greekmule Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 μαλλον εννοει αθροισμα (συνολο) παιδιων. και το οτι εχει κορες και γιους εννοει ποως εχει τουλαχιστον 4 παιδια (για να μην πεις οτι εχει 3 παιδια και το καραβι ειναι 202 μετρα)
Ather Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Απορώ όταν στο forum δεν καταλαβαίνουν την ερώτηση ή την απάντηση πώς θα το λύσει ένα παιδί 6ης δημοτικού.
leonidas_fs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Μαΐου 2012 από leonidas_fs
leonidas_fs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ακόμα κανείς? Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά? Αντε εγω δεν ξέρω μαθηματικά, κανένας άλλος δεν ξέρει?
evabb Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 κανεις?? δεν ειναι μαθηματικο προβλημα αυτο... ρε ανθρωπε στην τυχη την βρηκες την ερωτηση και την εβαλες; γιατι προφανως δεν ξερεις καν για τι πραμα μιλαει.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ακόμα κανείς? Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά? Αντε εγω δεν ξέρω μαθηματικά, κανένας άλλος δεν ξέρει? Δεν μιλάμε για μαθηματικό πρόβλημα εδώ, αλλά για άσκηση φυσικής/ηλεκτρονικής που αφορά αισθητήρες, όποιος ξέρει ίσως σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα