partblah1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ένα μειονέκτημα θα είναι ότι θα πληρώνω έξοδα (ενοικίου-νερό-τηλέφωνο-ρεύματος) για τους τρεις μήνες του καλοκαιριού που δεν θα δουλεύω σε αντίθεση με τα ιδιαίτερα .. Στο Νέο Λύκειο που λένε ότι θα φτιάξουν θα αυξηθούν οι ώρες των Μαθηματικών ?
kage Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 δεν ειναι 3 μηνες.μπορει να εχεις παιδια και απο γυμνασιο που δεν δεινουν πανελλαδικες οποτε αν δεν κανω λαθος φτανουν μεχρι αρχες ιουνη.μετα θυμαμαι οτι υπαρχει και προετοιμασια καλοκαιριου σε καποια μαθηματα κανα μηνα.
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γεια σας. Με το καλό τελειώνω αυτή την εξεταστική το Μαθηματικό Αθηνών και έχω αρχίσει να σκέφτομαι σιγά σιγά την επαγγελματική αποκατάσταση μου ... Σκέφτομαι να επιστρέψω στην πόλη μου (επαρχία με πληθυσμό ~ 25.000) και αν δεν βρω δουλειά σε κάποιο από τα 4 υπάρχων φροντιστήρια να ανοίξω ένα δικό μου . Αλήθεια συμφέρει μια τέτοια επένδυση αυτή την περίοδο ? Γνωρίζετε από κάποιον γνωστό σας αν έχει μειωθεί ο τζίρος των φροντιστηρίων αυτή την εποχή ? Δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερα και να τα "παίρνω μαύρα" και να αισθάνομαι σαν deliveras αν και στην αρχή θα είναι αρκετά δύσκολα για να αποκτήσω όνομα ώστε να έχω πελατεία . Πέρα από την εκπαίδευση , τι άλλες προοπτικές μπορεί να έχει ένας πτυχιούχος Μαθηματικός ? Για τον ΑΣΕΠ δεν το συζητάω καθόλου , είναι αστείο το θέμα . μπες στον δαιμονα βρες το τεραστιο αρχειο cfa2010 κατεβασε το πατα play και αναρωτησου μπορεις να κανεις κατι τετοιο η κατι παραπλησιο? thank me later
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.