ColdFusion Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ειναι καλο να βγαλω το pagefile ενω ειμαι με 4? θα δω καμια διαφορα η δεν αξιζει? EDIT:απενεργοποιησα το pagefile,και μπορω να πω οτι παρατηρω ενα μικρο lag οποτε ανοιγω εφαρμογη ή στον chrome οταν μπαινω καπου.. πριν δεν το χα αυτο..με Skype κ chrome ειναι στο 39% η μνημη.. τεσπα,να το ενεργοποιησω αλλα να βαλω fixed μνημη και αν ναι ποσο? πριν ηταν στο auto με 6Gb. νομιζω πως ειναι καλυτερο να το αφησεις ως εχει !
EddieObscurant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά είμαι και γω με 8γιγα ραμ και ssd. Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιουν τα windows το pagefile αμα δεν το χρειάζονται. Πχ το starcraft, μου χρησιμοποιεί 2 γιγα ραμ (μένουν ελεύθερα αλλα 4) και παρ' όλα αυτά κάθε φορά έχω host writes στο δίσκο τουλάχιστον 3-4γιγα. Αν δεν τα χρειαζόταν ποιος ο λόγος να τα γράφει. Επίσης κατα τη διάρκεια encoding hd ταινιών ή κατα τη μεταφορα εκατονταδων gb απο τον έναν δίσκο στον άλλο βλέπω πολλές φορές ότι η μνήμη γεμίζει προσωρινά . Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα δημιουργειται πρόβλημα. Επίσης έχω διαβάσει ότι κάποιες εφαρμογές χρειάζονται οπωςδήποτε page file εστω και αν αυτό είναι πολύ μικρό (μερικά μόλις mb). Tεσπα, λογικά θα το δοκιμάσω και γω , αλλά αν κάποιος έχει κλείσει το pagefile για αρκετό καιρό (και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα) και μπορεί να απαντήσει και σε αυτά που ρωτάω θα το εκτιμούσα.
Valoel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Εγώ δοκίμασα να το κλείσω για ένα διάστημα μιας και έχω και εγώ 8gb, μέχρι που κάποια εφαρμογή (δεν θυμάμαι ποιά) αρνήθηκε να δουλέψει χωρίς το pagefile ανοικτό, έκτοτε δεν το ξανα έκλεισα. Πάντως όσο καιρό το είχα κλειστό, προσωπικά δεν κατάλαβα κάποια αισθητή διαφορά στην απόκριση του συστήματος σε σχέση με όταν είναι ανοικτό.
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μαγκες το Pagefile το κλεινετε για να ελευθερωθουν μερικα GB ακομα ή για αποφυγη συνεχων ασκοπων writes? Γιατι αν προκειτε για το πρωτο δεν ενδιαφερομαι.Εχω αρκετο.
siracos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω τη είναι το pagefile και πως το κλείνεις; Ή θα φάω ντομάτες;
Nikosgiann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το pagefile ειναι μια virtual memory(εικονικη μνημη) που οριζει το windows στον σκληρο δισκο. ειναι κατι σαν επεκταση της μνημης RAM. σου φορτωνει δηλαδη τα αρχεια εκει περα,αλλα επειδη αυτη η μνημη ειναι πανω στον σκληρο δισκο,συνεπαγεται οτι το συστημα εχει πιο αργη αποκριση μιας και ο σκληρος δισκος ειναι τραγικα πιο αργος απο την RAM. Ωστοσο συνισταται να της εχεις γιατι,οπως προαναφερθηκε,καποια προγραμματα την χρειαζονται και μερικα τρωνε σκαλωμα γιατι πανε πρωτα και κοιτανε εκει,και εσυ αμα την εχεις απενεργοποιησει σου πετανε σφαλμα. αυτα πανω κατω.. την κλεινεις: control panel->System n Security->system->advanced system settings->Performance Settings->advanced->Virtual memory Change->επιλογη:No paging file.
siracos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το pagefile ειναι μια virtual memory(εικονικη μνημη) που οριζει το windows στον σκληρο δισκο. ειναι κατι σαν επεκταση της μνημης RAM. σου φορτωνει δηλαδη τα αρχεια εκει περα,αλλα επειδη αυτη η μνημη ειναι πανω στον σκληρο δισκο,συνεπαγεται οτι το συστημα εχει πιο αργη αποκριση μιας και ο σκληρος δισκος ειναι τραγικα πιο αργος απο την RAM. Ωστοσο συνισταται να της εχεις γιατι,οπως προαναφερθηκε,καποια προγραμματα την χρειαζονται και μερικα τρωνε σκαλωμα γιατι πανε πρωτα και κοιτανε εκει,και εσυ αμα την εχεις απενεργοποιησει σου πετανε σφαλμα. αυτα πανω κατω.. την κλεινεις: control panel->System n Security->system->advanced system settings->Performance Settings->advanced->Virtual memory Change->επιλογη:No paging file. Σε ευχαριστώ φίλε. Κάτι έμαθα και σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.