SpirosLouis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Έχω σχεδόν φτιάξει ένα site με joomla αλλά δεν το βρίσκω στην αναζήτηση google. Το δήλωσα εδώ και 2 μέρες στα webtools της google αλλά τίποτα δεν εμφανίζετε και ας πατήσω ακόμα και το ίδιο το site. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 [...]Τι μπορώ να κάνω;[...] Να περιμένεις κι άλλο λίγο μάλλον. Εναλλακτικά να διαφημίζεις την σελίδα σου όσο μπορείς πιο πολύ (πχ/ σε blog ανάλογου ενδιαφέροντος).
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Να περιμένεις κι άλλο λίγο μάλλον. Εναλλακτικά να διαφημίζεις την σελίδα σου όσο μπορείς πιο πολύ (πχ/ σε blog ανάλογου ενδιαφέροντος). Σωστός ο παίκτης, επίσης από όσο θυμάμαι και εγώ όταν πρωτοέφτιαξα την σελίδα μου δεν εμφανιζόταν λογικά πρέπει να σου ανέβει η επισκεψημοτιτα και μετά ανάλογα θα ανεβαίνει θέσεις και επίσης μου φαίνεται πως σε κάθε Ip είναι διαφορετικές οι εμφανίσεις;
SpirosLouis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 E αυτό με τις εμφανίσεις δεν είναι βλακεία; Πως θα μπει κόσμος άμα δεν το βρεί από κάπου;
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ξεκίνα με όλους σου τους φίλους και μετά αφού την έχεις στήσει τελείως και είναι φουλ γράμματα στείλτην σε γνωστά site ίδιου θέματος όπως είπε και ο μακάβριος
SpirosLouis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλά δεν είναι θέμα διαφήμησης για χρηματικούς σκοπούς, για έναν τοπικό οργανισμό είναι. Αλλά ναι μάλλον θα το στείλω από εδώ και απο 'κει.
_tasos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε την εξής αναζήτηση στο google: site:www.mydomain.com. Έτσι θα σου δείξει ποιες σελίδες έχει κάνει index η Google από το www.mydomain.com. Εφόσον το έκανες add στη Google, θέλει κάποιες μέρες να αρχίσει να φαίνεται, μπορεί κ καμιά 10. Πάντως, αν μπορείς να βάλεις το link σε άλλα site, σίγουρα θα βοηθήσει. Πάντως, η επισκεψιμότητα του site σου δεν είναι κριτήριο για το αν θα σε κάνει index η Google.
SpirosLouis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τίποτα δεν έχει κάνει index.(δεν υπάρχει γενικά) Μάλλον πρέπει να περιμένω τουλάχιστον μέχρι την άλλη Κυριακή φαντάζομαι.
mixalis8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ναι... κάθε κυριακή στις 15:35 μετα το μεσημεριανό γίνετε indexing σε .gr domain!!! χαχαχα... Περιμένεις.... παλιά περίμενες μέχρι και 6μηνο... Πλεον γίνεται πολύ πιο γρήγορα... Αλλά όποιος σου πει 1μέρα, 1μήνα, 1 χρόνο... είναι επειδή σε αυτόν έτσι ΈΤΥΧΕ!!! "Ένας" υπολογιστής είναι που έχει τοποθετήσει σε ουρά τα site που έχουν καταχωρηθεί ή βρεθεί links σε άλλα sites....
SpirosLouis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λίγη τύχη θέλω μόνο και θα το βρίσκω και σε λίγο καιρό και στο google δηλαδής. Ευχαριστώ πολύ παιδιά ανυπομονώ να το δώ στην αναζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.