Προς το περιεχόμενο

Midi Controller Numark Mixtrack Pro και Logitech HD310 webcam: πρόβλημα χωρίς λύση (USB audio device)

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Έφτιαξα ένα καινούργιο σταθερό υπολογιστή AMD X3 ο οποίος τρέχει XP, λόγω ασυμβατότητας των Windows 7 με τα περιφερειακά που χρησιμοποιώ (HP επαγγελματικά πολυμηχανήματα, κλπ). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, λοιπόν, είναι το εξής:

Έχω μια logitech HD310 κάμερα, την οποία χρησιμοποιώ πάρα πολύ και μια κονσόλα mixtrack pro (midi controller με ενσωματωμένη επαγγελματική κάρτα ήχου) η οποία λειτουργεί με το Virtual DJ το οποίο είναι το πρόγραμμα που είχε μέσα η συσκευασία. Το πρόβλημα είναι ότι στις συσκευές μου εμφανίζονται και η webcam και ο controller ως "ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΧΟΥ USB". Το virtual dj δεν μπορεί να δει την κονσόλα και έτσι αυτή μένει μόνο με αναμένα τα λαμπάκια της χωρίς να τη βλέπει το πρόγραμμα (δεν την εντοπίζει, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα). Δοκίμασα αυτό το fix http://www.pcmus.com/Logitech-USB-Midi-Conflict.htm , χωρίς αποτέλεσμα. Έστειλα email στη logitech αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, κι έτσι ανησυχώ, καθώς μου χρειάζεται να έχω και τα δύο περιφερειακά (όχι ταυτόχρονα).

Η κονσόλα λειτουργεί κανονικά όπου δεν έχω εγκαταστήσει τη Logitech, άρα το πρόβλημα έγκειται στη συνύπαρξή τους (ως drivers) στο ίδιο σύστημα και το θέμα με τη logitech έχει παρουσιαστεί σε πολλούς όπως διαβάζω στο internet. Το θέμα είναι ότι η κάμερα είναι απλά άψογη στα windows (και κακή στο Skype του Ubuntu).

Αν μπορείτε βοηθήστε.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

To numark εχει audio interface?

μαλλον εχει μικρόφωνο η κάμερα,

και μπερδευονται τα windows

ίσως με το Line in της καμερας και του numark.

Πολυ υποθετικά βέβαια ,βαλε ξανα τους Drivers

και πηγαινε μετα στο μενού των windows για τους ηχους

και στα devices και ξανα τσεκαρε τα.

Ειλικρινά πολύ υποθετικά ,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Το Numark είναι midi controller με κάρτα ήχου ενσωματωμένη. Συνδέεται με ενισχυτή για να βγάζει ήχο. Στο pc συνδέεται μόνο με USB ως controller για το virtual dj.

Δημοσ.

Λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε. Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα, ενημερωτικά σας λέω ότι πρέπει αφού εγκαταστήσετε τον controller, να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο λογισμικό της κάμεράς σας από το site της logitech. Κάνετε ξανά εγκατάσταση, και μετά λειτουργούν και τα δύο.

UPDATE: Το πρόβλημα τελικά δεν λύθηκε. Παραμένει και προέκυψε ξανά με τη 2η εκκίνηση του υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...