Προς το περιεχόμενο

Συνδιασμος μνημων.

freetomi24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Στο μηχάνημα μου έχω αυτες τις μνήμες αλλά θέλω να βάλω άλλα 2G... πήγα στο πλαίσιο και αυτές που είχε ήταν απο έκθεση και τις είδα χτυπημένες.. μπορώ να τις συνδυάσω μαζί με αυτες τις μνήμες?

Το μόνο που έχουν διαφορά είναι με τα timmings και τα volt.

Κάθε πρόταση δεκτή!!

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, εχουν διαφορές αρκετες.

(Δηλαδη ναι, αλλα με κινδυνο να ξαψεις τις τωρινες σου μνημες στα 2 βολτ).

Μπορεις να παρεις δύο τετοια: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552648 και ετσι θα παιζουν ολα 1,8volt 5-5-5-15 (ελααααααχιστα χειροτερα απο το 4-4-4-12, ουτε που θα το καταλαβεις).

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Εγω νομιζα πως η καθε μνημη απλα θα δουλευει στα δικα της βολτ και στα δικα της Timings! Οποτε μετα η μνημες της Transcend απο 4-4-4-12 θα πανε 5-5-5-15?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εβγαλε προβλημα μαλλον.

Η μητρικη μου ειναι αυτη. Τις προηγουμενες μνημες τις ειχα στις κιτρινες υποδοχες και τις καινουριες μνημες τις εβαλα στις κοκκινες.

Ξεκινησε ο υπολογιστης κανονικα και μου εβγαλε αυτο Δηλαδη οτι ειναι οκ και αναγνωρισε και τα αλλα 2g που εβαλα.

Μετα εβγαλε αυτο

και μετα η εκπληξη!! Αυτο! Μονο αυτες τις δυο παυλες...

Τι πραγμα ειναι αυτο??:hmm:

Στο bios δειχνει (φωτο)5-5-5-18 αλλα στο eshop ελεγε 5-5-5-15 και οι μνημες λενε επανω 2,0v αντι για 1,8v που λεει στο eshop (οι μνημες ειναι οι σωστες, δεν ειναι λαθος παραγγελια).

Και με τις δυο μνημες το biow δειχνει αυτο 4-4-4-12 (αυτες ειναι οι παλιες μνημες).

Τι στο καλο να κανω??

Windows 7 32bit ειναι. Και η μητρικη Εχει υποστήριξη μνήμης με αρχιτεκτονική Dual Channel για μέχρι 8GB με 4 DIMM υποδοχές ετσι λεει η gigabyte.

Πηγα και καλα να κανω μια καινουρια εγκατασταση και φορτωνει τα αρχεια για εγκατασταση και μετα παλι κολλαει...

Με τις καινουριες μνημες μονες τους δουλευει μια χαρα!!

• Moderators
Δημοσ.

Στο DRAM Timing Selectable βαλτο manual (ή οπως αλλιως το λεει), και ορισε μονος σου τα timings σε 5-5-5-15.

Αφου -πολυ κακως κατ εμε- ειναι στα 2 βολτ οι μνημες σου (αυτο μονο του ειναι λογος για να τις πας πισω αμεσα, αφου άλλα αναγραφονται στο site τους), δώσε στο DDR2 Overvoltage control 1,95volt και δες τι γινεται.

Δημοσ.

Τελικα παιδια τις πηρε ενας φιλοςμου και μου εδωσε τα λεφτα! Θα παω να παρω αλλες! Σας ευχαριστω πολυ για τον κοπο!! Δοκιμασα και τα βολτ και τα timmings αλλα τιποτε! Στον φιλο μου δουλεψαν μια χαρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...