mainboardER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εκτως απο τα ανωτερα spec του g500 μετα απο τοσα χρωνια που χρησιμοποιεις το g5 ψυνεσε να πας σε κατι λιγοτερο ανατομικο επεισης το razer ειναι κυριος για claw grip χρηστες
escada Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570749 ΚΟΡΥΦΑΙΟ! το συγκεκριμένο το έχω βρεί στον Βόλο σε τρελή τιμή αλλά ακούω συνέχεια να το χαρακτηρίζουν σαν: βόδι, βράχο κλπ... εκτως απο τα ανωτερα spec του g500 μετα απο τοσα χρωνια που χρησιμοποιεις το g5 ψυνεσε να πας σε κατι λιγοτερο ανατομικο επεισης το razer ειναι κυριος για claw grip χρηστες claw grip χρηστες...? δηλαδής?
moldovan20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω με όσους πρότειναν το g500 .. Ένα χρόνο το έχω και είναι εκπληκτικό και σε παιχνίδια και σε πολλά άλλα με τα macro που έχει ..
judje dredd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 claw grip χρηστες...? δηλαδής? Εάν ρίξεις μια ματιά στη σελίδα της Razer, στο πεδίο ergonomics guide, θα βρείς έναν πολύ κατατοπιστικό οδηγό αγοράς mouse. Στη συγκεκριμένη σελίδα θα βρείς βέβαια μόνο τρωκτικά της εταιρείας, αλλά εμένα προσωπικά μου έχει αποσαφηνίσει πολλές απορίες ακόμη και αν αγόρασα ποντίκι άλλης εταιρείας. το συγκεκριμένο το έχω βρεί στον Βόλο σε τρελή τιμή αλλά ακούω συνέχεια να το χαρακτηρίζουν σαν: βόδι, βράχο κλπ... Όντως το MS είναι αρκετά μεγάλο στο χέρι και γι'αυτό οι παραπάνω χαρακτηρισμοί... Αν δε το δοκιμάσεις στο χέρι σου, μην το αγοράσεις (ειδικά αν έχεις μικρές παλάμες)
escada Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 χμμμ.. ωπος κατάλαβα δεν είμαι για claw grip. δυστιχος δεν είναι εύκολο να δοκιμάσω
mainboardER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 παντος αν δεν εισε συγουρος πηγενε σε κανα καταστημα να δεις ποιο σου καθατε καλυτερα στο χερι. και αν δεν σε ενδιαφερουν macros βαριδια και πατεντες στο scrolling υπαρχουν και φθυνοτερες λυσεις
escada Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 τα βαρίδια στο G5 μου, με εχουν βολέψει μια χαρά
escada Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τελικά απόκτησα το G500 και τα σπάει
mainboardER Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ειμε σιγουρος πως θα βολευτεις απιστευτα ολες τοις δυνατοτητες του (ειτε σε gaming ειτε οχι )και δεν θα μετανιωσεις ουτε € του με γεια σου και καλο λιωσιμο α πιστευω να παταει και σε καποιο καλο padακι ετσι;
escada Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 το pad το εχει αναλάβει η steelseries... να΄στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.