequencies,1236.html

Δημοσ.

δεν εχει σημασια τι συστημα εχω εγω...

τελος παντων

εχεις ασχοληθει με o/c?

αφου θες γρηγορες ram για αποσυμπιεση αρχειων θα ξερεις οτι πολυ μεγαλο ρολο παιζει και η αποδοση του επεξεργαστη, οπου αν εχεις τις μνημες στα 2000mhz δεν προκειται να κανεις πολλα πραγματα στο κλοκαρισμα του

δες εδω

http://www.tomshardware.com/reviews/tight-timings-high-clock-frequencies,1236.html

τα δεδομένα ήταν έτσι σε DDR1 που οι συχνότητες ήταν περιορισμένες...και σε DDr2 πάλι παίζαμε με timings και συχνότητες συνάμα...(μήν ξεχνάς ότι το bench αυτό είναι του 06 !)

πλέον όμως με DDr3 οι συχνότητες ανεβαίνουν...και τα περισσοτερα καινούργια τσιπάκια αντέχουν πιο πολύ συχνότητα παρά σφήξιμο στα timings.

Τον επεξεργαστή δεν σκοπεύω να τον πειράξω ! μόνο τις μνήμες που έχουν lifetime ! γι'αυτο και ασχολούμε μόνο με τις μνήμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...