Προς το περιεχόμενο

πέθανε το ποντίκι μου

escada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτως απο τα ανωτερα spec του g500 μετα απο τοσα χρωνια που χρησιμοποιεις το g5 ψυνεσε να πας σε κατι λιγοτερο ανατομικο :-)

επεισης το razer ειναι κυριος για claw grip χρηστες

Δημοσ.

το συγκεκριμένο το έχω βρεί στον Βόλο σε τρελή τιμή αλλά ακούω συνέχεια να το χαρακτηρίζουν σαν: βόδι, βράχο κλπ... :unsure:

εκτως απο τα ανωτερα spec του g500 μετα απο τοσα χρωνια που χρησιμοποιεις το g5 ψυνεσε να πας σε κατι λιγοτερο ανατομικο :-)

επεισης το razer ειναι κυριος για claw grip χρηστες

claw grip χρηστες...? δηλαδής?

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με όσους πρότειναν το g500 .. Ένα χρόνο το έχω και είναι εκπληκτικό και σε παιχνίδια και σε πολλά άλλα με τα macro που έχει ..

Δημοσ.

claw grip χρηστες...? δηλαδής?

Εάν ρίξεις μια ματιά στη σελίδα της Razer, στο πεδίο ergonomics guide,

θα βρείς έναν πολύ κατατοπιστικό οδηγό αγοράς mouse.

Στη συγκεκριμένη σελίδα θα βρείς βέβαια μόνο τρωκτικά της εταιρείας,

αλλά εμένα προσωπικά μου έχει αποσαφηνίσει πολλές απορίες ακόμη και αν αγόρασα ποντίκι άλλης εταιρείας.

το συγκεκριμένο το έχω βρεί στον Βόλο σε τρελή τιμή αλλά ακούω συνέχεια να το χαρακτηρίζουν σαν: βόδι, βράχο κλπ... :unsure:

Όντως το MS είναι αρκετά μεγάλο στο χέρι και γι'αυτό οι παραπάνω χαρακτηρισμοί...

Αν δε το δοκιμάσεις στο χέρι σου, μην το αγοράσεις (ειδικά αν έχεις μικρές παλάμες)

Δημοσ.

παντος αν δεν εισε συγουρος πηγενε σε κανα καταστημα να δεις ποιο σου καθατε καλυτερα στο χερι. και αν δεν σε ενδιαφερουν macros βαριδια :-D και πατεντες στο scrolling υπαρχουν και φθυνοτερες λυσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειμε σιγουρος πως θα βολευτεις απιστευτα ολες τοις δυνατοτητες του (ειτε σε gaming ειτε οχι )και δεν θα μετανιωσεις ουτε € του

με γεια σου και καλο λιωσιμο :-)

α πιστευω να παταει και σε καποιο καλο padακι ετσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...