gstam77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα players στο αυτοκινητο δεν παιζουν dvd δισκακια και ας παιζουν mp3
SpirosLouis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Νόμιζα ότι απάντησα..... τελικά έπαιξε το cd!!! Ευχαριστώ παιδιά.
tarantules Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και 'γώ την έχω αυτήν την απορία τι διαφορά έχουν τα cd+r από τα cd-r και αντίστιχα για τα dvd. CD-R υπάρχουν μόνο και όχι CD+R.(Απόσο γνωρίζω). Τώρα όσον αφορά τα DVD-R και DVD+R , τα πρώτα τα προτιμάς για λόγους συμβατότητας μιας και έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να παίζουν στην πλειοψηφία των επιτραπέζιων συσκευών , ενώ τα δεύτερα (υποτίθεται) έχουν καλύτερη ποιότητα όσον αφορά την απόδοση ταινιών.
giannis0000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 το γιου εσ μπι που ειπε ενας εδω στικακι,,,,αν το συνδεσουμε θα μας δειξει τους φακελους ονομαστικα η δε μπορει να κανει ανιχνευση μεσα σε φακελους?το εχει κανεις δοκιμασει με στικακι? αν ναι..μεχρι τι χωρητικοτητα διαβαζει? σε γιγα μπειτ....ευχαριστω...
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν γνωρίζω πως το κάνουν αυτό αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα cd-mp3-player με 80-90 ευρώ που έχει υποδοχή usb.Εκτός οτι είναι πάμφθηνα πλέον, γλυτώνεις από καψίματα άπειρων CD,μετατροπές από mp3 σε audio cd,χώρο που θες στο αμάξι να τα αποθηκεύεις,χάσιμο χρόνου στο να βρεις το cd που ψάχνεις και πολλά άλλα. Με ένα στικάκι των 8 gb μπορείς άνετα να χωρέσεις περίπου 1800 τραγούδια.Τα βάζεις σε φακέλους ανά κατηγορία για να μην ψάχνεσαι και είσαι οκ.Σε audio CD αν τα είχες θα ήθελες μια τσάντα των 90 CD συν 90Χ6λεπτά=540 λεπτά χάσιμο χρόνου για να τα κάψεις.Ήτη 9 ώρες τζάπα. Ποιος ο λόγος να παιδεύεσαι με audio cd; και φυσικά τα λεφτά που θα δώσεις για να αγοράσεις τόσα CD! (όχι ότι είναι πολλά όσα για τη συσκευή και το στικάκι, και οι ώρες λίγες ακούγονται αλλά συμφέρει)
SpirosLouis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 @ JohnXarxas Αν δουλεύει το cd έτσι οπως έγινε και σε εμένα(απλά καίς τα mp3 σαν αρχεία) τότα γιατί να πεδεύεσε με usb. Δεν λέω καλά είναι αλλά μπορεί να χαλάσει, και εκτός τον άλλον με ένα cd γράφεις ~200 τραγούδια.(μεγάλα τραγούδια ομως). Βάζεις την δισκογραφία σου, γράφεις τίτλο όνομα και μένει στον αυτοκίνητο για πάντα. Εμένα με βολεύει πάντος.
JohnXarxas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 @ JohnXarxas Αν δουλεύει το cd έτσι οπως έγινε και σε εμένα(απλά καίς τα mp3 σαν αρχεία) τότα γιατί να πεδεύεσε με usb. Δεν λέω καλά είναι αλλά μπορεί να χαλάσει, και εκτός τον άλλον με ένα cd γράφεις ~200 τραγούδια.(μεγάλα τραγούδια ομως). Βάζεις την δισκογραφία σου, γράφεις τίτλο όνομα και μένει στον αυτοκίνητο για πάντα. Εμένα με βολεύει πάντος. απλα με το στικάκι το αγοράζεις μια και έξω και μπορείς να βγάλεις κάποια τραγούδια που δεν θες για να βάλεις άλλα, να προσθέσεις στα καλά καθούμενα (πες ότι έχεις τα αγαπημένα σου από τον πάριο και βρήκες άλλο ένα) να επιλέξεις ανάμεσα από πολλούς φακέλους, να μην έχεις το βάλε βγάλε του CD, την οικονομία χώρου κλπ απλά πρακτικά θέματα που είναι ασήμαντα
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 το γιου εσ μπι που ειπε ενας εδω στικακι,,,,αν το συνδεσουμε θα μας δειξει τους φακελους ονομαστικα η δε μπορει να κανει ανιχνευση μεσα σε φακελους? Θα τα βρει κανονικά μέσα στους φακέλους. Τώρα, αν αναγνωρίσει Ελληνικά γράμματα στο όνομα των αρχείων και των φακέλλων, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. το εχει κανεις δοκιμασει με στικακι? αν ναι..μεχρι τι χωρητικοτητα διαβαζει? σε γιγα μπειτ....ευχαριστω... Αν δεν το δοκιμάσεις στο δικό σου Player, ότι και να σου πουν ψέματα θα είναι. Πάντως μέχρι 4GB θα διαβάζει, από εκεί και πέρα εξαρτάτε από την συσκευή.Επίσης κάποια players δεν αναγνωρίζουν NTFS στικάκια, μόνο FAT32. Υ.Γ. Εντάξει, είπαμε όχι greeklish, δεν είπαμε όχι English. (γιου εσ μπι/γιγα μπειτ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.