manosnik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα forum, εχω το εξης προβλημα: Προσφατα συνδεσα το pc μου με μια 40" Samsung και ειπα να ευχαριστηθω λιγο πατροπαραδοτο gaming...το κακο ομως ειναι οτι ως τωρα δεν εχω βρει καποιο σχετικα ευκολο τροπο να χρησιμοποιω keyboard/mouse (εννοειται ασυρματα) απο τον καναπε. Η μονη λυση που εχω βρει περιλαμβανει μαξιλαρια και μια homemade κατασκευη απο μελαμινη (που ειναι και 500 κιλα) το οποιο ομως κουραζει πολυ στην καθημερινη χρηση του. Εχω ψαξει στο internet και εχω βρει μονο για laptop (lapdesks) που λογω μικρου μεγεθους δεν κανουν για αυτο που θελω. Οι υπολοιπες λυσεις αφορουν παραγγελιες απο το εξωτερικο και υπερογκα μεταφορικα... Οποτε πριν παρω τους δρομους ψαχνοντας για ξυλουργεια κλπ, ειπα να ρωτησω εδω μηπως και εχει βρει κανεις καμια ευκολη λυση για το θεμα... Ευχαριστω προκαταβολικα
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τι παιχνιδια θες να παιζεις; τη λυση του gamepad την εχεις σκεφτει φανταζομαι ε;
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τα μονο που μου ερχονται στο μυαλο , ειναι ενα ελαφρυ γραφειακι με ροδες να το βαζεις μπροστα σου (και να το εξαφανιζεις οταν τελειωνει το gaming)η κατι σαν αυτα που ειναι για σερβιρισμα στο κρεββατι αν θελεις να εισαι πιο ξαπλα ,φτιαχτο και μονο σου , κατι σε ελαφρυ πλαστικο ,οχι μελαμινες και τετοια.
kajwbtfe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ακριβως το ιδιο παραγμα εκανε και ο κολητος μου.Πηρε ενα κατι σαν γραφειο και εβαλε πανω το ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι και κανει τη δουλεια του.Μη φανταστεις κανα τεραστιο γαφειο...Ειναι αρκετα μικρο και παναλαφρο και μπορεις ανα πασα στγμη να το μεταφερεις οπουδηποτε χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και ευκολο να σπασει.Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση σας.Το μεσημερι θα τον δω και θα ξαναποσταρω να σου πω που το βρηκε!
manosnik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τι παιχνιδια θες να παιζεις; τη λυση του gamepad την εχεις σκεφτει φανταζομαι ε; σαν "καλος μυλος" ολα τα αλεθω, αλλα τη λυση του gamepad δεν θελω να την σκεφτομαι καν γιατι μου ειναι αδυνατον να παιξω (ειδικα fps) Παντως το προβλημα μου ειναι οτι δεν υπαρχει κατι απλο και ετοιμο να αγορασω για να κανω τη δουλεια μου χωρις να χρειαζεται να καταφυγω σε DΙΥ λυσεις. Μέχρι και για τραπεζακια νοσοκομειου και δισκους πρωινου εψαξα αλλα τζιφος ολα ειναι "φυσιολογικα" μικρα...
_Anonymous_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Επειδη εχω κανει και εγω το ιδιο με pc στο σαλονι. βολευτηκε το θεμα με προεκτασεις πληκτρολογιου-ποντικιου και ετσι παιζω καλυτερα, διοτι και εγω με το ασυρματο ειχα θεματα. Το gamepad ειναι θεικο αλλα οχι για ολα τα παιχνιδια. Συγκεκριμενα εκει το εχω μονο γοα NFS διοτι χωρις gamepad, δε με βολεψε τπτ.
akiz90 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγω έκανα δουλειά με ένα από αυτά τα μικρα "τραπεζάκια" με τα ποδαράκια που σου φέρνουν πρωινό στο κρεβατι. Μονο που εγώ είχα mouse και keyboard πανω αντί για πρωινό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.