ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σκεφτομαι για αγορα laptop.Ενδιαφερομαι περισσοτερο για καλο σερβις και τιμια εγγυηση με καλη εξυπηρετηση! Ειμαι μεταξι Dell και Toshiba!Το προβλημα μου ειναι οτι δε γνωριζω τιποτα για το ποσο καλο και αξιοπιστο ειναι το σερβις της Dell στην Κυπρο. Αν καποιος γνωριζει κατι,θα ηθελα αν μπορει να με διαφωτησει σ'αυτο!
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Dell χωρίς δεύτερη σκέψη..! Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παίρνεις τηλέφωνο, την επόμενη μέρα έρχεται τεχνικός στο σπίτι και στο φτιάχνει, ότι και να έχει, χωρίς πολλά πολλά..!
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Στην Κυπρο ομως, ισχυει το ιδιο;; Δεν το γνωρίζω... Λογικά, ναι... Ίδια εταιρία είναι. Αλλά για να είσαι σίγουρος, στελ τους ένα mail να ρωτήσεις..!
ektor7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Στη Κυπρο δεν υπαρχει service provider,αυτο συμενει οτι το σερβις και η εγγυση παρεχεται απο τριτους,γι'αυτο θελω να μαθω ποιος παρεχει το σερβις της Dell και αν καποιος απο κυπρο,γνωριζει ή εχει καποια εμπηρεια με το σερβις! Για την Toshiba,ξερω οτι εχει service provider και μαλιστα απο δικη μου εμπηρεια,η εξυπηρετηση και το σερβις τους ηταν αψογο! Το σερβις της Dell παρεχεται απο την NexTech Ltd,αλλα το ερωτημα παραμενει.Αν καποιος εχει καποια γνωμη για την αξιοπιστια και τη ποιοτητα που χαρακτηριζει την ιδια την Dell?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.