MINDER Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Θελω να ρωτησω τους κατοχους του συγκεκριμενου monitor εαν καποιος εχει συνδεση μεσω hdmi δορυφορικο δεκτη εαν δειχνη εικονα. Ρωτησα καποιον που εχει καταστημα computer και μου λεει οχι επειδη το μονιτορ δεν εχει tuner. Αλλα τι χρειαζετε να το εχει το μονιτορ αφου το εχει ο δορυφορικος αποκωδικοποιητης. Τελος παντων αν καποιος εχει κανει την συνδεση ας μου πει το αποτελεσμα. Ευχαριστω.
AnatoliGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ειχα συνδεσει εναν WD TV Live Media Player κ εδειχνε σουπερ εικονα δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο!!!
MINDER Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 την παρελαβα και παιζει πολυ ωραια τα δορυφορικα απο την hdmi. Το μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να συνδεω το pc στην vga για να εχω pip.
SOWHAT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ειχα συνδεσει εναν WD TV Live Media Player κ εδειχνε σουπερ εικονα δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο!!! Τι βλέπει κανείς με τις Live εκδόσεις του WD? Ελληνικά κανάλια πιάνει; Γενικά τι πιάνει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τι βλέπει κανείς με τις Live εκδόσεις του WD? Ελληνικά κανάλια πιάνει; Γενικά τι πιάνει; δεν είναι tuner το WD TV Live...media player είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.