Προς το περιεχόμενο

Laptop HP DV6-2030EV vs Desktop Multirama - HQ Legend 9396

axibde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι δυνατον το παραπανω laptop της γυναικας μου με I7 720QM στα 1,6GHz, 4gb ddr3 και nvidia gt230

να παιζει καλυτερα οποιοδηποτε παιχνιδι σε σχεση με το

ανωτερω desktop το οποιο εχει I5 760 στα 2,8GHz, 4gb ddr3 και Ati radeon Hd 5550.

Δοκιμασα το Battlefield bad company 2 και στο pc παιζει μονο στις low ρυθμισεις και οχι πολυ καλα, ενω το laptop το παιζει αψογα παντου.

Το pc μου το πασαραν απο τα multirama σαν καλο στο gaming.

Επειδη ειμαι ψιλοασχετος γενικα, τι να υποθεσω οτι δεν ειναι καλο σε σχεση με το λαπτοπ?

• Moderators
Δημοσ.

Απο drivers πώς παμε;

Το desktop ειναι καθαρά καλυτερο, παρολο που η καρτα γραφικων του δεν μπορει να χαρακτηριστει με την καμια ως "gaming".

Γιαυτο την επομενη φορα ανοιξε θεμα με συνθεση PCιού, για να σε βοηθησουμε να κανεις την καλυτερη επιλογη. :)

Επισης παιζει ρολο και η οθονη. Άλλο να προσπαθεις να παιξεις σε 1920x1080 με φιλτρα και άλλο σε 1366x768 ή λιγοτερο, χωρις φιλτρα.

Δημοσ.

Το θεμα drivers δεν το κατεχω, αν θες βοηθησε με.

Με τις αναλυσεις εχω παιξει με ολες, αφου συνδεω το laptop μεσω hdmi σε 40αρα τηλεοραση full hd σε μεγιστη αναλυση και παιζει αψογα.

Επισης και με το pc κατεβαζοντας την αναλυση σε 1280*720 παλι δεν παιζει το παιχνιδι σε medium ρυθμισεις και πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...