Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση παρέας για D&D - Βύρωνας - Αρχάριος παίκτης

hralman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλους.

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι αρκετά να ξεκινήσω D&D 4th Edition, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι η εύρεση παρέας. Η επαφή μου με τα RPGs ως τώρα ήταν καθαρά μέσα από PC games, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και την κλασσική Pen & Paper εκδοχή, κυρίως γιατί θεωρώ ότι η συνεύρεση με άλλα άτομα θα το μετατρέπει σε τελείως διαφορετική εμπειρία (και διασκέδαση). Οι περισσότεροι από την παρέα μου όμως δε βρίσκουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους παιχνίδια (ξενέρωτοι!), και μάλλον θα ταλαιπωρηθώ πολύ για να τους πείσω να ξεκινήσουμε κάτι, ενώ ίσως τελικά να μη το καταφέρω καν. Ψάχνω λοιπόν άτομα με βάση τα εξής κριτήρια:

- Είμαι αρχάριος παίκτης. "Σκαμπάζω" και προσαρμόζομαι γρήγορα βέβαια, αλλά στην αρχή σίγουρα θα χρειαστώ καθοδήγηση. Αν όμως βρεθεί αρχάρια παρέα και θελήσει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

- Μένω στο Βύρωνα (Αθήνα). Δε θα ήθελα να μετακινούμαι υπερβολικά μακριά προκειμένου να παίζω.

- Ενδιαφέρομαι για casual gaming. Μία φορά τη βδομάδα και κατά προτίμηση Κυριακές (λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων) θα ήταν το ιδανικότερο για μένα. Μία φορά στις δύο εβδομάδες ή ίσως σπανιότερα επίσης δε θα με πείραζε, αλλα συχνότερα από μία φορά τη βδομάδα δε θα μπορέσω με τίποτα.

Έτσι για την ιστορία παίζω και Magic the Gathering. Casually επίσης, όχι πολύ "επαγγελματικά". Εννοώντας ότι έχω μαζέψει μερικά decks από τα προκατασκευασμένα, αλλά δεν έχω χαλάσει μια περιουσία σε booster για να φτιάξω δικά μου. Οπότε μιλάω για κλασσικό επίπεδο παιχνιδιού, όχι advanced. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βρεθούμε να παίξουμε κανένα game, ή κάποιος σκέφτεται να αρχίσει και θέλει μια καθοδήγηση, ας μου πει.

Thanks!

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 22 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 22 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

οφτόπικ,δε κρατήθηκα

Atrapitis.gif?1240007111

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 22 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 22 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

καχυποπτε ανθρωπε!τστστσ... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...