giala Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον ακούστε πως εχει η ιστορία ,πριν κανα μηνα εκει που καθομουν ωραια και καλα και επαιζα σκακι των windows στο turbo x laptop που εχω εδω και 3 χρονακια (maestro model 8227DMP με αρχικα windows xp και τον τελευταιο χρονο με windows 7 )ξαφνικα η οθονη έγινε μοβ τρελαθηκα λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια εκανα επανεκκίνηση αλλα τπτ κολουσε συνεχεια αποφασισα format την ιδια ωρα κανω και το format ολα μια χαρα μεχρι την στιγμη που περναω τον driver της nvidia απο το site εκει μου ζηταει επανεκκίνησή την κανω και κολαει παλι στο λογοτυπο των windows με τα λιγα και τα πολλα απο τοτε εχω δοκιμασει 100 διαφορετικα πραγματα απο εγκατασταση σε safe mode μεχρι σημερα να ξαναβαλω τα xp αλλα τπτ οποτε πειρα αποφαση οτι μαλλον κατερευσε η καρτα γραφικων.Ο υπολογιστης ακομα και χωρις drivers δουλεβει κανονικα αλλα στις ταινίες τα frame ειναι καπος αργα και για παιχνιδια ουτε λογος οποτε φανταζομαι οτι μαλλον λειτουργει με καποιο βοηθητικό συστημα!!!!Το ερωτημα τωρα ειναι αν όντως εχει χαλασει και τι να κανω ????Ποια καρτα γραφικων μου προτεινεται γυρω στις ιδιες επιδοσεις με την δικια μου !!!Σκεφτηκα αυριο να παρω και ενα τηλ στο πλαισιο να δω τι θα μου πουν !!!!Η καρτα γραφικων ειναι η 8600m gs αυτη δηλαδι που ειχε πανω απο την αρχη !!!Δωστε μια βοηθεια ρε τσακαλια !!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 H σειρα 8600 ειχε προβλημα και για αυτο η nvidia γρηγορα γρηγορα την απεσυρε απο την αγορα. Και που σου κρατησε 3 χρονια, ταμα πρεπει να κανεις!! Θα παρεις τηλλεφωνο στο Πλαισιο; Παμε στοιχημα οτι θα σου πουν μια τιμη απο 450 ευρω εως 600 ευρω;;; Ειναι στανταρ η απαντηση τους!! Κανε κανενα ευχελαιο μια φορα την ημερα, να κρατησει ακομα το λαπτοπ για λιγο καιρο ακομα..
Tompgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Παμε στοιχημα οτι θα σου πουν μια τιμη απο 450 ευρω εως 600 ευρω;;; Ειναι στανταρ η απαντηση τους!! Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα Την εχω πατησει κι εγω με Turbo-X αλλα με εσωσε η εγγυηση(η οποια εληγε σε μια βδομαδα!!!) Οσο για το ποσες φορες το πηγα να το φτιαξουν αστα 5-6 φορες ουτε που θυμαμαι ακριβως, για να ξαναπαρω Turbo-X πρεπει να με πληρωσουν οχι να τους πληρωσω Καλα ξεμπερδεματα φιλε ΥΓ Μπορει να φταιει και η μητρικη σου γιατι τα ιδια εκανε και σε μενα, αλλα αν απ τον φορητο σου δεν αφαιρειται η gpu θελεις αλλαγη mobo
giala Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδι ρε παιδια τι με συμβουλεύετε να κανω γτ πραγματικα το pc μεχρι πριν ενα μηνα ηταν τζαμι και δεν μου εχει βγαλει ποτε προβλημα δεν μου παει η καρδια να το στειλω !!!!Αν μου πουν για 400αρια και 500αρια στο πλαισιο σκεφτομαι να το παω σε κανενα αλλο μαγαζι με pc εδω θεσσαλονικη λετε θα κανω τπτ η τζαμπα παιδεύομαι
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ρωτα καλυτερα καπου αλλου,που επιδιορθωνουν κομπιουτερς.Μπορει να στο φτιαξουν με κανενα κατοσταρικο!
basilis5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω παει turbo x για αλλαγή μητρικής που κόστισε όλο μαζί 140€ οπότε ρωτά πρώτα πριν το αποκλεισεις. Αν έχει έξοδα για διαγνωστική έλεγχο ρωτά κατευθείαν Πόσο κοστίζει η μητρική αλλαγή ή η επιδιόρθωση αν επιδιορθωνεται το τσιπ γραφικών
giala Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 OK ρε παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον γενικα εχω ψηλο απελπιστεί γτ ειμαι και φοιτητής και ειναι εξοδα απο εκει που δεν τα περιμένεις αλλα οκ θα το φτιαξω τι να κανω !!!!Μολις εχω νεα θα σας γραψω!!! ;-)
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αντε, καλο κουραγιο!!(με αυτα που θα ακουσεις..)
giala Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον το ληγα στο πλαισιο σε 2 ωρες ειχα και την απαντιση μου καμενη η καρτα γραφικων αλλα επειδη ειναι ενσωματομενη με την μητρικη θελει αλλαγη ολο μαζι και φυσικα κατι τετοιο κοστιζει καπου στα 450 ευρο οπως μου ειπε.Τελικα αποφασισα να το κρατησω οπως ειναι δηλαδι για να γραφω και να μπαινω στο ιντερνετ και μολις μπορεσω να παρω εναν καλο σταθερο για πιο εξεζητημενες δουλιτσες gaming κλπ!!! Α και 18 ευρο η εξεταση στο πλαισιο ενω απο το τηλ μου ειπαν 10!!!
Tompgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 18 € για να σου πουν οτι η καρτα γραφικων ειναι καμενη. Αντε κι εις ανωτερα
xristoforos89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν μου τα εδινες εμενα; Και εγω μπορουσα να στο πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.