chris2barca Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Άνοιξα τον πύργο και έβγαλα και ξανά έβαλα τον σκληρό... Είναι στη θέση Primary Master, σε αυτή τη θέση είναι και ο βραχυκυκλωτήρας... Όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου δείχνει αυτή την εικόνα : http://img809.imageshack.us/i/arxh.jpg/ Αφού πατήσω F2 και μπω στο BIOS και πάω εκεί που είναι οι συσκευές IDE μου δείχνει πως δεν υπάρχει τίποτα στην Primary Master και γενικά δεν βρίσκει τον σκληρό http://img607.imageshack.us/i/biosr.jpg/ Και όταν βγαίνω από το BIOS μου δείχνει αυτό http://img820.imageshack.us/i/exitfrombios.jpg/ Τι μπορεί να έχει γίνει; Χάλασε ο σκληρός;
akiz90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα φιλε (βλεπω είσαι και ΜΠΑΟΚΙ ) ... κατ'αρχήν αν έχεις 2 δίσκους πάνω βεβεώσου πως ο 2ος είναι στο slave... Αν είναι μόνο ένας απλά δοκίμασε να βάλεις το jumper σε ολες τις θέσεις...δοκίμασε και χωρις jumper...'αλλαξε και ένα καλοδιο IDE καλου κακού..μπορεί να είναι θέμα καλοδίου (μου εχει τύχει) ... Τωρα αν φταιει ο δισκος...οτι σου λεω παει τσαμπα...
chris2barca Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα φιλε (βλεπω είσαι και ΜΠΑΟΚΙ ) ... κατ'αρχήν αν έχεις 2 δίσκους πάνω βεβεώσου πως ο 2ος είναι στο slave... Αν είναι μόνο ένας απλά δοκίμασε να βάλεις το jumper σε ολες τις θέσεις...δοκίμασε και χωρις jumper...'αλλαξε και ένα καλοδιο IDE καλου κακού..μπορεί να είναι θέμα καλοδίου (μου εχει τύχει) ... Τωρα αν φταιει ο δισκος...οτι σου λεω παει τσαμπα... Έχει μόνο έναν σκληρό... Καλώδιο IDE άλλαξα, το jumper δεν το πείραξα καθόλου επειδή δεν έκανα και τίποτα... Τον έβγαλα και τον ξανά έβαλα στην θέση του...
akiz90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Έχει μόνο έναν σκληρό... Καλώδιο IDE άλλαξα, το jumper δεν το πείραξα καθόλου επειδή δεν έκανα και τίποτα... Τον έβγαλα και τον ξανά έβαλα στην θέση του... Τι να πω μοιπως δεν εκλεισες ρευματα και τον εκαψες; :/
filip123go Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Για δοκίμασε τον σε άλλο pc... Λίγο άκυρο μου φαίνεται να κάηκε έτσι στο άσχετο....
fanisatt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν μας λες όμως γιατί άνοιξες τον "πύργο" κι έκαμες ότι έκαμες. Προφανώς διότι, ενώ την Πέμπτη το βράδυ δούλευε ξύπνησες Παρασκευή και δεν δούλευε..... Είναι όμως έτσι ; Τίθεται το ερώτημα : Θυμάσαι κάτι ασύνηθες που ενδεχομένως να συνέβη την προηγούμενη του ...."ατυχήματος";
chris2barca Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μερικά "δοντάκια"(Στη θύρα IDE και στο jumper) στράβωσαν... Τα ίσιωσα αλλά πάλι το ίδιο Δεν μας λες όμως γιατί άνοιξες τον "πύργο" κι έκαμες ότι έκαμες. Προφανώς διότι, ενώ την Πέμπτη το βράδυ δούλευε ξύπνησες Παρασκευή και δεν δούλευε..... Είναι όμως έτσι ; Τίθεται το ερώτημα : Θυμάσαι κάτι ασύνηθες που ενδεχομένως να συνέβη την προηγούμενη του ...."ατυχήματος"; Απλά τον άνοιξα για να περάσει η ώρα
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οχ...... το ide του σκληρού η της μητρικής;
chris2barca Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οχ...... το ide του σκληρού η της μητρικής; Του σκληρού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.