Προς το περιεχόμενο

Νεο PSU

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Θα αγορασω την GTX 460 cyclone της msi. Το τροφοδοτικο που εχω ειναι μαπα και δεν εχει τις 2 συνδεσεις για PCI Express που απαιτει η καρτα. Γι αυτο λεω να αγορασω ενα καινουριο. Μεχρι τωρα εχω βρει αυτο. Για κοιταξτε τις συνδεσεις και πειτε μου αν αξιζει... Αν δεν αξιζει μπορειτε να μου προτεινετε καποιο στην ιδια τιμη περιπου? Α και στις ιδιες διαστασεις γτ το κουτι μου δεν χωραει μεγαλυτερα! Και δεν με πειραζει καθολου αν δεν ειναι αθορυβο...

Υ.Γ. Το review για την καρτα ειναι αυτο και την ελαχιστη δυναμη του τροφοδοτικου την λεει στο τελος περιπου...

Ευχαριστω!

Δημοσ.

OCZ StealthXStream 2 600 Watt

Στην τιμή αυτή παίζει μόνο του. :)

Εdit:

Το Cm που σκέφτηκες απλά ξέχνα το.

Μα εχει μονο μια δυνδεση για PCI-Express... Η καρτα θελει 2.

ΟΚ και λιγο ακριβοτερο να ειναι δεν πειραζει... ;)

Δημοσ.

και εγω το σκεφτηκα το ocz αλλα δεν εχει 2 6pin, νομιζω ομως οτι δεν χρειαζεται να συνδεσεις και τα 2...

δεν ξερω :huh:

Μακαρι να μην θελει και τα δυο... Γιατι το OCZ ειναι αρκετα καλο. (και 10000000000000 φορες καλυτερο απο το δικο μου!)

Δημοσ.

Μα εχει μονο μια δυνδεση για PCI-Express... Η καρτα θελει 2.

ΟΚ και λιγο ακριβοτερο να ειναι δεν πειραζει... ;)

Που την είδες τη μία?

2 συνδέσεις για pcie έχει... 1x6pin & 1x(6+2)pin έχει.

Δηλαδή μπορείς να βάλεις (χωρίς να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστό 6pin αντάπτορα) και 5870 που έχει 6pin+8pin τροφοδοσία. ;)

Μη το σκέφτεσαι, το psu τα σπάει σε αυτά τα χρήματα και φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με το Cm που σκέφτηκες στα ίδια χρήματα. Υπάρχουν τροφοδοτικά με χειρότερα χαρακτηριστικά απο το ocz που στοιχίζουν ακριβότερα.

Υπόψη ότι το συγκεκριμένο ocz σηκώνει το κύριο σύστημά μου με 2x5850 o/c, 955 ο/c κλπ... :)

Δημοσ.

Που την είδες τη μία?

2 συνδέσεις για pcie έχει... 1x6pin & 1x(6+2)pin έχει.

Δηλαδή μπορείς να βάλεις (χωρίς να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστό 6pin αντάπτορα) και 5870 που έχει 6pin+8pin τροφοδοσία. ;)

Μη το σκέφτεσαι, το psu τα σπάει σε αυτά τα χρήματα και φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με το Cm που σκέφτηκες στα ίδια χρήματα. Υπάρχουν τροφοδοτικά με χειρότερα χαρακτηριστικά απο το ocz που στοιχίζουν ακριβότερα.

Υπόψη ότι το συγκεκριμένο ocz σηκώνει το κύριο σύστημά μου με 2x5850 o/c, 955 ο/c κλπ... :)

ναι εχει δικαιο ο lion... B)

Δημοσ.

και εγω το σκεφτηκα το ocz αλλα δεν εχει 2 6pin, νομιζω ομως οτι δεν χρειαζεται να συνδεσεις και τα 2...

δεν ξερω :huh:

"¦ 1 x 6 pin PCI Express power ¦ 1 x 8 pin PCI Express power with detachable 2 pin section ¦ " :)

Δημοσ.

Πειτε οτι το πηρα!! Και δηλαδη δεν το πιασα εγω να βαλω τα 2 PCI-E 1x8??

Eδώ ένα review για να καταλάβεις για τι psu μιλάμε με μόνο 57 euro...

Θα βάλεις κανονικά τα 2 6pin βύσματα στην κάρτα καθώς όπως προείπα το δεύτερο 8pin είναι σπαστό... δηλαδή είναι 6pin +2pin (για μεγαλύτερες κάρτες που παίρνουν 8pin), οπότε εσύ το έξτρα 2pin δεν θα το χρησιμοποιήσεις... :)

Δημοσ.

Eδώ ένα review για να καταλάβεις για τι psu μιλάμε με μόνο 57 euro...

Θα βάλεις κανονικά τα 2 6pin βύσματα στην κάρτα καθώς όπως προείπα το δεύτερο 8pin είναι σπαστό... δηλαδή είναι 6pin +2pin (για μεγαλύτερες κάρτες που παίρνουν 8pin), οπότε εσύ το έξτρα 2pin δεν θα το χρησιμοποιήσεις... :)

AA!! Τωρα καταλαβα!! Καλη πατεντα!!! Χαχα να σαστε καλα και οι 2!! Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...